Razni zanimivi posnetki in članki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dva od včeraj, zadnji je od danes po pedalnem vzponu na Menino, kjer imajo nov okus lastnega piva
-
Kar se tiče cene je verjetno primerno nastavljena, pomoje je bolj problem v tem, ker je ponudba dizlov velika in moraš biti zelo konkurenčen da boš lahko prodal.
-
Danes na 2-ki spoznaval nivoje prikazovalnika goriva v rezervoarju. Ima digitalni prikaz in neke črtice, pa mi je zadnja utripala in sem itak imel namen it na črpalko zelo v kratkem. Potem peljem v nek hud klanec, izgine še ta črtica in začne utripat črka E E, takrat pa sem videl da je vrag odnesel šalo in se s cmokom v grlu peljal do črpalke, ki je itak sledilla v dobrih 10km, nadaljevanje predvsem spusta. Sem računal, da pridem, kaj pa če ... :)))
-
Danes nekako uspel poškodovat zadnje kolo, ki je postopoma vse bolj in bolj spuščalo. Nisem želel klicat AMZS oz. asistence, ki mi pripada ter zadevo rešil peš z nekih 5km peš mašince, haha. Poganjalec je bil v uporabi in sicer na spustu z Menine, do koder sem prišel iz Bočne (tam parkirana 2-ka). Guma vedno bolj čudno nabijala po kamnih, nakar sem dojel da bo treba dol s sedla in pred mano še kar nekih 5 ali več km do avtomobila, No sem vseeno gledal na števec med hitro hojo in je bilo med 7 in 8kmh, medtem ko sem ga peš za navzdol, za roge držal. Sem pa bil vseeno precej nerazpoložen, ker na dol pa toook u živam v spustu, kolikor na vzponu kdaj kolnem, no to se vse pokompenzira z nasmeškom od ušes do ušes na spustu in vratolomnimi hitrostmi. Danes ni bilo te moje najbljubše discipline, v nadaljevanju pa moram ugotovit kaj je spet z zadnjo gumo, heh.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.