Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pride sodelavec do ene sodelavke, če lahko nekaj uredi. Ona vsa blažena (ga zapeljuje že dolgo časa, pa on ne trzne niti malo) takoj vstane in reče: - "Ma zate grem tudi na konec sveta." On mrtvo hladno odgovori: - "Pa bi tam tudi ostala?"
    • Moški pokliče gasilce in v stresu razlaga: - "Ravnokar sem si uredil zelenico pred hišo, z lepim cvetličnim grmom, ribnikom in vodnjakom." - "Lepo, lepo, ampak kaj ima to opraviti z gasilci?" - "Takole je, sosednja hiša je vsa v ognju in si resnično ne želim, da bi poteptali celotno dvorišče pri meni..."
    • A je danes kakšna polna luna? Ker dan se je začel ... ... ...     Dve sodelavki se pogovarjata pri kavi, nista pa opazili, da jaz prihajam zadaj. Pa slišim, kako ena reče drugi: - "Si potem šla s tistim tipom na večerjo?" - "Ja." - "In kje se je končalo?" - "Pri njemu." - "Pa daj no, povej več, al je blo tko slabo?" - "Mah, jaz sem pokadila debelejši džoint, kot je bil njegov..."
    • Odvetnik umre in pride pred nebeška vrata. Razočaran opazi, da je pred njim več tisoč ljudi, ki čakajo, da stopijo pred svetega Petra. Na njegovo presenečenje sveti Peter zapusti svojo mizo pri vratih, pride do njega in ga toplo pozdravi. Nato ga s svojim pomočnikom prime za roke, pospremi na začetek vrste in posede na udoben stol. Odvetnik presenečeno: - "Nič nimam proti vsej tej pozornosti, ampak zakaj sem pa jaz tako poseben?" Sveti Peter modro: - "Sešteli smo vse ure, ki ste jih zaračunali svojim strankam, in ugotovili, da ste stari vsaj 193 let. Starost, vredna spoštovanja..."
    • V čakalnici pred nebeškimi vrati se neka duša glasno smeje. Nebeški vratar jo opozori, naj se pomiri, toda duša se smeje kar naprej. Pa vpraša sveti Peter: - "Pa kaj je tako smešnega?" Pa duša smeje se odgovori: - "Oh, jaz sem že pol ure tukaj, spodaj pa me še vedno operirajo..."
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.