Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Nekje kratek stik? Ni nujno, da se ne bo več ponovilo.
-
Živjo, včeraj štartam iz parkirišča spustim šipe, jih čez čas hočem dvigniti in nočejo avtomatsko gor - zgubile spomin. Potem se še malo igram s stikali na voznikovi konzoli vse spustim vse dvignem in zaprem, zapeljem še čez 2 ležeča policaja, nakar se prižge vsaj 10 sistemov, da so v okvari. Keyless malfunction, ABS malfunction, TPMS malfunction, Airbag itn... Ni da ni. Avto ugasnem in ga seveda nisem mogel več vžgati. Pod havbo preverim z inštrumentom varovalke in je bila varovalka ENGINE3 15A skurjena. Zamenjam s tisto od hupe 15A in avto vžge brez napak in se odpeljem. Da ne govorim da sem to šele po dveh urah ugotovil in vmes imel fokus na Keyless težavi, šel po drug ključ, menjal baterije, odklapljal akumulator, vžigal z drugim akumulatorjem itn... Odklopil računalnik, čakal vmes po 15-30 minut, razdrl obe tapeti na obeh vratih, ker sem mislil, da je kaj s šipami? Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo? Od takrat se z novo varovalko ni več ponovilo. 23 ENGINE3 15 A Engine control system Lp Jernej
-
Kdo je kredite jemal za korona dodatke? Prosim poglej si kolko so dobili zdravniki v Nemčiji. Max. 1000€ na leto. Pri nas pa bomo te dodatke več kot 15 let odplačevali. Super 😎
-
Te čist zastopim. Včasih mi gre na živce zjutraj v centru na Trg OF, od Tivolske proti ŽP, levi pas gre naravnost, desni sicer zavije na Miklošičevo. Ampak dej, če ljudje vozijo po desnem, da ne zabije križišča Tivolska/Dunajska - zakaj ne odpelje vsaj še malo naprej, ne da takoj po semaforju smernik levo in čaka, da ga kdo spusti. Zadaj pa potem cela kolona dejansko zabije omenjeno križišče. Sploh sedaj, ko delajo ta kolektor okrog postaje.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.