Bini Napisano 21. marec Prijavi Napisano 21. marec pred 33 minutami je Mraušk Mčk napisal: Tudi Vučič in Ivan sta bila. Ima zgleda nek magnet.... 🤔 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec dne 21. 3. 2026 ob 13:30 je Bini napisal: Ima zgleda nek magnet.... 🤔 Relativno glede na BDP Madžarske je Orban skor šeenkrat bogatejši od relativnega bogastva Elona Muska. Orban zna odlično krast. Kdo bi zameril da si ljudje tipa Vučić in Janša želijo inštrukcij od njega. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Kdor primerja diktatorja orbana (botoksni vodkar mu je vzor )z JJ,nima glih vsega razčiščenega. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Pred eno uro je Alex napisal: Kdor primerja diktatorja orbana (botoksni vodkar mu je vzor )z JJ,nima glih vsega razčiščenega. Pa kdo primerja Orbana z Ivanom. Mal bolj preberi. Ivana primerjam z Vučićem - in to upravičeno. Obadva hodita lizat rit Orbanu. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
g.Wankel Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Kdor glasuje za in podpira JJ, ki je prepleten z Orbanom in njegovimi posli, obenem pa JJ sovraži Putina, ki je prav tako prepleten z Orbanom in njegovimi posli - ma pa ekstra razčiščeno vse? 1 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Slivka Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Jaz se z Orbanom v celoti strinjam samo glede migrantske politike. Kar se tega tiče, samo kapo dol in globok priklon. Tako se te reči rešuje in bi se morali ostali učiti od njega. In mi je čisto vseeno, če me zdaj spet ožigosate za Janševega vernika... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec O elektriki veš zadosti, da veš zaporeden vrstni red, najprej jo je treba proizvesti. Pri migrantih ti mal šepa. Tudi migrante ali begunce je potrebno najprej proizvesti. Podpiranje politike ZDA, ki načrtno proizvaja begunce, da bi s tem zj Evropo, pač ni ne pametno, še manj domoljubno početje. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 1 uro je Slivka napisal: Jaz se z Orbanom v celoti strinjam samo glede migrantske politike. Kar se tega tiče, samo kapo dol in globok priklon. Tako se te reči rešuje in bi se morali ostali učiti od njega. In mi je čisto vseeno, če me zdaj spet ožigosate za Janševega vernika... Res je. Edino to mu uspeva. Ostalo je pa za na odpad zgodovine. Na teh volitvah ga bo odneslo.😉 Citiraj
Slivka Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 25 minutami je Alex napisal: ... ... ... ... ... ... ... Na teh volitvah ga bo odneslo.😉 A nisi že za Goloba nekaj takega napovedoval? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 31 minutami je Alex napisal: Na teh volitvah ga bo odneslo.😉 Ne bo. Bo še enkrat preštel vsak glas posebej. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 16 minutami je Slivka napisal: A nisi že za Goloba nekaj takega napovedoval? Ni še konec...pridejo še glasovi iz Argentine. Citiraj
Slivka Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec Ma lahko tudi s Sirija in Betelgeze, ne le iz Argentine, pa mu še vedno ne bo uspelo... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 24. marec Avtor Prijavi Napisano 24. marec Tule bi pa bilo za prespat kar adrenalinsko in redko-kisično, haha 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec pred 4 urami je Z M A J napisal: Tule bi pa bilo za prespat kar adrenalinsko in redko-kisično, haha Europe deadliest hotel. A dej no. Tud na Velko planino greš lahko z žičnico pa se potem mal sprehodiš po planini in prespiš v koči ki je edina odprta. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 24. marec Avtor Prijavi Napisano 24. marec Tole je Margherita Hut, na višini 4556 nadmorske, v pogorju MonteRosa, ni Velika planina, haha Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec To je tam, kjer si klienti (ne prav zelo alpinisti) nadenejo dereze že na hodniku hotela, naveza je pa čez cel hodnik preden stopijo ven. 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 25. marec Avtor Prijavi Napisano 25. marec Klop brez gostitelja preživi tudi leto dni WWW.RTVSLO.SI Bolje je, če ti najdeš klopa, kot če klop najde tebe, je bilo naše vodilo, ko nas je Tea Knapič, doktorska študentka in biologinja iz Prirodoslovnega muzeja Slovenije, uvedla v vzorčenje klopov. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec V medijih nekako nisem zasledil, da bi kaj poročali o tem... KGZS poziva k nujni državni pomoči zaradi rekordnih podražitev cen nafte | KGZ Slovenije WWW.KGZS.SI Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) opozarja, da se je kmečka nafta podražila bistveno bolj, kot je napovedovala vlada, kar dodatno zaostruje že tako težak ekonomski položaj slovenskih kmetij... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Pripravite bicikle... Direktor Shella: "Evropi bo čez nekaj dni zmanjkalo goriva" WWW.ZURNAL24.SI Šef Shella je presenetil s črno napovedjo in povedal, da je že v stiku z vladami v Evropi. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Se je ja Trump vse dogovoril z Iranci.... 😂😂😂😂😂 Citiraj
Boss Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 2 urama je Slivka napisal: Get your bikes ready... V ponedeljek, gre na servis in da je ready ... vsi bomo politkolesarji ratal... sam ne od politike ampak politi od švica 2 Citiraj
godlike Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Vlak + mestni pecikl naprej, pa je. Samo kaj ko lokomotiva, ne bo imela dizla 😆 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 2 urama je Slivka napisal: Pripravite bicikle... Direktor Shella: "Evropi bo čez nekaj dni zmanjkalo goriva" WWW.ZURNAL24.SI Šef Shella je presenetil s črno napovedjo in povedal, da je že v stiku z vladami v Evropi. Sej, če maš Forda, si že navajen na alternativni prevoz 2 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
g.Wankel Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 24 minutami je godlike napisal: Ni me še pustil na cedilu do danes. Pa ravno danes? Kaj pa je bilo? Upam, da zrihtaš čimprej Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.