Skoči na vsebino

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanimivo tale Smogavc, smo torej imeli sre?o, da nazadnje (tudi po ogledu novega stolpa) nismo dobili mize in smo ?li raje domov na vzno?je Pohorja na salame :P

Odli?na poteza! Tudi mi bi ?li samo do pred 5let je bilo vse na nivoju...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

Menjava gume, ko se plati??e totalno prilepi na disk in ga nikakor ne uspe? dol dobit. To sem danes prakticiral ob prazni gumi spredaj. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Menjava gume, ko se plati??e totalno prilepi na disk in ga nikakor ne uspe? dol dobit. To sem danes prakticiral ob prazni gumi spredaj. :jupiii:

Ko se je meni to neko? pripetilo, sem vse vijake na feltni odvil za ene pol cm, potem pa z avtom samo malenkost zapeljal naprej-nazaj, pa je takoj popustila.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Kolega se je enkrat tako po parkiri??u vozil naprej in nazaj, pa ni hotela stran.

Napisano

Poskusi ?e volan obra?at, ker takrat so najve?je sile. Ni pa to zdravo za prazno gumo. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Meni se je to na prvi generaciji skos dogajalo. Odvij vse vijake razen enega imej na rahlo privitega in brcni v gumo (ne feltno) pa bo popustila. Tist en vijak je pa zato gor, da feltna ne pade na tla :)

Napisano

Parkinga pa nikjer.....! Najve?ji in edini problem,sploh pri blokih kjer je bilo v?asih planirano,en avto na 3 avte,danes pa je tako da so trije avti na stanovanje. Tako pa je iz treh razlogov,standard se je dvignil in je ata kupil avto za njim ?e mamca,otroci odrasli pa ?e vedno v hotelu MAMA in pride ?e najmanj eno vozilo. Ve?i problem,placa za nove parkinge pa ni!

Napisano

Parkinga pa nikjer.....! Najve?ji in edini problem,sploh pri blokih kjer je bilo v?asih planirano,en avto na 3 avte,danes pa je tako da so trije avti na stanovanje. Tako pa je iz treh razlogov,standard se je dvignil in je ata kupil avto za njim ?e mamca,otroci odrasli pa ?e vedno v hotelu MAMA in pride ?e najmanj eno vozilo. Ve?i problem,placa za nove parkinge pa ni!

To je res ,ampak.... Parkingi tukaj so . Tip parkira ?ez 2boxa,ko sta 2boxa frei Namenoma.

Tudi jaz ga parkiram na zelenici , ko so boxi polni,amoak tako da niti centimeter avta ne gleda na cesto in s tem ni v napoto komunali, intervenciji....

Sosed ga je opozoril in nazaj je dobil " boli Me kurac, jaz bom parkiral kot bom hotel....".

Seveda pa vsi poni?no gledajo v tla in :. " Dajmo na lep na?in probat". Pizda, tip nad jebe v glavo.... Ni tle lepega na?ina....

Sicer pa; nekaj ?asa sem imel 2avta. Isti dan ko sem kupil Miato, sem zakupil tudi parking v gara?ni hi?i za drugi avto pri hi?i....

Napisano

Klu? pomaga,saj ga nosi? s sabo.....

Ni? ne pomaga. ?e ga odvoz s pajkom ni spametoval.... In pred tem ?e ve?kratna prijazna pro?nja...

Pomaga nekaj kar se pa baje ne sme...

Napisano

Nejc, pojdi raje na kolo kot da doma nohte grize? (?e tako jih bo? ob 20h, ko ?tarta Austin F1 dirka).  :lol:

Napisano

Nejc, pojdi raje na kolo kot da doma nohte grize? (?e tako jih bo? ob 20h, ko ?tarta Austin F1 dirka). :lol:

To je zdj bila sol na rano; ob 19h za?nem z no?no.... :( :(

Napisano

Vi?, purpen v auspuh pa ?e nismo probali... Zna prav prit.

Sicer pa pomaga, da mu odvije? ven dva ventil?ka od gum, ju da? v vre?ko in zatakne? za brisalec (lahko tudi prebode? dve gumi, ampak jaz sem odlo?no proti delanju ?kode). Eno rezervno gumo gotovo ima. Za drugo bo pa moral kaj potuhtat...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Takle bi res moral ugotovit, da se mu zna zgodit, da bo mel ?ez dva boxa parkiran ve?jo ?kodo na avtu, kot sicer. Sicer pa redarji odpeljejo na?eloma ''nepravilno'' parkirana vozila ane...

Napisano

Takle bi res moral ugotovit, da se mu zna zgodit, da bo mel ?ez dva boxa parkiran ve?jo ?kodo na avtu, kot sicer. Sicer pa redarji odpeljejo na?eloma ''nepravilno'' parkirana vozila ane...

Glede redarjev; tisti del pri blokih kjer so zarisani boksi so privat posest od nas stanovalcev. In tam redarji ne smejo posredovati pa ?etudi je avto ?ez 3boxe...

Tole na zelenici in nasredi ceste pa.... Sem klical pajka in so redarji ugotovili, da ni dovolj v napoto , da bi ga odpeljali in je dobil zgolj globo....

Sicer pa... Danes so imeli precej hard debato z tem majstrom in ... Verjetno bom res naredil tako kot je Zmaj rekel; bajk, spanje in na ignore dokler mi ni neposredno v napoto...

Naj si drugi ma?ejo roke z drekom. ?e ga lepa beseda in potem malo manj lepa beseda ter kazen ni spametovala, je tip pa? prevelik ?{|ש[$ (naj vstavi vsaj po ?elji), da bi se ?el zajebavati z njim, medtem ko je moj avto parkiran zraven njegovega in medtem ko meni draga oseba dnevno hodi mimo njega.

Saj bo naletel na ve?jo budalo od mene....

Napisano

Glede redarjev; tisti del pri blokih kjer so zarisani boksi so privat posest od nas stanovalcev. In tam redarji ne smejo posredovati pa ?etudi je avto ?ez 3boxe...

Tole na zelenici in nasredi ceste pa.... Sem klical pajka in so redarji ugotovili, da ni dovolj v napoto , da bi ga odpeljali in je dobil zgolj globo....

Sicer pa... Danes so imeli precej hard debato z tem majstrom in ... Verjetno bom res naredil tako kot je Zmaj rekel; bajk, spanje in na ignore dokler mi ni neposredno v napoto...

Naj si drugi ma?ejo roke z drekom. ?e ga lepa beseda in potem malo manj lepa beseda ter kazen ni spametovala, je tip pa? prevelik ?{|ש[$ (naj vstavi vsaj po ?elji), da bi se ?el zajebavati z njim, medtem ko je moj avto parkiran zraven njegovega in medtem ko meni draga oseba dnevno hodi mimo njega.

Saj bo naletel na ve?jo budalo od mene....

Saj ve? kako pravijo glede me?anja dreka; da bolj kot ga me?a?, bolj smrdi. Pusti bukslna, slej ko prej bo nekje nasrkal zaradi svoje ignorance in brezbri?nosti.  :P

Napisano

jaz temu ne bi rekel ignoranca in brezbri?nosta ampak ?ist navadna aroganca v stilu "jaz sem ve? kot vsi drugi".

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Močno dvomim da tudi pri tem kolaču niso bili zraven.
    • Mah, prav dobro se niti ne spomnim... Je bil en vaški pretep, prišla milica in njihov nono se je izmuznil, da ga niso dobili. Ko je vsa "pivska kompanija" prišla iz zapora in so se spet našli v oštariji in spet "malo" popili, so se spet nekaj začeli kregat in so mu jebali četniško mater, ker "se je skril ko partizan, ko nemce zagleda"...   Nekako tako je šla ta zgodba...
    • Če boš uporabljal Forscan, potem poglej kaj priporočajo na njihovi strani.   Jaz sem po njihovem priporočilu kupil iz Amazona.
    • Zanimivo, res ekstra donosi posvecenih. Po drugi strani pa vsi ti insiderji (razen enega ali dveh) niso dosegali rasti zlata, ki je šlo v zadnjem letu gor za 70+%...
    • Zadnjič je nekdo govoril, da ima prijatelja, ki je 2,5 leti obnavljal hišo iz 70-tih. Potem se je odločil, da jo poruši in zgradi novo.   Znanec je pred 2 letoma obnavljal hišo iz 80-tih, tri etaže (tipična hiša iz tega časa), žena arhitektka. Hiša je bila po 2 letih dela obnovljena, strošek pa cca 220.000 € (pričakoval je 180.000). Je pa temeljito "prerukana" in izgleda lepo. Podrli je niso, ker imajo spomine na starše ...   Spet drugi znanci so kupili hišo, ki je 20 let stala v 3. gradbeni fazi in jo predelali v gostilno. Če bi lahko zavrteli čas nazaj, bi jo podrli in zgradili novo.    Lado, odvisno od potreb. Hiše zastarajo fizično, funkcionalno in ekonomsko. Pri tvoji prvi del ni problematičen, ker je zgrajena solidno (treba bi jo bilo le izolirat in osvežit), tretji tudi ne (super lokacija - noben moteč infrastrukturni objekt se ni in se v bližnji prihodnosti verjetno ne bo nasral zraven). Če ti je hiša funkcionalno ustrezna, potem je smiselno razmišljati o obnovi, pri večjih spremembah konstrukcije, pa je fino razmislit še o kakšni drugi varianti.   Tudi sam sem v tvojih letih razmišljal "za 100 let naprej", danes pa razmišljam drugače. Verjetno smo preveč mahnjeni na te naše nepremičnine ... potem se pa otroci zaradi njih med seboj še skregajo.                
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.