x-layer Napisano 23. januar, 2024 Prijavi Napisano 23. januar, 2024 Pred eno uro je Slivka napisal: Tega pa ne razumem lih tanartabl, kej lohko kdo prevede: - "Ko pje vidiš kak pa s kom se ene fifike porašijo, te ti je kuj jasno kak ful sovražijo, če se morajo same prežiulat." Bom poskusil prevest 😉: "Ko vidiš s kom se ene punce dajo dol, ti je takoj jasno kako zelo sovražijo to, da se morajo same preživljati" 🤣 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 24. januar, 2024 Prijavi Napisano 24. januar, 2024 Dva mlada japija igrata golf, za prihodnje poslovne odnose! Lepo napredujeta od luknje do luknje, tik pred zadnjo luknjo pa dve ženski mencata in mencata in se tudi po treh urah ne premakneta naprej! Pa pravi prvi japi: - "Grem jaz vprašat, če naju spustita naprej!" Že napol poti se obrne in s pogledom obrnjenim v tla gre nazaj! Pride do drugega in pravi: - "Tisto sta moja žena in ljubica!" - "Zelo nerodna zadeva, grem jaz vprašat!" Tudi drugi se na pol poti obrne in gre nazaj. Pa pravi prvemu: - "Kako je svet majhen..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. januar, 2024 Prijavi Napisano 24. januar, 2024 Dva alkoholika se pogovarjata: - "Alkohol je največje zlo na svetu!" - "Res?" - "Ja! Zaradi alkohola sem se skregal z ženo, sosedi in prijatelji, pa še taščo sem zgrešil, ko sem pijan streljal nanjo..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. januar, 2024 Prijavi Napisano 24. januar, 2024 Policijski major kadetom razloži, kaj je joint: "Vidite, odvisniki od drog uporabljajo papir, kamor dajo pol trave in pol tobaka iz cigarete, zmešanega skupaj, namesto filtra pa zavijejo košček karton ... Ko delajo joint iz tega, papir dobro poližejo, da se ne razpade in na koncu zasukajo vrh v obliko konice ..." Na to eden od povsem brez besed kadetov, ki jih je zgodba zelo navdušila: - "Pa potem?" Policijski major je nekaj časa razmišljal in končno rekel: - "Ne vem, pa če me j#b#jo, kako se potem s tem zabodejo v žilo..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. januar, 2024 Prijavi Napisano 24. januar, 2024 Kako si predstavljam idealno nogometno ekipo? V napadu so Židje, ki jih nihče ne sme preganjati. V sredini so črnci, Arabci in Azijci, da naredijo igro bolj barvito. V obrambi so homoseksualci, ki skrbijo za pritisk od zadaj. V golu pa je 80-letna mama, ki že 20 let ni nikogar spustila notri... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 1 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 pred 8 minutami je Jest napisal: Zakaj je Kajn ubil Abela? Zato, ker je stare vice pravil... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 Tvoj vic govori o Novaku oz. Klinarju, moj o Simiću oz. Periću ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 Ups, pa res. Se opravičujem... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 Starejša gospa gre po pokopališču in sreča grobarja, pa ga vpraša: - "Oprostite, kje je grob številka 154?" - "Pa kaj za vraga si šla ven, ko se ne znaš vrniti!" 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 Zakaj je Kajn ubil... ... ... 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 Priprave na Valentinovo: - "Pozdravljeni! Imate bombonjero z napisom ´Moji edini ljubezni´?" - "Ja, seveda." - "Super! Dajte mi štiri..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 1 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 pred 1 uro je Scr3am napisal: Ena za Slivko 🤣 Pred eno uro je Slivka napisal: Zakaj je Kajn ubil... ... ... Sem našel: je že @Tilen5 objavil 7.12.2023 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 26. januar, 2024 Prijavi Napisano 26. januar, 2024 pred 2 urama je Slivka napisal: To ni štos to je čisto res.... 🤗😉 3 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 28. januar, 2024 Avtor Prijavi Napisano 28. januar, 2024 ... videl sem štiri mercedese tiste ta prave 550 na katerih je pisalo "A je to"... tala izjava zmaga na celi črti. 😂 5 2 Citiraj
Slivka Napisano 29. januar, 2024 Prijavi Napisano 29. januar, 2024 Janez kandidira za predsednika vlade. Hodi naokoli in ima govore. Tako pride v neko hribovsko vasico in govori: - "Če bom predsednik, bom dal asfaltirati cesto do vaše vasi! Tudi vodovod vam bom naredil. In pa vrtec in šolo bom tudi naredil!" Nekdo od poslušalcev se oglasi: - "Ampak v naši vasi ni otrok..." - "Ni problema, tudi otroke vam bom naredil..." 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 29. januar, 2024 Prijavi Napisano 29. januar, 2024 Janez vozi pijan, ko ga ustavi policist: - "Gospod, imate vonj po alkoholu." - "Ja, jaz sem pijan." - "Če ste pili, zakaj niste dovolil ženi voziti?" - "Gospod policaj, sem pijan, nisem pa nor..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 29. januar, 2024 Prijavi Napisano 29. januar, 2024 Najboljše so ženske, ki s teboj ravnajo kot s psom. Te hranijo, negujejo, cartajo, vodijo na sprehode, zvečer te pa spustijo ven, da se znoriš... Ah, pasje življenje... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 29. januar, 2024 Prijavi Napisano 29. januar, 2024 Pride Albanec v bife. Vpraša punco za šankom: - "Maš Fanta?" - "Ne." - "Pol daj Kokakolja!" 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.