dusko6 Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Imam Mazdo 6 l. 2005, dizel 89kw, z 200.000 km Motor je bil ob?asno nekoliko glasnej?i tako mrtel kot topel. Na dijagnostiki je pokazalo, da 1 diza ne dela optimalno. Vpra?anje: 1)kako najcenej?e bo nove dize? 2)je smiselno dat dize na ?i??enje? 3)je pametno zamenjat vse 4? Avto bom imel ?e nekaj ?asa, ker gradim hi?o. Lp Du?ko Citiraj
SpEkTr Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Da se na ebayu dobit kako rabljeno po pametni ceni. lahko jih da? spucat, pa ?e ?e ni preve? zmahana se jo da tudi obnoviti. Obnovo s ?i??enjem ti bodo ra?unal cirka 100-150? po kosu z delom vred. Citiraj
RoKo Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 Probaj spucat filter v rezervarju nafte, pol pa dodaj aditiv za ?i??enje injektorjev, lahko da ti rata brez velikih stro?kov.... Citiraj
Gustav Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 ?e ima? ?e DPF aditiv bojda mo?no odsvetujejo. Ne vem pa, ?e je to utemeljeno. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 ?e ima? ?e DPF aditiv bojda mo?no odsvetujejo. Ne vem pa, ?e je to utemeljeno. jest sem ze 3 fla?ke vlil.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mali_bu Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 kateri aditiv pa dodajate za ?i??enje ??? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
SpEkTr Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Aja, btw ?e samo ne dela optimalno, mogo?e ?e ni take panike, da takoj menja?. mogo?e lahko proba? z aditivom. A ti druga?e kaj cuka, itd? Citiraj
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 jaz kar petrolovega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
RoKo Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 kateri aditiv pa dodajate za ?i??enje ??? Megasel....pa kombinacija z zlatkotom... Citiraj
mali_bu Napisano 21. september, 2011 Prijavi Napisano 21. september, 2011 Lahko doma na kak na?in stestiramo ?obe? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
sdspecy Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Lahko doma na kak na?in stestiramo ?obe? Hehe, vsekakor, samo 1 malenkost je... met mor? testno ma?ino za cca 50k ? Citiraj Lp, D
Žirinofski Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 za obnovo Denso ?ob provaj poklicati:B-INNOVA D.O.O. SERVIS VOZILTelefon: 05 / 1820820GSM: 051 / 820820http://www.b-innova.si tile majstri ti bodo znal pomagat majo obnovljene ?obe po 250e Citiraj
Alex Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Si bom kar tole temo sposodil.Opazil sem, da mi je zadnje ?ase avto "?klopotal", ko je bila ma?ina hladna. Peljal sem ga k enemu stru?kotu za Mazde, da pregleda situacijo.Sam je takoj ugotovil, da je en injektor totalno fu?, ostale je dal izmeriti. In rezultat??e dva sta bila fu?, se pravi 3 od 4 so za zamenjat.Tudi ena izmed bakrenih podlo?k (ki sem jih zamenjal med prvimi tukaj na forumu pred 80Kkm) je spu??ala in posledi?no mi je spet "zmanjkovalo" olja.Obnovljene injektorje se da dobit v Nem?iji. Cena 119? + 50? depozita za vsakega, ki pa ti ga vrnejo, ko jim po?lje? stare injektorje nazaj.Prednost tega nakupa je ta, da ti ni treba poslati svojih v obnovo in si lahko tudi mesec dni brez avta ampak jih naro?i?, in ?ele ko jih dobi? jih zamenja? v enem dnevu.Seveda mora? zamenjati tudi bakrene podlo?ke in tesnilo. ?e link:http://www.ebay.de/itm/Injektor-Einspritzduse-Injector-Mazda-6-MPV-2-0-DI-89kW-121PS-100kW-136PS-DENSO-/111086441031?fits=Make%3AMazda|Model%3A6&hash=item19dd449247:g:g9MAAOSweW5VPRxw Citiraj
SpEkTr Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Ja, pri prej?nji sem tudi jaz menjal enega izmed injektorjev, ki pa je spet kmalu spustil du?o. Zanimivo, ne vem ali samo pri Mazdi tile injektorji crkujejo kot po teko?em traku al kaj? Ali pa je denso firma bol za en k.... Citiraj
Alex Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Ja, pri prej?nji sem tudi jaz menjal enega izmed injektorjev, ki pa je spet kmalu spustil du?o. Zanimivo, ne vem ali samo pri Mazdi tile injektorji crkujejo kot po teko?em traku al kaj? Ali pa je denso firma bol za en k....Tudi pri ostalih znamkah je podobno.Sicer pa so zdr?ali 170Kkm kar se mi zdi kar v redu.Ravno zaradi teh zadev bo moj naslednji avto obvezno benzinar,po mo?nosti brez turbine-simpel preverjena tehnika. Citiraj
Gelipter Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Ej..Alex..najbolj?e .da vzame? Mazdo benzin skayactiv motor preverjeno odli?en motor...probaj kak?no testno ...lp Citiraj
SpEkTr Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Ja, to je pa treba v zakup vzet. Al prej prodat, al pa benz Citiraj
dpicul Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Ja, pri prej?nji sem tudi jaz menjal enega izmed injektorjev, ki pa je spet kmalu spustil du?o. Zanimivo, ne vem ali samo pri Mazdi tile injektorji crkujejo kot po teko?em traku al kaj? Ali pa je denso firma bol za en k....Verjemi da Denso zdr?i ?e najve?. Citiraj
jures Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Ej..Alex..najbolj?e .da vzame? Mazdo benzin skayactiv motor preverjeno odli?en motor...probaj kak?no testno ...lpKam bo pa kitaro dal v ta novi ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Kam bo pa kitaro dal v ta novi ? He,he, za kitare bi bilo ?e placa noter za fer?t pa bi bila ?e kriza v tanovih 6-kak karavan.Ne, sej ta staro 6-ko bo vozil sin,(tudi muzi?ar) in ?e bo kriza mi jo bo posodil. Je pa tudi res, da zadnje cajte bolj "po?ivamo" kot pa igramo.Bo pa kriza izgleda, ko bo teba za pol kamiona robe spravit noter za it na smu?anje. Res je, da imam 490 litrski thule a ?e zdej komaj vse strpam not. Citiraj
fireman25 Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Baje je v na?em dizlu precej BIOdizla ta je pa menda manj masten. Dodajal sem tale aditiv http://www.motornaolja.com/produkt/dizel-aditiv-antigrippante-25/ Prevo?enih je bilo 260000 km, brez vsaker?nih te?av z DPFjem, ?e sklopka je bila originalna. Je pa res, da je bil avto vsak dan na avto cesti. Poraba je precej padla, in tudi mrzel je lep?e delal. LP, U Citiraj **********************************************************************Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.