Dejan Pavlovic Napisano 15. julij, 2013 Prijavi Napisano 15. julij, 2013 M X5 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Symon Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 Fajn je ko ima? japmeet in je 50% vozil tvojih. Citiraj
Deeyan Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 Fajn je ko ima? japmeet in je 50% vozil tvojih. a mislis honda meet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 Samo zaradi tega sem parkiral Yamaho zraven, da ni Honda meet. So pa (zaenkrat serijski) VTi, (zaenkrat) serijski bingo, "serijski" bingo in skoraj serijska WR250X (v gara?i je ?e ena ?isto serijska Honda ampak je motokultivator ) Citiraj
Baby Viper Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 Sm lahk ?e js mal zlobn? To ste se menl za group buy kanistra ola? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Symon Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Smeh je, da ne pije olja. Ni to ESi. Citiraj
mazdaman Napisano 31. julij, 2013 Prijavi Napisano 31. julij, 2013 Nisem to jaz gor dal.... Malo pijani Ptuj?an, ki se ima za kralja. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 31. julij, 2013 Prijavi Napisano 31. julij, 2013 Verjetno je to grb Rovinja :ne vem: Citiraj
Baby Viper Napisano 31. julij, 2013 Prijavi Napisano 31. julij, 2013 jures, ?e ?estka bi mogla bit ?rno-bela,pa ma? ?e skor cel ?ivalski vrt zeber Pa ?e ena moja pozerska; odpelu bejbo pa lubico na mangartsko sedlo, spotoma pa prtisnu eno fotko s krompirjem Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Mazde se skrivajo v sencki Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Jest Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Pa ?e ena moja pozerska; odpelu bejbo pa lubico na mangartsko sedlo, spotoma pa prtisnu eno fotko s krompirjem Do kam pa je prevozna cesta? Zdajle v teh vrocih dneh je verjetno gor par stopnij manj vroce ... Pa koliko se placa cesta? Je se vedno 5?? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Do kam pa je prevozna cesta? Zdajle v teh vrocih dneh je verjetno gor par stopnij manj vroce ... Pa koliko se placa cesta? Je se vedno 5?? sej sem dal sliko z vrha (miata skrita)...sicer je znak za prepoved ampak so vsi sli5 eur ja http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=298499 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 Men je sicer z malo plu?enja kamen?kov proti vrhu uspel pridt, kar se pla?ila ti?e pa n? ne vem :ne vem: Rampa dvignjena, v tisti leseni ku?ici pa nobenga, res pa da sva ?la to ?ele okoli 18h. Je blo pa gor kr dost vetra in sm mogu ?e gretje vklopt zadnih nekaj metrov Pa ?e ena z vrha sedla: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 1. avgust, 2013 Prijavi Napisano 1. avgust, 2013 sej sem dal sliko z vrha (miata skrita)...sicer je znak za prepoved ampak so vsi sli5 eur ja http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=298499 Se mi je zdelo, da sem ze pred kratkim od nekoga prebral, da je sel mimo zapore ... Tukaj sem prebral, da je en del zaprt >> http://www.promet.si/portal/sl/cesta-na-ma...-do-km-900.aspx ... zato sem tudi vprasal ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 4. avgust, 2013 Prijavi Napisano 4. avgust, 2013 Bil danes na Mangrtskem sedlu ... tablo za prepoved je nekdo obrnil okoli in sem jo videl sele, ko sem se vracal nazaj v dolino ... Cesta pa je "zaprta" verjetno zaradi tegale: Je bilo pa zgoraj na sedlu prijetnih 23 stopinj... pa malo pihljalo ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 5. avgust, 2013 Prijavi Napisano 5. avgust, 2013 Cesta pa je "zaprta" verjetno zaradi tegale: Po temle sm mal poplu?u ja Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
SpEkTr Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 Oooo moja boga Mazdi :-) Kaj a si mi gume vzel? :-) Kje si ti vidu samo par pikic? Citiraj
SpEkTr Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 Aja, ti si gledal odbija?? Sem mislil da si podvozje gledal :-) Citiraj
SpEkTr Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 Kaj pa vem, spodaj se mi je kr zdela kriza. Je pa nem?ka Se pa ravno menim, da jo zdele v kratkem peljem v Gode?i? ?e enkrat na za??ito. Pol pa kar bo bo. OZ. dokler bo bo, pol gre samo ?e v prodajo Citiraj
jstdoma Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 Na hitr dve sliki iz dopusta. Ve? ko pridem domov (slikano s telefonom) Ista barva, pa ?ist druga avta Medtem ko sem ?akal na ve?erjo, me je lepo ?akala na parkingu Citiraj
Z M A J Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 ?al ni Mazde na sliki, sva pa 2 Mazda?a osvojila Nanos. Slika je iz Vojkove ko?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.