Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Nekoč v času naših staršev pred pol stoletja in več se je rekreacija dogajala spotoma - bicikli so bili osnovno, velikokrat edino prevozno sredstvo. Posledično je imela vsaka bajta pumpo za kolo, kos stare zračnice za flike delat in pa gumilezngo. Takrat niso rabli s seboj vozit vse to, ob predrtju so preprosto potrkali pri prvi hiši.   Tri leta nazaj je sin s sošolcem odšel na 15km oddaljen pumptrack. Tam je sošolcu spustila guma, sredstva za flikanje sta neuspešno iskala pri mojem bratu ki živi tam, potem je šel brat v akcijo, povprašal pri ene 3 sosedih, nazadnje pa pri kolegu ki ima servis mopedov in skuterjev. Nikjer gumileznge in flik. Nazadnje je moral oče od sinovega sošolca z avtom priti ponj.
    • Kako so vzdrževani hrvaški apartmaji mi je dobro poznano. Brez orodja nikoli na morje. Nisem pa še peljal kombinirke s seboj.
    • Sem ga vzel, ker mi ni bilo jasno, zakaj se ena palačinka peče 5 minut, pa nov električni štedilnik. Kombinirke, olfa nož, izolir trak, izvijači, ... vse to je zame obvezna oprema, če grem v hrvaški apartma. Nekoč blizu Pule pa sem ga tam kupil, ker me je zafrkavala elektrika na avtu.
    • Če se bo včlanil v stranko, bo ziher.
    • Kaj ti na s seboj na dopust unimer jemlješ  Pa sem mislil, da sem jaz čudak, ker res vse živo tovorim na morje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.