Brane Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Zdaj je priložnost da mu še gratis stanovanje očistijo Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Je pa res ironija, ko se orto-svečkarji, čigar IQ lahko potešiš že s sendvičem in Pingo sokom, sprašujejo o drugih volilnih bazah 😬 Citiraj
skritikrt Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 49 minutami je Brane napisal: Zdaj je priložnost da mu še gratis stanovanje očistijo Ej...tudi jaz sem na to pomislil...po moje ga starši zraven ostalega niso naučili niti pospravljati za sabo. pred 3 minutami je g.Wankel napisal: Je pa res ironija, ko se orto-svečkarji, čigar IQ lahko potešiš že s sendvičem in Pingo sokom, sprašujejo o drugih volilnih bazah 😬 Daj no...mislim resno...a si res tako slep...al "zabit",ali te žene sovraštvo ali kaj... Mislil sem na te "aktiviste"...ker to je že žalitev za neko normalno inteligenco....za to sem se spraševal o ciljni volilni bazi. Ker,če imajo Janul,Nika in ostali mnenje,da je narod tako zabit...mislim resno!!! Kaj,a ti si resno mnenja,da so mu vdrli v stanovanje? Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 minutami je skritikrt napisal: Ker,če imajo Janul,Nika in ostali mnenje,da je narod tako zabit...mislim resno!!! + Janša, Golob, Logar, Mesec, Han...itd. Citiraj
skritikrt Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 26 minutami je g.Wankel napisal: + Janša, Golob, Logar, Mesec, Han...itd. Pa daj en tak primer,ko žalijo osnovno ibteligenco naroda. Citiraj
Brane Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Še mu bodo okna in vrata gratis menjali ker so jih jajca poškodovala , dam roko v ogenj Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.