Boss Napisano četrtek ob 20:05 Avtor Prijavi Napisano četrtek ob 20:05 pred 1 minuto je Slivka napisal: Nikar ne vrzi puške v koruzo! Raje jo daj meni... Kaj ti bo puška, če maš Forda? Citiraj
Slivka Napisano petek ob 16:53 Prijavi Napisano petek ob 16:53 Ravno zato: FucksWagna se bojim jaz, puške v mojih rokah bi se pa drugi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami "J€#** biznis, tole moram videti..." 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Zdaj vem, kako nastanejo zajle... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 25 minutami je Slivka napisal: @skritikrt glej Knipexe ima.... 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 3 minutami je godlike napisal: @skritikrt glej Knipexe ima.... Normalno😃...ziher je ziher😅💥 Pride kmalu nekaj malega...posebnega,pa bom objavil v temi za orodje😉 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Nehote sem nekoga prikrajšal za užitke ... Neka mlada sodelavka me je prosila, če ji v Cliota montiram sedežno prevleko z vgrajenimi grelci in masažo. Po nekaj minutah dela se je usedla na "novi" sedež in že čez par sekund po vklopu vseh funkcij dobila blažen nasmešek. Najboljša pa je bila njena izjava takoj potem: - "Sedaj pa ne potrebujem več tipa - ta sedež me čisto dobro greje od zadaj pa še pet vibratorjev ima..." 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Se včasih vprašam, ... ... ... Mah, nič, nič, je že v redu... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.