Skoči na vsebino

Stellca

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kwa mi pa morte. :jezicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• Odgovori 163
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Ampak vseen bi rad zvedu kako se bo zgodba z Zvezdico razpletla. :P

33112_1.png

Napisano

Hm,...Slivka zakaj pa ti ne mor? pustit Bossa in dveh njegovih objav? ?e ve? mescov beremo kaj vse bo? naredu z njim,..

Je razlika:

- Boss je ?lan Mazda foruma, Stellca pa ne. ?eprav, oba sta kar precej na tem forumu. Eden pi?e, o drugem se pa pi?e...

- Boss dela ?kodo in ogro?a javni mir in ?kodi zdravju, ko ?ara sneg, Stellca pa... ... hja, no, pa ravno tako ogro?a javni mir na tem forumu in ?kodi zdravju nekaterih, ki se zaradi nje pretirano obremenjujejo...

Mnja, pravzaprav ima? prav. Med njima res ni kak?ne bistvene razlike...

:zvizga:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Je, kao s pitjem fruktalovih sokov se da huj?ati. :cheers:

neee, res?

bom sprobal pa poro?am a zale?e

33112_1.png

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Skratka.

Izvedel sem da je pol-pol

Ja kaj pol kojn in pol pisda?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Pol fantek in pol pun?ka, da potem ne ve na kateri wc naj gre? :blink:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ja kaj pol kojn in pol pisda?

Kako si pa to ugotovil ?

Pol fantek in pol pun?ka, da potem ne ve na kateri wc naj gre? :blink:

Kako si pa ti to ugotovil ?

pol lezba in pol peder :ne vem:

BSX ja. Tipi?no italjansko.

Fotr je bosanc, mt italjanka, ?ivijo pa na na?ih tleh.

Napisano

Bi, pa ne ve, kaj bi :zvizga:

Take so definitivno vredne svojga dnarja.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

BSX ja. Tipi?no italjansko.

Fotr je bosanc, mt italjanka, ?ivijo pa na na?ih tleh.

Misli?, da to da je biseksualka povezano s tem kake ?udne me?anice je? Tole je pa zanimivo, kje si to zvohal? :ne vem:
Napisano

?e iz imena ve?, da je nekje nekaj Italijana notri, ta drug del bom pa samo uporabil moderni bosanski pregovor "mo?e? iztjerat Bosanca iz Bosne, al Bosne iz Bosanca nikada" sramezljiv

33112_1.png

Napisano

Uf, sele zdaj videl temo.

Poznam, se iz unih cajtov ko smo hodli gor na gorenjsko pit. V glavnem kr ena nepomembnica. Po parih pijacah se noge odprejo, ce si le kaj mocan na besedi in napletes kako zgodbico o "lastnistvu banke v spaniji", "posedovanju novega BMW E60" in podobno. V glavnem, potrosni material, hitro da, ni kaj ekstra v postelji vendar podarjenemu konju se ne gleda v zobe, a ne.

Napisano

... in so skupaj ribe lovil v blatnem jezeru, ampak...

33112_1.png

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.