Agerg Napisano četrtek ob 19:56 Prijavi Napisano četrtek ob 19:56 (urejeno) Popravljeno četrtek ob 19:56 od Agerg Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 05:17 Prijavi Napisano včeraj ob 05:17 Da vam razložim, kaj je to politika. To bo najlažje z eno zgodbico. Ruski Žid je dobil dovoljenje za emigracijo v Izrael. Na aerodromu v Moskvi, pri kontroli prtljage, ruski carinik zagleda Leninov kip in vpraša: - "Kaj je to?" Žid: - "Morali bi me vprašati, kdo je to? To je človek, ki je Rusom prinesel razvoj in socializem. Nosim ga za spomin na slavne dni!" Ruski carinik ga pusti naprej. Na aerodromu v Tel Avivu izraelski carinik vpraša za kip: - "Kaj je to?" Žid: -"To je Lenin. Pizda, zaradi katere sem moral iz Rusije. Nosim ga, da ga lahko preklinjam vsak dan." Carinik ga pusti naprej. V Izraelu ga sorodniki sprašujejo: - "Kaj je to?" - "To je deset kilogramov 24-karatnega zlata, brez carine in davka." Torej: Politika je govorjenje o enakih stvareh na različne načine glede na poslušalce. 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:08 Prijavi Napisano včeraj ob 06:08 - "Ti, kaj je to lokalni promet?" - "Jaaa, jaz mislim, da je to promet od lokala do lokala..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 09:05 Prijavi Napisano včeraj ob 09:05 - "Avto moram peljat na optiko." - "Zakaj? A ti gume kaj čudno obrablja?" - "Ne, nekam sumljivo mi proti oštariji vleče..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano včeraj ob 09:32 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 09:32 Naravoslovna zanimivost. Ko samček hobotnice najde svojo partnerko , si odtrga svoj penis in ga vrže samički, da bi se samo osemenila z njim. Kasneje mu penis zraste nazaj. Tole je dejansko najbolj direkten način, da nekomu rečeš: "ma na, kle maš pa se jebi" 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Frizer se hoče med striženjem malce pošaliti in reče: - "Hja, gospod, če bi vam pa odstrigel tele brčice, potem pa ne bi bili več sebi podobni, a ne?" Možakar odvrne: - "Ja, vi pa tudi ne..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 57 minutami Prijavi Napisano pred 57 minutami Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.