MOTO KOTIČEK
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bilo je mišljeno v smislu preračunljivosti do te mere,da se na koncu sam za... Pa je takrat nakladal,kako ima ta avto vse...čisto vse... Sedaj pa izvem,da je bil oguljen,stara verzija,ki je stala dolgo na zalogi,in so se jih morali losati...on pa je špekuliral,da bo zastonj dobil nov firmware in več "opreme" po Tesla principu... VW pa je "odrezal",ker so imeli štalo pri softwre-u...in je seveda zvisel. Ja,ja..."laž ima kratke noge"...isto kot golobi. In še "češnja na torti"...tisto VW polnilnico,ki si jo je prej iz tujine za pol cene "zrihtal" mu sedaj ne nuca,ker ponudnik za sončnico ne pusti,in je moral kupiti njihovo,če hoče polniti avto. "Boš ti njih nafuk..."...malo morgen. In še nekaj sem pomislil...po moje,je čisto možno,da mu oni pustijo politi le tskrat,ko njim paše..."ne more biti bolj smešno".
-
Sam imam tudi izkušnjo, da je avto na dežju in prepihu ostal glede rjavenja veliko bolj zdrav, kot avto v topli garaži.
-
Mislim, da se gre tu bolj za neko osebo, ki skrbi za Taubijeve vole. Priponsko obrazilo -vec namesto -lec dodamo: osnovi na samoglasnik, če je pred glagolsko pripono -l ali -lj: voliti – volivec, ponavljati – ponavljavec, razstavljati – razstavljavec; korenu na samoglasnik: briti – brivec, peti – pevec, šteti – števec. Enako velja tudi za pisanje tvorjenk in izpeljank: volivec – volivka – volivčev – volivkin; razstavljavec – razstavljavka – razstavljavčev – razstavljavkin; brivec – brivka – brivčev – brivkin – brivski; pevec – pevka – pevčev – pevkin – pevski.
-
Doma imamo eno Mazdo 6, kje že v 21. letu starosti pa nismo nikoli špricali te svinjarije gor. Je nekaj površinske rje spodaj ampak nič kritičnega. Sam nikoli na nobenem avtu razen na Wartburgu nisem šprical svinjarije od spodaj. Še največ sem imel težav z rjo pa prav na Wartbiju, ampak tam je bil bolj kriv rustevader, ki je očitno deloval ravno kontra kot je bilo obljubljeno.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.