Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nova lepoti?ka

Avto bo predstavljen avgusta na avtosalonu v Moskvi. Zakaj so se pri Mazdi odlo?ili najprej za premiero karavana, ki mu bo sledila ?e limuzina dobrega pol leta pozneje, ne vemo, verjetno pa so razlogi v prodaji in morda tudi pri neposrednem konkurentu Hyundaiju z i40.

Nova Mazda6 ne bo imela veliko z aktualno verzijo, bo pa precej podobna konceptu Takeri, ki je bil predstavljen lani v Tokiju, ?esar ne more skriti niti kamufla?a. To se ka?e v veliki maski, nazaj zavitih sprednjih lu?eh in poudarjenih kolesnih lokih.

Nova Mazda6 bo imela Skyactiv pogon, novi ?eststopenjski samodejni menjalnik in start - stop sistem. Podobno kot pri BMW-ju bodo nekaj elektrike pridobili pri zaviranju in jo uporabili za napajanje elektri?nih sistemov.

vir: Avtomanija; Avtomagazin ?t.14/XLVI

The ability to speak does not make you intelligent.

• Odgovori 575
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

¸Upam samo, da je to testna armaturka, ker ?e bo tako konjska me bo ves veselje minil :glare:

33112_1.png

Napisano

¸Upam samo, da je to testna armaturka, ker ?e bo tako konjska me bo ves veselje minil :glare:

se strinjam...

www.trziskisladoled.si

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Predstavitev nove Mazde 6 je ?e zelo blizu.Vsi motorji bodo 4 valjni s tehnologijo SkyActive.Oblikovana je po Mazdinem stilu Kodo ,kar naj bi pomenilo dinami?nej?e linije.

Motorji bodo prevzeti iz Mazde CX-5 in to so in s?asoma se jim vrjetno pridru?i ?e kak?en:

Bencinar :2.0 (160 KM)

2.0 Dizel v dveh izvedenkah: CD150 in CD175

Prve slike:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Zelu huda je. :jupiii: Ker druga generacija me ni nikoli tako navdu?ila kot prva, tale tretja je pa spet wau!

Napisano

Detajli zgledajo super - me pa zanima kak?na je kot celota, ker tam se ?ele vidi ali je avto skladen ali je recimo tako skropucalo kot prvi Megan ali pa Peugeot 407, kjer si mel skos ob?utek, da so prva kolesa za 10cm preve? nazaj postavljena.

33112_1.png

Napisano

Ne vem zakaj, ampak se mi zdi, da bo precej odstopala od prototipa, ki je meni osebno bil zakon.

tole pa?bomo videli ampak nekaj mi pravi, da to ne bo to. :whatever:

Napisano

pesimist :hudicek:

Sej men tud druga generacija ni bila najprej v?e? na slikah - ampak ko sem jo pa v ?ivo videl.... hmm ja no zdej jo vozim ?e ?tiri leta :blush:

33112_1.png

Napisano

Komaj ?akam, da jo vidim v ?ivo, pa da pol vidmo, pa tko kot je ?e nekdo pred menoj napisal, tud notranjost me zanima kak?na bo.

Napisano

Popolno se strinjam!

Na CX-5 tisti ekran zgledi kod "cheap china aftermarket product"

Napisano

Popolno se strinjam!

Na CX-5 tisti ekran zgledi kod "cheap china aftermarket product"

To?no tega me je strah - lohk zgleda od zunaj super, a ve?ino ?asa si v avtu in ?e armaturka ni cool je vse skupaj brezveze, ker vem, da me bo ves ?as nerviralo.

33112_1.png

Napisano

To?no tega me je strah - lohk zgleda od zunaj super, a ve?ino ?asa si v avtu in ?e armaturka ni cool je vse skupaj brezveze, ker vem, da me bo ves ?as nerviralo.

Hehe no zadel si bistvo zakaj mi dizajn pri 100NX ni bil grozen ker ko sem sedel notri sem se po?util ?isto OK. :D
Napisano

Ni problem se lahko prej v Picassoja vsedes pa bo feeling v mazdi ok

To bi zaleglo - sam, da se moram vsak dan najprej v kapelco usest za 5-10 minut, da bi se nato lahko lepo odpeljal in me armaturka ne bi motila, je pa tud mal mo?na :hudicek:

Hehe no zadel si bistvo zakaj mi dizajn pri 100NX ni bil grozen ker ko sem sedel notri sem se po?util ?isto OK. :D

ti ?ist verjamem - sam je pa res pri nakupu avtov en ?uden paradoks. Vsi se najprej odlo?amo da nam je zanimiv samo na osnovi zunanjega izgleda, ?eprav bi bilo veliko bolj pomembno, da bi dizajn za?eli ocenjevati od znotraj, kjer bomo pre?iveli najve? ?asa.

Pa? ljudje smo ?udna bitja in ?e nam je nekaj v?e? potem mislimo, da je drugim tudi in to potem razkazujemo naokoli ter mislimo kolk smo frajerski oziroma cool. Pa to ne velja samo za avte, ampak tud za obleke, ?evlje, pri?eske itd. Velika ve?ina si ?eli pozornosti in u?iva pri tem, da jih drugi opazijo.

33112_1.png

Napisano

Prejle sem v eni hrva?ki reviji videl zadnji del karavanske ina?ice te nove 6-ke. :whatever:

?e vzame? dol znak Mazde, dobi? Insignio.?koda. :(

Napisano

hyundai :hohoho:

linije pa so skor iste kot zdajsnja...edino pri luceh so sli se na slabs

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

?e bo podobna Insinji bo meni super v?e?na. :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?e bo podobna Insinji bo meni super v?e?na. :aaaaa:

To sem napisal v negativnem smislu ne pa da "I like it". :zvizga:

Pa kaj sem vam govoril, da so vse zaj...li, ko so ?li spreminjat prototip, ki je bil raketa od avta in najlep?i od vseh. <_<

Napisano

Huh tole na zadnji sliki je pa res malce 'skromna' ?e tako re?em. Je pa prej?nja generacija vsaj do spredaj precej bolj?a..masivna, kaj vem..na tej maski nekaj manjka.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Še en star...     Žena gre 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najpozneje do polnoči. Ure tečejo, pa tudi martiniji, in žena se pošteno pijana vrne domov ob 4. uri zjutraj. Ko stopi v stanovanje, se oglasi kukavica na uri. Štirikrat naredi ‘kuku’. Žena se prestraši, saj ve, da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štirikrat ‘kuku’ in da ji bo naslednji dan težil, zakaj je prišla domov tako pozno. Zato hitro sama ‘zakuka’ še osemkrat. Ponosna, ker se je kljub pijanosti domislila tako dobre rešitve, gre spat. Naslednji dan mož vpraša ženo, kdaj je prišla domov. - "Okoli polnoči."  - "Mhm. Draga, rabimo novo uro s kukavico." - "Zakaj pa?" - "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem je rekla "u pič**", potem je zakukala še trikrat, se odkašljala, zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala še dvakrat, nato se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Ko je bilo tega konec, se ji je začelo pa še kolcati..."
    • Danes sem se spet spomnil enega starega, ma meni je dober...       Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne več. Do tega pa je prišlo takole: Mam hčero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Nič ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali *****. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je hčera spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim oženla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. Čez dva meseca je prišla nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Nič več neandertalec in podobno. Čez dva dni je tak šla k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. Še staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pijačo in sma največja kolega. Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak večer, postrežba all inkluzive, nobenega španskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko naučili od njih. Včasih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in žlahto. Včasih še kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo še podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. Še sploh Šaban Šaulič in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, čeprav je baje že zelo stara. Sedaj če me kak sosed hoče kaj gnjavit, samo rečem, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini včasih za štos stegnem roko proti pakiranim čevapčičem. Narod samo razširi oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi. Zato: Živeli Bosanci!
    • Na pomolu v Portorožu, polnem turistov, stoji moški in kliče sina, ki brezskrbno čofota po vodi: - "Ibi, komm zum papi!" Mali se ne zmeni zanj in mirno čofota naprej. Možakar povzdigne glas: - "Ibi, komm zum papi!" Spet nobene reakcije, zato možakar še bolj povzdigne glas: - "Ibi, komm sofort zum papi!" Mali čofota naprej, kot da ga ne sliši. Nato se oče razjezi: - "Ibrahim, matertijebem, odmah izlazi iz vode!!!"
    • Prostitutke stojijo na cesti in čakajo stranke. Mimo pride starejša gospa in jih vpraša: - "Ja, punčke, kaj pa delate na cesti?" Pa se ena oglasi: - "Čakamo, da bo tovornjak pripeljal pomaranče..." Pa reče starka: - "Potem se bom pa še jaz postavila v vrsto." Mimo pride policist, jo zagleda med prostitutkami in presenečeno vzklikne: - "Kaj, mamca, a vi tudi?" - "Seveda! Brez problema! Samo protezo si snamem, pa jih že lahko cuzam..."
    • Railjet Express iz Dunaja v Trst gre mimo Slovenije. Direktni vlak Trst - Budimpešta gre tudi mimo Slovenije. Tudi, kar se letališč tiče, gremo iz Nove Gorice raje v Ronchi ali Celovec kot pa v Ljubljano - več linij in cenejše so... Dvakrat sem eno družino vozil iz Solkana na letališče v Gradec, ker je baje boljše in cenejše kot iz Ljubljane... Pa Celovec, na primer, je malo večje športno letališče, nekaj takega kot Maribor...   Ja, imaš pa do neke mere res: Flixbus pa iz Trsta pelje skozi Slovenijo do Budimpešte, to se pa spomnim, da je bila direktna povezava še kakšen mesec nazaj...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.