Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sej to je to, Golob ga pač ni podkupoval in mu je ponudil tisto, kar načeloma lahko ponudi. To je pač pošten dialog, kjer se išče konsens ne pa podkupovanje z mestom predsednika DZ. Jajo je šel tolk daleč, da je NSI-ju naročil naj umaknejo kandidaturo Cigler Kralja, da je bil Zoki pol pač edini kandidat. Hmmm, ko je bila na čelu DZ pravnica ste se na desnici zgražali, tukaj pa imamo obsojenca, ki je sicer svoje odslužil ampak vseeno je moralni kompas zblaznel. In kaj zdaj, Zoki bo moral odslužit svojo pokoro gospodarju kot je lepo napisal FuMachu in tukaj bi se radi pogovarjali o neki integriteti, moralnih standardih in da ne bom s stola padel, borbi proti korupciji. Še začela nista pa se koruptivno vedeta v stilu jaz tebi, da boš pol ti meni. Je pa seveda s tem razrešil Logarja, ki se je na koncu dejasnko izkazal kot JJ-ev klon kot smo itak vedeli od začetka, tako da tole je klavrn začetek novega mandata. V tem trenutkiu se ve edino to da Logar in Stevov Zoki ne bosta plesala več kot ta mandat oziroma do novih volitev potem bosta pa izgubljena politični zgodovini kot se je to zgodilo recimo Virantu, Počivalšku, Erjavcu in vsem, ki so se pajdašili z SDS. Ampak očitno al je to res kratkotrajen projekt takih al pa so tok zabiti, da ne razumejo, da bodo peli samo eno sezono. Pa še direkten odgovor na tvoje vprašanje, če bi šel z Golobom... Ja sigurno bi se manj izneveril saj ni notarsko overovljal, da ne bo šel z Janšo. Nategnil je svoje volilce, celo svojo stranko, samo za osebne interese. Če ti lahko takemu zaupaš... ma ne vem, sej po eni strani mi je cool, ker z Zokijem za vratom bi Golob imel strašne probleme. Veliko lažje bi sodeloval z Logarjem.
-
Čisto malo pa je razlike. Eni s prstom kažejo na napake drugih, pišejo izjave, so pa podobni lumpi, drugi so vsaj tiho in se ne delajo svetnikov. Kaj novi predsednik parlamenta še čaka z odstopom ni zakaj župan Ljubljane še ne živi v strogo varovanem novem "hotelu" ob obvoznici na Zaloški? Meni ni več nič jasno.
-
Lahko da jih je uvoznik premalo naročil. Ker se je bal, da ne bojo šli. Tudi sam sem tako kupil. Ok vozil sem i20 nLine, ki je daleč od i20n. To je pa tudi to. Če bi čakal na testno vožnjo, ga nikoli ne bi imel. Na koncu proizvodnje je jih blo ene 3-4 po salonih, testnega pa 0.
-
Včasih smo mešanco točli v dvotaktne. Olje je zaradi boljšega mazanja. Problem pa je ekologiji, ker le ta izgori.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.