Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Na treh domačih biciklih zamenjal bremzolje. Vsi trije XT bremze. Na analognem je to s pomočjo lidlovega servisnega stojala šlo enostavno. Pri dveh električarjih se je omenjeno stojalo izkazalo povsem neuporabno. Ni šlo drugače, kot da SUP ki ga imam napihnjenega obešenega pod stropom garaže, vržem dol in škripčevje uporabim da obesim bicikla kot svinjski polovici pod strop. -
Ta je edini tako malo politično korekten pa da ni žaljiv. Sem raje takega napisal kot pa da bi mi pol spet Skritikrt ven padel od togote in gneva. Evo še enega Janez je obiskal svinjsko farmo v okolici Ljubljane. Medtem ko se je sprehajal med svinjami v ogradi ga je eden izmed novinarjev seveda fotografiral, kar je Janez tudi opazil in opozoril novinarja. “Da ne boš jutri v časopis pod sliko napisal kaj neumnega, Janez in prasci na primer. Napiši raje, da bom poskrbel za kmetijstvo.” Drugi dan seveda izide časopis in v njem tudi omenjena slika z Janšo med svinjami kjer piše: »Janez Janša (tretji z leve) bo poskrbel za kmetijstvo.«
-
Ne verjamem, čak bom preveril z eno levičarsko o gologlavem. Janez Janša obišče veliko tovarno, da bi si ogledal proizvodnjo. Direktor ga vodi po prostorih in ponosno razkazuje najnovejše stroje. Janša se ustavi ob enem izmed njih, ga nekaj časa opazuje, nato pa resno reče direktorju: "Vidim, da ta stroj deluje zelo dobro. Ampak povejte mi iskreno... ali je član SDS?" Direktor začudeno odgovori: "Gospod premije, to je vendar stroj! Nima političnih prepričanj, samo pritiska gumbe in opravlja svoje delo." Janša pokima in zamrmra: "Škoda. Sem že mislil, da je naš idealni minister."
-
Jaz se smejim vsem šalam. Problem pri tej predstavi je, da se nimaš čemu smejati, ker je vse skupaj tako prostaško. Niti v osnovni ni šoli se ne bi smejali tem njihovim t.i. šalam.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
- Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.