Z M A J Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami A boš homologiral spremembo na vozilu ali raje manjšo lopato kar na dosegu roke v kabini, za primer če kdo vpraša glede spremembe? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Kako velika sprememba pa je, če železno cev zamenjam za bakreno? Citiraj
jstdoma Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Mislim da čisto bakrene cevi niso več dovoljene za zavore! Sedaj je neka mešanica baker-nikelj. Citiraj
Agerg Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Pa kako to grete, pa zamenjate lajtunge od bremz kar malo prosto po izbiri? Saj ne rečem, da če je na original servisu šalabajzer, ti nič ne pomaga, samo vseeno. Če sam delaš oz. organiziraš, me pa tudi zanima, kako se odločiš kar tako na hitro za baker. Citiraj
jstdoma Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 1 uro je Agerg napisal: Pa kako to grete, pa zamenjate lajtunge od bremz kar malo prosto po izbiri? Saj ne rečem, da če je na original servisu šalabajzer, ti nič ne pomaga, samo vseeno. Če sam delaš oz. organiziraš, me pa tudi zanima, kako se odločiš kar tako na hitro za baker. Par let nazaj (10 ali več) je bilo to normalno. Cevi si kupil na metre, spojke kakršne si hotel in se je to delalo doma. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Ojoj kolikokrat sem vrtel to orodje,...ampak ne za avte Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.