skritikrt Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Včeraj po dolgem "črnuha" opral😅...in glej,glej pikapolonica prec na avto😃.... In danes na šihtu še ena😲....hmmm🤔...a to kaj pomeni?🙄 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Da boš kmalu dobil 18 pik, tako, kot jih ima pikapolonica? 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 6 minutami je Slivka napisal: Da boš kmalu dobil 18 pik, tako, kot jih ima pikapolonica? Sem mislil,da prinašajo srečo😟 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Saj boš srečko: povsod te bodo prevažali drugi, kot kakšnega grofa... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 8 minutami je skritikrt napisal: Sem mislil,da prinašajo srečo😟 To ni pikapolonica. 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 No, končno. Prava pikapolonica ima sedem pik in ne osemnajst... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Asian lady beetle 3 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
skritikrt Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Meni ja vseeno...pikapolonica al pičkapolonica😄...samo,da prinaša srečo🙄...kaj,a ta jo pa ne?🥺 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 (urejeno) Ne, ta prinaša nesrečo. https://old.delo.si/novice/slovenija/harlekinske-polonice-so-nadlezne-vsiljivke-tudi-v-sloveniji.html Popravljeno 6. junij, 2024 od g.Wankel 3 1 1 Citiraj
etcho Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 4 urami je skritikrt napisal: Včeraj po dolgem "črnuha" opral😅...in glej,glej pikapolonica prec na avto😃.... In danes na šihtu še ena😲....hmmm🤔...a to kaj pomeni?🙄 Še dobro, dokler so pikapolonice. Ko pa dobiš "puding" od galeba na sveže opran avto, pa ni več smešno. 😉 1 3 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 2 urama je g.Wankel napisal: Ne, ta prinaša nesrečo. https://old.delo.si/novice/slovenija/harlekinske-polonice-so-nadlezne-vsiljivke-tudi-v-sloveniji.html Mi je bilo čudno...kot da bi vedel,da nekaj smrdi🤨...kaj,v bistvu gastarbeiterji,k se namnožijo,in se jih ne moreš losati🤔 2 3 Citiraj
skritikrt Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 5 urami je Slivka napisal: No, končno. Prava pikapolonica ima sedem pik in ne osemnajst... Mah...pr matematiki nisem nikoli bil neka "cvetka"😆...in pri tej živali mi še kalkulator nič ne pomaga😂🤣 3 1 Citiraj
Bini Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 2 urama je skritikrt napisal: Mah...pr matematiki nisem nikoli bil neka "cvetka"😆...in pri tej živali mi še kalkulator nič ne pomaga😂🤣 Joj... Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 To je dobro, da že v četrtek kaže, da je petek 😀 1 5 1 Citiraj
Bini Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 2 minutama je g.Wankel napisal: To je dobro, da že v četrtek kaže, da je petek 😀 Na kitajskem je že petek.... 1 1 Citiraj
godlike Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 2 minutama je g.Wankel napisal: To je dobro, da že v četrtek kaže, da je petek 😀 Tak majo na železnici, da ni zamud. 6 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 12 minutami je godlike napisal: Tak majo na železnici, da ni zamud. Morajo štartati en dan prej, da pridejo pravočasno na cilj. 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 (urejeno) Get fucked @skritikrt nič ne bo s srečo 😂 😛 Popravljeno 6. junij, 2024 od Tilen5 1 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
skritikrt Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 43 minutami je FuManchu napisal: Morajo štartati en dan prej, da pridejo pravočasno na cilj. Kar je isti datum je vse redno😆 Drugače pa...zamuda je na železnicah tradicija...to je zadnja tradicija,ki jo še imamo...in tradicije je treba "gor držati"...če jo ni,jo pa moramo narediti😂🤣...malo za hec,malo zares. Spet drugače gledano...predčasno je suspenz,točno v sekundo je zelooo težko (zavora rabi en čas,da odvre,vleka tudi itd...težko je zadeti)...torej,če nočeš biti v prestopku,mora biti zamuda!. 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Pred eno uro je skritikrt napisal: Kar je isti datum je vse redno😆 Drugače pa...zamuda je na železnicah tradicija...to je zadnja tradicija,ki jo še imamo...in tradicije je treba "gor držati"...če jo ni,jo pa moramo narediti😂🤣...malo za hec,malo zares. Spet drugače gledano...predčasno je suspenz,točno v sekundo je zelooo težko (zavora rabi en čas,da odvre,vleka tudi itd...težko je zadeti)...torej,če nočeš biti v prestopku,mora biti zamuda!. Pol ste plačani po zamudah al? Hec🤣 1 Citiraj
Boss Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 pred 6 minutami je FuManchu napisal: Pol ste plačani po zamudah al? Hec🤣 Sej niso edini... pol javnega sektorja je takšnega. 1 2 Citiraj
skritikrt Napisano 6. junij, 2024 Prijavi Napisano 6. junij, 2024 Pred eno uro je FuManchu napisal: Pol ste plačani po zamudah al? Hec🤣 Ne...to nima nič veze z plačo...mi smo tudi z majhno plačo sposobni narediti veliko zamudo😅 5 Citiraj
FuManchu Napisano 16. junij, 2024 Prijavi Napisano 16. junij, 2024 Tri kar tako, k je ravno opran 😁 5 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.