To jutro sem sedel na klopci poleg brezdomca in ga vprašal, kako je tako končal. Odgovoril mi je:
- "Še prejšnji teden sem imel vse. Kuharja, ki mi je kuhal, mojo sobo so čistili, oblačila prali in likali, imel sem streho nad sabo, TV, internet, lahko sem šel v telovadnico, knjižnico, lahko sem se šolal."
- "In kaj se je zgodilo potem? Droge, alkohol, ločitev, igre na srečo?"
- "Nič od tega. Odpustili so me iz zapora..."
- "Dedi, kaj je to 'statistično povprečje?"
- "Pa glej, če seštejemo tvojega malega bratca, ki je star 2 leti, tebe, ki si star 4 in mene, ki sem star 75, mi skupaj imamo 81 let. Naše povprečje je 27 let, statistično gledano smo v najboljših letih za seks ... ... ... v bistvu pa noben od nas ne zmore..."
Včasih je bil uvoznik za Ravenol blizu MB. Izgleda da ne uvaža več olja ampak servisira menjalnike.
Jaz sem potem kupoval na Autodoc-u. V Forda bom letos tudi Ravenol nalil. Do letos je bil noter Castrol.
Ja, šla sta oba vojaka - obe vojakinji sta pa ostali, da branita državo in pomagata policiji pri nadzoru vzhodne meje.
Torej, dva vojaka sta polovica slovenske vojske...
Tako to delajo Avstrijski reševalci.
https://info360.si/zdravstvo/znano-koliko-bo-stalo-in-kdo-bo-placal-avstrijsko-resevanje-ponesrecene-slovenske-plezalke/
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.