Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Vprašaj hrčke kako živijo pa ti bo jasno... :nevem:

Zadnjič,ko sem bil na koncertu smo šli b največji nakupovalni center v Zagrebu

Vsi oblečeni po najnovejši modi, veliko prestižnih trgovin in prestižnih avtov v garažah. Po moje jim gre vedno bolje za razliko od nas. 

• Haha 2
  • Hvala 1

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Zadnjič,ko sem bil na koncertu smo šli b največji nakupovalni center v Zagrebu

Vsi oblečeni po najnovejši modi, veliko prestižnih trgovin in prestižnih avtov v garažah. Po moje jim gre vedno bolje za razliko od nas. 

Pri nas pa po shopping centrih hodijo sami razcapanci, ki se pripeljejo v starih, rjastih kripah ane? 😝

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 9 minutami je Jest napisal:

Pri nas pa po shopping centrih hodijo sami razcapanci, ki se pripeljejo v starih, rjastih kripah ane? 😝

Točno tako. Za kripe sicer ne vem, koliko so rjaste, ma sploh ženske imajo pa po večini vse razcapane srajce, razcapane hlače, razcapana krila, razcapane junferje, ... ... ...

Zajeta slika.JPG

• Haha 1
  • Začuden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 21 minutami je Slivka napisal:

Točno tako. Za kripe sicer ne vem, koliko so rjaste, ma sploh ženske imajo pa po večini vse razcapane srajce, razcapane hlače, razcapana krila, razcapane junferje, ... ... ...

Zajeta slika.JPG

Ne... temu se rece "najnovejša moda" ... :P ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 10 minutami je Jest napisal:

on tega ne ve, ker ma že stara moda. :hudicek:

pred 1 uro je Alex napisal:

Po moje jim gre vedno bolje za razliko od nas. 

mhm, pa sosedova trava je tud bolj zelena...

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 17 minutami je Jest napisal:

Samo problem je nato normalnega smrtnika prepričati,da je to najnovejša moda,če ta traja že dolga leta.

Isto pri "trenerkah"...vse mule in mulci jih nosijo...zmeraj nonstop in vsepovsod

Se sprasujem,le kaj "trenirajo"🤔...pa po moje niso športniki...po vsej verjetnosti samo denarja nimajo....tako pa pač bolj "fancy" izpade.

In še se tega najde pri mladih in starih....superge k vsem oblačilom za vsako priložnost....kao neka moda...a v resnici imajo najbrž le en par ali dva,za res kvalitetne usnjene čevlje pa ni cvenka.

Moje mnenje.

Popravljeno od skritikrt
Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

on tega ne ve, ker ma že stara moda. :hudicek:

mhm, pa sosedova trava je tud bolj zelena...

Dejansko je njihova trava vedno bolj zelena, medtem, ko je naša vedno bolj uvela. Še en mandat teh zadetkotov in bo vse rumeno.😉

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Dejansko je njihova trava vedno bolj zelena, medtem, ko je naša vedno bolj uvela. Še en mandat teh zadetkotov in bo vse rumeno.😉

Pa kdo ti je zdaj kriv, da si silil v penzijo... še naprej bi delal pa bi imel zeleno travco...😜 še kako za pokadit zraven.

Ok mal heca je blo to, ampak a si razmišljal, da bi se preselil na Hrvaško al pa v Italijo, če so tam tolk boljši pogoji. Ne to je čist resno, ker sam gledam, a bi se v penzionu mogoče preselil nekam, kjer bom s penzijo bil car.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 14 minutami je Boss napisal:

Pa kdo ti je zdaj kriv, da si silil v penzijo... še naprej bi delal pa bi imel zeleno travco...😜 še kako za pokadit zraven.

Ok mal heca je blo to, ampak a si razmišljal, da bi se preselil na Hrvaško al pa v Italijo, če so tam tolk boljši pogoji. Ne to je čist resno, ker sam gledam, a bi se v penzionu mogoče preselil nekam, kjer bom s penzijo bil car.

V Rusijo? Mogoče kmalu ne bo več tako daleč ... 

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 1 minuto je Janez007 napisal:

V Rusijo?

Pa sej obstaja še kaj drugega kot Rusija. Predvsem kaj bolj toplega. Ampak, je še nekaj časa do takrat pa še marsikaj se bo vmes spremenilo.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 25 minutami je Boss napisal:

Pa sej obstaja še kaj drugega kot Rusija. Predvsem kaj bolj toplega. Ampak, je še nekaj časa do takrat pa še marsikaj se bo vmes spremenilo.

Se strinjam. Glede na teh slabih 6 desetletij se je okoli mene že tolk spremenilo, da tudi sam ne verjamem več v kakšno predvidljivo stalnost (2 državi, pozimi v Ljubljani praktično pozimi ni več snega, pojavili so se računalniki, pametni telefoni, AI, avtov ne znajo več delat, ...).  :) 

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 56 minutami je skritikrt napisal:

Isto pri "trenerkah"...vse mule in mulci jih nosijo...zmeraj nonstop in vsepovsod

Se sprasujem,le kaj "trenirajo"🤔...pa po moje niso športniki...po vsej verjetnosti samo denarja nimajo....tako pa pač bolj "fancy" izpade.

Prav res ej. Vsako jutro vidim šolarje, vsi trenerkice in teniske, kot da gre direkt na uro športne vzgoje.

Napisano

Ja jebat ga, če ti je kaj v tolažbo, jih imaš pa danes bistveno več ljudi, ki so za luno, da o lunatikih sploh ne razpredam.

Drugač pa ja, sem rojen v istem letu 5 mesecev za datumom pristanka na luni, tako da .... verjetno spadam med lunatike.

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Kanarci in Madeira so bili dobra destinacija pred covidom, polno švabov in angležev ter drugih EU..... 🤗😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.