Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

image.png

RADIO1.SVET24.SI

Ljubljanski servis z duhovitim cenikom, kjer zaračunavajo več strankam, ki želijo med popravilom 'pomagati' ali svetovati, a denar gre v dobre namene.

• Všeč 2
  • Haha 4

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Se pritožuje sodelavka:

- "Zmeraj ko kaj skuham moj godrna, da je preslano… A ko pije tekilo pa liže tisto sol kot kozel, baraba, bolano do amena..."

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

En star, ampak meni je še vedno dober...

- "Oprostite, a je ta riba sveža?"

- "Seveda je, saj vidite, da je še živa."

- "Pa saj je moja žena tudi še živa, sveža pa že dooolgo ne več..."

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Sodelavka prav glasno prdne, zardi, me pogleda in reče:

- "Naj tole ostane med nama."

Ji v paniki odvrnem:

- "Ni šans! Hitro odpri okno, da se prelufta..."

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano

Policaj se jezi na blondinko:

- "Pa kdo je dal vam volan v roke?"

Blondinka nazaj:

- "Kaj jaz vem… Volan je bil že montiran, ko sem kupila avto..."

Napisano

To je pa meni nekaj najgršega pri avtu😂🤣...povečaj sliko...kako lahko kdo  kaj takega kupi😂

Pa ne mislim "avtopleničke".

IMG_20241012_090839.jpg

Napisano
pred 23 urami je skritikrt napisal:

To je pa meni nekaj najgršega pri avtu😂🤣...povečaj sliko...kako lahko kdo  kaj takega kupi😂

Pa ne mislim "avtopleničke".

IMG_20241012_090839.jpg

Kaj sploh gledam? A okvirček tablice?

33112_1.png

Napisano
pred 49 minutami je Boss napisal:

Kaj sploh gledam? A okvirček tablice?

Mislim da je fora v izpuhu (premajhne cevi) in groznih (prevelikih) nastavkih....vsaj jaz sem to opazil in je res grdo, italjančki bi to res lahk lepše naredili...

Napisano
Pred eno uro je sportman333 napisal:

Mislim da je fora v izpuhu (premajhne cevi) in groznih (prevelikih) nastavkih....vsaj jaz sem to opazil in je res grdo, italjančki bi to res lahk lepše naredili...

To je to😂...meni to izgleda k ena baba,k si da žnable nafilati🤣🤮

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Še zmeri boljš k uni fejk auspuhi... tist je šele grdo.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

Še zmeri boljš k uni fejk auspuhi... tist je šele grdo.

Res je!👍 

To na tej Alfi me spominja na mini  "hifi stolpe" plastik fantastik,k so na tiste zvočnike naštimali okrasne bassreflex plastične obroče,da bi bolj hudo izgledalo...in raja je to kupovala🤮

Napisano

Sem ugotovil nekaj zanimivega: Prav toliko, kolikor te stane žena, da se obleče te košta ljubica, da se sleče. 

Je še kdo ugotovil kaj takega?

• Všeč 1
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Podrli dve malo manjši smreki in jih odpeljali na žago         
    • A misliš da je potem bolje vzeti začetne ID avte?
    • Danes sem bil na pijači z dolgoletnim prijateljem. Tudi on ima mazdo 6 karavan ,150, ročni menjalnik, bele barve- letnik 2020. Rekel mi je, da namerava kupit mazdo cx5. Vprašal sem ga, da zakaj bi kupil tako neposrečeno obliko. Potem je povedal,da ga hebe hrbet in  da je gledal tudi cx30. Ne rabi velikega avta, križ pa dela svoje. Bil je na avto plus v Kopru, kjer pa, gleh ga zlomka, nimajo niti enega baby dinota za poskusno vožnjo. Hvala bogu. Prijateljsko sem mu svetoval, da naj se izogiba baby dinotu.  Sicer je pa tudi on zaprisežen ljubitelj ročnih menjalnikov, tako da dino taki ali onaki ne pride v poštev.  Predlagal sem mu, da gre en giro z mojo  lepotico, rdečo cx30. 😊 Bil je zelo navdušen in bomo dobili v kratkem novega lastnika cx30. Kupil jo bo namreč  z X motorjem . Ročni menjalnik obvezno. 😊 Se ve, mi, ki vozimo 40 + let vemo, kaj je pravi menjalnik. 👍  
    • IMT 539, druga sklopka je bolano trda.   Druga skopla je, ko se na dnu še malo pritisne in takrat se razklopi kardan.... Verjetno je uradni izrat drugačn.   No gasa pa nisi rabil tiščat, je že te imel tempomat 😆
    • 13 let stara M2 je imela zelo solidno podvozje. Se je še mehanik čudil.   Vse kar naredim, je da po prvem dežju spomladi v avtopralnici operem avto, da se podvozje splahne.   13 let je pa čist ok doba, za moj avto. Potem pa pride novi.   Nimam nič proti temu, vsak dela po svoje. Tudi marsikdo dela keramiko, karbonit ali kar koli že naj. Še nisem, mogoče pa bom kdaj od tega.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.