Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kam je prišel ponos Slovenije... https://forbes.n1info.si/posel/mariborski-proizvajalec-avtobusov-ukinja-razvoj-izgubo-krije-kitajski-lastnik/
-
Teli američani pa homologirajo karkoli spackaš skupaj. Svašta.
-
Ne vem, zakaj mu povsod piše Ford, ker mene spominja bodisi na Mazdo 121 bodisi na KIA Pride...
-
Tvoj primer je ekstrem,bom rekel kot Boss-oddelal je svoje. Ti povem,kako z tem dela ženin brat,ki ima 6 otrok...kupi najcenejšega z 5 let garancije in ga furaj,dokler ne škripne. Sicer nisem pristaš takih nakupov...raje kupim malce boljši stroj,ker sem ugotovil,da ni slabšega,kot to,da stroj ne opravi temeljito tistega,kar bi moral....vidim sedaj,ko sem po vseh mogočih znamkah...Candy,Bosch,Bosch,Miele na koncu kupil Beko pomivalni stroj ....je varčen,tih,odpre vrata po koncu pomivanja,-dobro posuši posodo itd....a pomije najslabše od vseh do sedaj-vse je treba prej namakati...jedilni pribor smo se že navadili,da mora biti v večjem kozarcu namočeno,če nočeš zasušenih ostankov na priboru po pranju.... In npr "dodatni" programi prek aplikacije-lahko kar pozabiš-če ni direkt na stroju,ne obstaja...nikoli ne dela kot bi moralo! Nikoli več Bekota!!! A tvoj primer je drugačen,ker pač tako veliko pereš. Jaz bi na tvojem mestu gledal,da dobro opere (kar pomeni,da ima tudi programe,kjer ni nujno najvarčnejši in,da opere hitreje...),najmanj 5 let garancije ali več,ostalo po želji in denarnici. Razne reklame z AI ipd. so larifari-tega pri pralnih strojih ni!...izogibal bi se obveznim registracijam,aplikacijam in vpetju v Wifi itd... Malce poglej ta kanal če boš imel čas...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.