Skoči na vsebino

Fajsula

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je DonFelipe napisal:

Te razumem,samo ne mi potem jokat in stokat da se ti je to zgodilo.

Daj odkrito povej kaj te mu?i

ah ne ... lej sej ve? kako je usaka ?ola neki stane ....

mene ?ist n? ne mus jst sm sam in love :wub::wub::wub:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

• Odgovori 316
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano
  je canyon napisal:

ah ne ... lej sej ve? kako je usaka ?ola neki stane ....

mene ?ist n? ne mus jst sm sam in love :wub::wub::wub:

Itak da dr?i ta pregovor

Zresni se no,ne bodi ?e ti otro?ji

A ni bolje :pepsi::vino: ?

Napisano
  je DonFelipe napisal:

Bi jo rad spoznal,kajne?

ne hvala, take nebi mel niti, da mi cune pere pa lika, kaj ?ele za kej druga :zvizga:

Napisano
Napisano

Konc tedna bo hmal tuki, dejte se ?e zment za ta urnik no :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano
  je DonFelipe napisal:

Kaj mi pa potem govori?,bodi resen,ipd...?

narobe si razumel!... reku sm v smislu, kako nej bo pol ?lovk dons resn ?e so babe take... <_<

Napisano
  je Deeyan napisal:

narobe si razumel!... reku sm v smislu, kako nej bo pol ?lovk dons resn ?e so babe take... <_<

Pa tako povej.

Itak da nemore? biti resen, ?e so bakice take danes

Povrh vsega pa se ?e ?opirajo z vsemi ?avbami

Pa ne zaveda se kaj po?ne

Napisano
  je canyon napisal:

za druge ne vem ... sam mene tok rajca da me kr razmetava po sobi ... :wub: ej bojsi ... kdaj jo ma zdej kk?n ... en urnik si mormo sestavt da se nebomo usi za ist cajt menil ... lepo usak ve?er eden :prstgor:B)

Ja jzt jo mam jutr, lahko ti pri?timam teren za v soboto :D

Podpis.png

Napisano
  je g.Wankel napisal:

Ja jzt jo mam jutr, lahko ti pri?timam teren za v soboto :D

Zdaj je pa ?e mene za?el firbc matrat, kaj je to za ena oseba, ki sploh ni ?lanica mazda kluba, niti mazda foruma, ne vem, ?e ima sploh Mazdo, pa je kljub temu dobila kar 7 strani na?ega foruma. A lahko pri?tima? ?e meni termin za nedeljo, ko sem de?urni, pa da prou?im po dolgem in po?ez, kdo je to?

Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.

Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.

Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.

Napisano
  je Jo? ?ta ? napisal:

:zvizga:

Kaj pa ti ?vi?ga??

Sli?al sem, da je bila tudi v http://www2.arnes.si/~mdljmb1s/kdosmo.htm , kjer je bila zelo problemati?na in so jo kasneje premestili v http://www.vizvisnjagora.si/index.php?opti...2&Itemid=91 , kjer se je izu?ila za pomo?nika frizerja in ne frizerko kot navaja v profilu.

Do strank v enem od ?entjurskih salonov naj bi bila zelo nesramna in arogantna, predvsem pa naj bi jim delala frizure po svoje.

Nekateri mi pa tudi pravijo da dela v Salomonovem oglasniku. Potem ve? koliko je ura.

Napisano
  je DonFelipe napisal:

Kaj pa ti ?vi?ga??

Sli?al sem, da je bila tudi v http://www2.arnes.si/~mdljmb1s/kdosmo.htm , kjer je bila zelo problemati?na in so jo kasneje premestili v http://www.vizvisnjagora.si/index.php?opti...2&Itemid=91 , kjer se je izu?ila za pomo?nika frizerja in ne frizerko kot navaja v profilu.

Do strank v enem od ?entjurskih salonov naj bi bila zelo nesramna in arogantna, predvsem pa naj bi jim delala frizure po svoje.

Nekateri mi pa tudi pravijo da dela v Salomonovem oglasniku. Potem ve? koliko je ura.

Kje pa misli? da smo jo mi na?li....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je g.Wankel napisal:

090 sekcija, samo njen oglas je ?el ?ez 2 strani :lol:

in to na naslovnci, ?eprav ima naslovnica le eno stran - kako ji je to uspelo? :blink:

33112_1.png

Napisano
  je jures napisal:

Kje pa misli? da smo jo mi na?li....

Si vedel za-to?

Danes itak vsaka to po?ne,ko ugotovi da ji kaj drugega ne preostane

je g.Wankel napisal:

090 sekcija, samo njen oglas je ?el ?ez 2 strani :lol:

Tukaj ja

A bi se ?udil,da bi to opazil?

je Boss napisal:

in to na naslovnci, ?eprav ima naslovnica le eno stran - kako ji je to uspelo? :blink:

Nevem.?e je Severini in ostali konkurenci,potem se ne ?udi da tudi njej ni

Ne ?udi se, ko bo na Playboy-evi naslovnici

Napisano
  je DonFelipe napisal:

Kaj pa ti ?vi?ga??

jaaa hotu sm zvedt kako se naprej odvija zadeva ane :D salomonov oglasnik pravs...ja pol pa res vem kok je ura :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano
  je Jo? ?ta ? napisal:

jaaa hotu sm zvedt kako se naprej odvija zadeva ane :D salomonov oglasnik pravs...ja pol pa res vem kok je ura :D

Poro?aj!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je Jo? ?ta ? napisal:

Jasno.

A bo? rekel da to ni mo?no?

Danes bi vsaka najraje imela vse in ?ivela na tujih ?uljih.

Nevem kaj ti ni jasno.

Si se ?e opekel ali se ?eli??

Jo mogo?e pozna??

Napisano
  je jures napisal:

Poro?aj!

bi...pa nimam blage veze o cem govori fant...

je DonFelipe napisal:

Jasno.

A bo? rekel da to ni mo?no?

Danes bi vsaka najraje imela vse in ?ivela na tujih ?uljih.

Nevem kaj ti ni jasno.

Si se ?e opekel ali se ?eli??

Jo mogo?e pozna??

recem da to ni mozno ok...kokr reces.

valda da bi tko vsaka zivela,zato pa jo zajebes prej kokr ona tebe.ddd

kaj mi ni jasn? kaj teb pa tvojmu fantu ni jasn? poglej to "ZENSKO" :ninja:

ce bi jo poznov,bi ji reku " svaka ti cast,lej kaj delas tem kretenom,pohvalno"

Glede na njen izgled in obnasanje,sta res kekca da vama je tkole prsla v glavo in vaju pocas razera...

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 
    • Fak, a ti razumeš razliko, kitajska vlada jim plačuje za vsak prodan avto... tudi za tistega, ki gre v izvoz al pa obtiči na ogromnem parkirišču. Za besedo nelojalna konkurenca še nisi slišal? Še ne dolgo nazaj je bil prehod na EV-je označen za ekološko dejasnje, a zdaj ko jih pa kopičijo na parkiriščih, kjer se večina sploh ne bo prodala se pa o ekologiji ne pogovarjamo več. Neverjetno kako so EV fani tako hipokritski glede tega. Izjavljo samo stvari, ki jim gredo v njihov prid pa samo toliko časa kot jim ustreza. Dvolično do konca.   Kitajci so vso začetno znanje enostavno pokradli, skopirali, sicer veliko po neumnosti in pohlepu zahoda. Ampak vseeno, to so amoralna bitja. Zdaj pa vse viške denarja, ki ga na začetku niso porabili za razvoj lahko uporabijo v nadgradnjo obstoječih tehnologij in v trgovski vojni proti tistim, ki so jim omogočili tak razcvet. Lepo se vidi kako capljajo pri ICE motorjih za zahodnimi izdelki, a pri EV-jih pa so seveda spredaj, ker tukaj je bilo najlažje zahod prehitet, ker smo praktično vsi štartali skoraj iz istega izhodišča a kitajci so imeli veliko prednost saj imajo rude, litij, redke zemlje na razpolago v takih količinah, da lahko enostavno zajebejo vse.    Seveda gorijo tudi Evropski hibridi in EV-ji, ker so ... pazi zdaj to... večinoma baterije narejene kje?    Pa še nekaj - kitajski avti so narejeni za življensko dobo 5-7 let.  Tako kot vse ostale kitajske stvari. Ne zanima jih servisna mreža, ne zanima jih aftersale usluga. Izdelke tako hitro menjajo, da rezervnih delov po nekaj letih praktično ni za dobit.    Sicer pa... probaj pa ne pozabit poročat kako je šlo po 5 letih lastništva kitajca.    
    • Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE
    • Jah, Boss, tole "politično" jamranje v stilu "Kitajci so grdi", pa spet ne bo pilo vode. So vseh sort, tako kot tudi Američani, Slovenci, Evropejci.   Bom komentiral samo avtomobilsko industrijo. Kitajci so naredili načrt delati najboljše EV za dosego svetovne prevlade. In jim prekleto dobro kaže. Evropska avtomobilska industrija se bo morala pa zamisliti in krepko pljuniti v roke, ker tole precenjeno plastiko in pokvarljive avte, ki jih delajo po tekočem traku, tudi ne bodo mogli več vsakemu Janezku prodati. Jaz zase ne morem več 100 % reči, da kitajskega avtomobila pa nikoli ne bom kupil. Če bi izbiral ta hip, bi verjetno izbral kitajski avto, vsi očitki gor ali dol.   Prav zjutraj sem se spomnil na zgornji video, ko sem se peljal po gorenjski avtocesti v Ljubljano. In je bila kolona, ker se je en mojster z VW ID.7 zagozdil v prikolico tovornjaka. Pol havbe harmonike ... Zdaj ne vem, ali je računal na "vsemogočnega" avtopilota, tudi zračne blazine ne vem, če so bile odprte ... Skratka, stvari, ki so opisane v videu, se dogajajo dobesedno vsem proizvajalcem vozil.   Gorijo tudi evropski EV, ICE in še posebej hibridi. Na parkiriščih po Evropi se tudi kopičijo EU-avti. Neregistrirani in registrirani. Finte z eno- ali nekajdnevnimi registracijami pa so Kitajci pobrali prav od Evrope, ki je začela s to prakso. Še pri nas najdeš znamke, ki so delale več kot tretjino prodaje na tak način - enodnevna registracija, potem pa izvoz rabljenega s popustom iz države.   Imamo Slovenci lep pregovor - le čevlje sodi naj kopitar.
    • zakaj mi ni glih vseeno, ko @Slivka omenja lopato, ki bi jo rad sprobal na meni    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.