Skoči na vsebino

Razni zanimivi posnetki in članki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je Slivka napisal:

V zadnji odločbi o otroškem dodatku piše, da je naš 16 letni BTjc vreden 7.000€.

Haha. Meni pa Forda, ki je 6 let star, niso cenli sploh.

Mogoče za to, ker je gospodarsko vozilo ta tvoj BT?

https://www.zurnal24.si/slovenija/kako-se-pri-otroskem-dodatku-uposteva-avto-422102

Popravljeno od godlike
Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Kaj to, rabljene? :D 

Že tako rata cifra, ko sešteješ vse skupaj, tako da naj ostane pri 300€ za štiri gume na leto. Ker - strošek so otroci, ne avto...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

No ja no, to je precej subjektivno mnenje. Meni brez otrok ni nič monotono. Pa načeloma niti nisem proti otrokom, sem kar kul stric :D 

Mi gre pa najbolj na živce to vaško forsiranje v smislu da jih je treba imeti. Otroke imaš, ker jih želiš, ne ker to okolica od tebe pričakuje ali pa, da ne boš sam na stara leta.

To se pa povsem strinjam: otroke imaš, ker jih želiš. Če jih želiš, če ne jih nimaš.

Videvam precej staršev, za katere se sprašujem, zakaj sploh imajo otroke...

Mene sploh ne moti, če kdo nima otrok ali če ima samo enega ali pa samo dva ali pa samo štiri...

Moti me, da se kot izgovor, zakaj kdo nima otroka ali pa ima samo enega navaja, da so otroci velik strošek...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.