Imam občutek, da je bolj na strani salonskih obremenitev - en možakar, največ mož in žena, se usedeta na sprednja sedeža v salonu, da vidita, kako se sedi v njem, in to je to...
Saj ne vem, a se je kaj za hvalit s tem, da ko se v službi lotim delat, o tem poročajo po internetu...
Je bilo potrebno nekaj odkopat, sem parkrat zapičil kramp in ko je ta reč pogledala ven, sem bil naenkrat sam - vsi ostali, ki so prej stali tam okoli, so izginili kot bi se razblinili...
Cestne letne gume z bolj mal profila pa se po ravnem ne da premikat. Tukaj bi morali dati še enega za primerjavo z zimskimi ali terenskami gumami. To bi šele bil smeh, ko bi se videla razlika.
Se strinjam popolnoma pa čeprav imam ventilčke in so mi nekajkrat pravilno svetovali kontrolo, gre to tudi z ABS sistemom in ni neke potrebe, da bi rekel, da je en sistem boljši od drugega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.