Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
A ta stopnička je original, ker na mazdini strani ne najdem tega?

Ne, ni original, kupljena na Amazon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

received_545443960453212.jpeg

Tak avto nič ne trpi 😇

Joj,kaj bo pa kaj Alex dejal......🤔😊😂🤣

Napisano

Lahko imaš, samo nimam... 😋.

Platoji pive za regulacijo teže 🤣😂

pred 23 minutami je Bini napisal:

Joj,kaj bo pa kaj Alex dejal......🤔😊😂🤣

Z glavo ob zid tolče 😂

Napisano
pred 5 minutami je Shrek napisal:

Lahko imaš, samo nimam... 😋.

Platoji pive za regulacijo teže 🤣😂

Z glavo ob zid tolče 😂

Kozel, Staropramen, Bad ali kaj drugega..... 🍺🤔

Napisano

Temni brezalkoholni kozel, alkoholni kozel, tuborg, razna vina in likerji...

Al je vedno fešta na dopustu...

Pije se pa preverjena pijača 🤣🤣

Češka prikolica, češko pivo, češke zavesice, češka kolesa, češki priklop za prikolico, češki potniki...edino avto je japonski. 

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 5 minutami je Shrek napisal:

Temni brezalkoholni kozel, alkoholni kozel, tuborg, razna vina in likerji...

Al je vedno fešta na dopustu...

Pije se pa preverjena pijača 🤣🤣

Češka prikolica, češko pivo, češke zavesice, češka kolesa, češki priklop za prikolico, češki potniki...edino avto je japonski. 

Ta temni 00 Kozel je zakaj al je kar neki?😊

Napisano
pred 9 minutami je Shrek napisal:

Odlično brezalkoholno pivo. 

Če je kaj zanič pijača je to pir 0,0. Ni večje bedarije. Danes smo ga na šihtu pili. Sem si moral okus popravit z vodo takoj.

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Žalosten 1

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Tudi prav. Se strinjam. Tudi mi tako pijemo. Spijemo pivo in popravimo okus z vodo. 

Popravljeno od Shrek
Napisano

Vsakemu svoje veselje, sam meni ne zgleda vredu 😕

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
dne 29. 6. 2022 ob 16:30 je FuManchu napisal:

Če je kaj zanič pijača je to pir 0,0. Ni večje bedarije. Danes smo ga na šihtu pili. Sem si moral okus popravit z vodo takoj.

Men je pa dober. Nekako pijem pir zaradi okusu, sem pa malo P.. kar se tice alkohola in se me hitro prime. Tako, da zadnje case kupujem samo 0,0 in so mi zelo vsec. Sploh opazam, da se je izbira ZELO povecala.

Napisano
pred 1 minuto je Bossek napisal:

Men je pa dober. Nekako pijem pir zaradi okusu, sem pa malo P.. kar se tice alkohola in se me hitro prime. Tako, da zadnje case kupujem samo 0,0 in so mi zelo vsec. Sploh opazam, da se je izbira ZELO povecala.

Jaz tudi pijem pir zaradi okusa. In ti 0,0 so meni zanič. Neki manjka pa je lahk ne vem kateri pir. Sicer pa vsak ve kaj mu paše :cheers:

N7rRRL1.jpg

Napisano

Jaz pijem ponavadi pivo samo, ko sem žejen. In preveč grenak okus pri pivu mi v bistvu ne paše. Zato pa imam raje nemška piva pa špansko  estrello, ker so taka bolj "light" piva. 

Napisano

Kar se tiče pitja piva. 

10 različnih točnih, pa ne boš vedel, ali je alkoholno ali ne. Pa tudi katero pivo je, razen ali je svetlo ali temno.

Smo že preverjali to....

Napisano
pred 20 minutami je Shrek napisal:

Kar se tiče pitja piva. 

10 različnih točnih, pa ne boš vedel, ali je alkoholno ali ne. Pa tudi katero pivo je, razen ali je svetlo ali temno.

Smo že preverjali to....

Ene seveda ločiš, če ne bolje da ne piješ piva..... 😁 KakLaški ali Union se kamot loči 😊(Kozel pa tudi od Staropramen) 

Meni je važen prijeten okus, alkohol mi ni na prvem mestu👍🍺

Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Shrek napisal:

Kar se tiče pitja piva. 

Smo že preverjali to....

Znamke itak ne boš razločil ampak okus takoj razločiiš vsaj jaz osebno no.. že ko grem v bar na njihovo točeno tkoj vem da pijem vodo 🤣

Popravljeno od TiEn
  • Všeč 1
  • Začuden 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Enako velja tudi za tiste, ki niso 0.0...

Eni dobri, drugi slabi. 

Tako kot bencin in diesel...😋

Napisano

Mislim isto, redki 0.0 so sicer OK, med njimi je Hainiken za mene je enak kot alkoholni, mogoče zato, ker je tak čist voden..... :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.