uklopko Napisano 6. december, 2013 Prijavi Napisano 6. december, 2013 ha ha ha zakon film Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Slivka Napisano 6. december, 2013 Prijavi Napisano 6. december, 2013 Saj bi se smejal, pa se bojim, da bo res tako: Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 6. december, 2013 Prijavi Napisano 6. december, 2013 Mo? se pozno vrne domov. Na hladilniku zagleda ?enino sporo?ilo: “Dovolj mi je! To ne funkcionira ve?, odhajam!” Mo? za?uden odpre hladilnik. Notri je lepo osvetljeno hladno pivo. Takrat pomisli: “Kaj ji je? Kaj ne funkcionira!?” Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
canyon Napisano 7. december, 2013 Prijavi Napisano 7. december, 2013 Na policijski postaji v Ivan?ni Gorici zazvoni telefon. "Dabr ve?jer! Frence t'le! Ana kraja b' pr'javu!" "Kar povejte, bomo takoj zapisali." "Takule je b'lu: se usjedem u avto, pa vid'm, de mi je nekdu sunu armatura, pa valan, ?altnhejbl, turnceler, ?teuc, radijo, pedal za gas pa za premza, ?ist use!!!" Policaj vse zapi?e in pove, da ga bodo poklicali, ko bodo kaj vedeli. Pa ?ez tri minute spet pozvoni telefon. "Dab'r ve?jer! Frence spjet kli?e," se oglasi pohleven glas. "Pa pamot' s'm se adzadej usejdu" Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mazdaman Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Stara gospa umre in gre v nebesa. Medtem ko caka na dovoljenje za vstop pred vrati kramlja s Sv. Petrom. Naenkrat se zaslisi grozovito kricanje in vrescanje, da stari gospe zledeni kri v zilah. "Moj bog, kaj neki je bilo to?!" vprasa gospa, "kaj se dogaja?" "Brez skrbi," odvrne Sv. Peter, "samo nekomu vrtajo v lopatice luknje za pritrditev angelskih kril." Stara gospa je videti nekoliko pretresena, a vseeno nadaljuje s pogovorom. Deset minut kasneje se vnovic zaslisi kricanje in vrescanje. "O, moj bog! Kaj pa je zdaj?!" vprasa gospa. "Brez skrbi," ravnodusno odvrne Sv. Peter, "nekomu vrtajo v glavo luknje za pritrditev svetniskega sija." Stara gospa zmaja z glavo: "To je prevec zame, jaz grem kar dol v pekel." "Pa ja ne greste dol," se zavzame Sv. Peter, "na silo vas bodo pofukali spredaj in zadaj in se kam." "Saj vem," odvrne gospa, "ampak za to ze imam luknje!" Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Splitskega kri?ankarja so morali pa fajn razkurt Obstaja tut komad na to temo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Obstaja tut komad na to temo In tudi film >> http://www.imdb.com/title/tt1893195/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 13. december, 2013 Prijavi Napisano 13. december, 2013 Ficko na rallyju Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 13. december, 2013 Prijavi Napisano 13. december, 2013 Kak?na je razlika med dobrim sosedom in dobro sosedo? Dober sosed posodi, Dobra soseda pa da. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 13. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2013 MISEL JUTRA! Petelin?ek zjutraj vstane - zakikirika. Vrab?ek zjutraj vstane - za?ivka. Kanar?ek zjutraj vstane - zapoje. Nauk te zgodbe: ni va?no kak?en ti? je, va?no je, da vstane. Citiraj
Slivka Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 Janezka nekaj dni ni bilo v ?oli. Ko se je vrnil, ga je u?iteljica vpra?ala: “Janezek, zakaj te ni bilo v ?olo?” “Umrla mi je babica. Jutri Vam prinesem opravi?ilo.” “Moje so?alje. Zakaj je pa umrla?” je radovedna u?iteljica. “Od seksa.” pravi Janezek. “Kako od seksa?” je za?udena u?iteljica. “Stopnice so jo zjebale.” Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 Voditeljica aerobike se dere na pre?vicane, zasople punce : "dajmo, dajmo, majhne ritke, raven trebuh, to ho?mo!" Pa se oglasi ena od pre?vicanih: "to tipi ho?jo, jst ho?em ?okolado!" xD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Lahko bi si tudi kdo takole razlagal; ker se je tamala preve? napila piva , sem jo dal dremat in na njenem sede?u (varno) transportiral torto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Stara znanca se po 10 letih srea?ata na ulici. “Kaj pa ti dela? na invalidskem vozi?ku?” “Imel sem prometno nesre?o. V kri?i??u sem jaz imel prednost, on je imel pa tovornjak...!” Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 17. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2013 .... nekaj pravni?kih ... menda temeljijo na resni?nih primerih --------------------------- To?ilec: Pravite, da ste izgubili spomin? Pri?a: Da. To?ilec: In kako se to odra?a na va?em spominu? Pri?a: Da pozabim..... To?ilec: Nam lahko navedete en primer ne?esa, kar ste pozabili? __________________ To?ilec: Recite, doktor, ali ni res, da ko oseba umre med spanjem, tega sploh ne ve, vse do naslednjega jutra? Pri?a: Ali ste res naredili pravosodni izpit? ___________________ To?ilec: Najmlaj?i sin, tisti dvajsetletni, koliko je star? Pri?a: Dvajset, kot va? IQ. ____________________________________________ Pravni zastopnik: Ona je imela tri otroke, je res? Pri?a: Da. Pravni zastopnik: Koliko je bilo de?kov? Pri?a: Ni?. Pravni zastopnik: Je bila kak?na deklica? Pri?a: Va?a milost, mislim, da potrebujem drugega pravnega zastopnika. Lahko dobim drugega pravnega zastopnika? ____________________________________________ To?ilec: Kako se je kon?al va? prvi zakon? Pri?a: S smrtjo. To?ilec: In s ?igavo smrtjo se je kon?al? Pri?a: Posku?ajte uganiti. ____________________________________________ To?ilec: Doktor, koliko va?ih avtopsij ste naredili na mrtvih ljudeh? Pri?a: Vse. ?ivi se preve? upirajo. _________________________________________ To?ilec: Se spomnite to?nega ?asa, ko ste pregledali truplo? Pri?a: Z avtopsijo sem za?el ob 8,30. To?ilec: In gospod Morgan je bil takrat mrtev? Pri?a: ?e ni bil mrtev takrat, je bil zagotovo, ko sem kon?al z delom.. ____________________________________________ To?ilec: Doktor, preden ste za?eli z avtopsijo, ali ste izmerili pulz? Pri?a. Ne. To?ilec: Ali ste izmerili krvni pritisk? Pri?a: Ne. To?ilec: Ste preverili dihanje? Pri?a. Ne. To?ilec: Potemtakem je mo?no, da je bil pacient ?e ?iv, ko ste pri?eli z avtopsijo? Pri?a. Ne. To?ilec: Kako ste lahko tako prepri?ani, doktor? Pri?a. Ker so bili njegovi mo?gani v posodi na moji mizi. To?ilec: A tako, razumem. Ali je mo?no, da bi bil pacient kljub temu ?e ?iv? Pri?a: Da, mo?no je, da bi bil ?e ?iv in bi ?tudiral pravo. Citiraj
Slivka Napisano 18. december, 2013 Prijavi Napisano 18. december, 2013 http://www.bolha.com/dom/dom-ostalo/ce-kdo...clct=1387391993 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
qwerty Napisano 18. december, 2013 Prijavi Napisano 18. december, 2013 Dve zanimive Citiraj If in doubt, flat out...
Slivka Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 A tole zdr?i kaj ve? kot eno no?? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Tu je odgovor obema:http://www.youtube.com/embed/TpUXHvzZMh4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Turbo Lumpi Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti, ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti ...si tako lijen' da nisi ni pro?itao sve 'ti' i nisi shvatio da ima jedno 'to'. Sada ga tra?i? i jako si razo?aran ?to ga nisi prona?ao, jer ga ustvari i nema. Citiraj
Deeyan Napisano 19. december, 2013 Prijavi Napisano 19. december, 2013 Ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti,ti ...si tako lijen' da nisi ni pro?itao sve 'ti' i nisi shvatio da ima jedno 'to'.Sada ga tra?i? i jako si razo?aran ?to ga nisi prona?ao,jer ga ustvari i nema. Hahaha, huda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Hahaha, huda A si nasedu? hoho Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 A si nasedu? hoho Js vsaj priznam, ostali so pa tiho Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 O?e se je tu?iral in si prepeval tisto znano: "Zbog jedne divne crne ?ene" ko je v kopalnico vstopil sinko. - O?i, kaj ima? to med nogami ? - A to ??? se pogleda med noge. - To je Ki?o. Takrat se iz kuhinje zadere ?ena: - Povej mu ?e priimek... P.S. Kdor se ga ne spomni - pevec Kićo Slabinac...... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.