Jaz sem pri vseh avtomobilih do sedaj, armaturno ploščo vključno z pleksi steklom vedno izpihal z komprimiranim zrakom in nato obrisal z navlaženo jelenovo krpo. Steklo je bilo vedno le minimalno opraskano. Novo Mazdo CX-30, pa sem že dobil z opraskanim steklom, ker verjetno pri prvem čiščenju pred predajo avta, niso pazili. Sedaj je steklo že opraskano, da je groza za pogledati.
Avto pa gre kmalu v prodajo.
zdaj je to off-topic vezano na avto, vse zavarovalnice so "drek", ker jim gre samo za dobičke....za moje pojme je vse (99%) odvisno od agenta ki ga imaš, pa je potem verjetno vseeno katero zavarovalnico imaš....v osnovi pa so vse nastrojene proti svojim strankam (torej so izkoriščevalske), ker jim gre v generalnem za €
(mi je razlagal moj agent, da pred tistimi hudimi poplavami sploh niso imeli v paketu možnosti poplavnega paketa za hišo v smislu zavarovalne vstote (kar pomeni, da če si imel hišo poplavljeno si dobil npr 40k € kar ti v osnovi ni kaj veliko pomagalo, če si imel škode za 200k €), ampak bi moral plačevati x takih paketkov, ki so bili do y vrednosti....kar pomeni, da če si imel zavarovano vsoto 250k € bi moral npr imeti 5 takih paketov, kar bi zneslo dodatno cca 1k € na leto :), po tem so dali možnost dokupa paketa "poplave" na zavarovano vstoto za nekih 100€ na leto....), tko da....
Prvič slišim, da bi se to dalo na Generali. Pred leti sem jih zapustil ravno zaradi njihove nefleksibilnosti v primerjavi s konkurenco. Pri njih imam zavarovan le še 1 avto in hišo, bolj zaradi tega, ker je zastopnik zelo fajn oseba. Sem pa pred leti našel enega še bolj fleksibilnega zastopnika, pri katerem lahko izbiram med več zavarovalnicami ... poišče najboljšo varianto, sklenem pa preko maila, telefona, preusmeritve na aplikacijo, da podpišem dogovorjeno sklenjene dokumente. Ponavadi urediva v nekaj minutah, če je za računalnikom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.