MOTO KOTIČEK
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Če slišiš pravi "odmev",po tem imaš še zmeraj aktivne zvocnike TVja! Ko predvajaš TVjev zvok eksterno,moraš zvocnike TVja izklopiti...vse je v zvokovnih nastavitvah...od povezave,zakasnitve itd...
-
Ne gre za to ("hitrost" ojačevalca)...gre za obdelavo slike v TVju,katera zmeraj traja...to je klasika v AV-tehniki. Pri klasičnem AV-receiverju to popraviš z zakasnitvijo,pri tvojem ojačevalcu pa tega najverjetneje ni....če ima HDMI,pa najbrž ima. Če ne,pa poglej v zvokovne nastavitve na TVju. V bistvu nič posebnega...glej pod "time delay" ali "lip sinc" ali podobno... Če ne boš našel pa vprašaj UI...zna včasih presenetiti...samo je veliko odvisno od tega,kako zastaviš vprašanje.
-
Jaz pa čakam, da bodo začeli vrtet muziko, da bomo končno začeli plesat na črpalki...
-
Pozdravljen, kako veš, da je šlo za tesnilo glave motorja? Sem od danes prav tako precej skrušen lastnik Mazde CX-5 2.2D 175 AWD, letnik 2016, vendar z diagnozo počena glava motorja. Pri meni so simptomi naslednji: polnjenje raztezne posode, hladilna tekočina razpršena po pokrovu motorja, “venček” opozorilnih lučk, prehod motorja v nekakšen fail-safe način, pri katerem avtomatski menjalnik začne prestavljati oziroma cukati zelo brutalno. Avto ima 242.000 km in je bil redno servisiran. Zdaj se mi poraja dilema: ali se lotiti popravila pri preverjenem nepooblaščenem servisu oziroma mehaniku, ali pa vozilo prodati z znano oziroma domnevno večjo okvaro motorja?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.