Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ja, raje jih prepusti meni...   Ena je imela 360.000, preden je šla od hiše - kar je bila velika napaka. Druga ima skoraj 240.000 in se pripravljam na menjavo zobatega jermena...   Moj nasvet: kakšne vožne pa imate? Če ni vsak dan v enem kosu vsaj 50 km, potem res ni dizelaš za vas. Če je pa ogromno mestne vožnje z pogostim stanjem na semaforjih, kjer start-stop matra motor na veliko, je pa dizel še toliko manj...
    • Oba delujeta z iPhonom… Mor imeti BT 4.0 BLE … da ga imaš lahko stalno priklopljenega, ker se sam ugasne ko ni aktivnosti in ne kuri akumulatorja…   Sem naročil oba, ker sem na tujih forumih sicer našel priporočilo za dražjega… in sem naročil tudi ta cenejšega… pa za to, kar sem jaz probal delata oba OK…
    • Kupuje znanec, sam sem na Mazda bencinarjih od leta 2004. Klical me je, ker kupuje avto za hčerko in je njej tale padel v oko... Bom rekel, da naj poiščejo bencinarja.   Hvala.
    • Sm kmet an s hribu doma, pei mi ni čist jasn, kdaj je blo to odposlano...    
    • Tako samo zgleda.....  Bi bilo pa fino, da bi blo tako.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.