Da se še jaz mal pohvalim, danes bi mi skoraj ratala 100ka. Noge so ble še OK, baterija pa skoraj ni zdržala. Sem v petek naredil 50km in z današnjimi 90 je to 140km dometa. Jebemu sej to je boljš k MX-30, ampak range anxiety je bil pa na najvišjem nivoju.
V glavnem, če ma kdo kdaj željo tole sprobat je bil start v Ratečah, čez Trbiž, do Pontebbe in še slabih 10km do kraja Dogna al neki tazga in seveda nazaj. Od Pontebbe je tolk enih dolgih kolesarskih predotrov, da te kr vleče, da greš do naslednjega pa spet in spet. Pol pa ups, kdo bo pa prišel nazaj. Ker se nazaj skos dviga je dejansko komaj ratalo, ampak je. Naslednjič sem rekel, da se zapeljem do Pontebbe in štartam do Gemone, da sprobam vse te tunele.
Jutri pa obala in upam, da mi noge zdržijo. Najraje bi probal mojega "arch nemesisa", kjer me je nekoč zvilo do konca na tistem makedamu ob Dragonji. V igri pa so še Sečovlje, po Parenzani do Grožnjana in nato Svete Lucije pa nazaj po cesti do Sečovelj. Al pa taka lahka od Žusterne preko Škofij v Milje, Debeli tič, Ankaran in nazaj do Žusterne.
Če ma kdo kej preveč časa je družba dobrodošla.
Ja, kakovost notranjosti je pa tudi edina prednost MX-30 pred MG4. Ga je dva tedna nazaj kupil kolega, sicer najbolj osnovnega in rabljenega (po podobni ceni kot so MX-30), ampak ... 51 kWh baterija, zadnji pogon, več konjev, nižja poraba od MX-30, namenska EV platforma, mobilna aplikacija, avto s SIM kartico, ki lahko naredi hot-spot ... Kaj šele, da katerega od močnejših ali z večjo baterijo vzameš (za kakega tisočaka več).
Moraš biti res ljubitelj Mazde, da kupiš MX-30. Oziroma jo imeti bolj "za okoli hiše".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.