Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

pol ure dela, da spele? kabel od sredinskega naslona skozi tunel mimo prestave potem pod letvico na armaturi in skozi stebri?ek pa pol na stropu pride? ven pri ogledalu. Se ?isto ni? ne vidi, ker vse ostalo, da ti kabli visijo zgleda ko cganarija.

33112_1.png

Napisano

pol ure dela, da spele? kabel od sredinskega naslona skozi tunel mimo prestave potem pod letvico na armaturi in skozi stebri?ek pa pol na stropu pride? ven pri ogledalu. Se ?isto ni? ne vidi, ker vse ostalo, da ti kabli visijo zgleda ko cganarija.

No, saj ravno zato da vse ven ne zija..

Ok, bom malo youtube-nil, da si ravno armaturke ne razfu....  :)

• 3 tedne kasneje...
Napisano

V?eraj je moja ?ehinja na avtocesti delala napoto - skozi trojanski predor se je po prehitevalnem pasu mimo enega prikoli?arja cijazila s samo 110km/h. Situacijo je uredil nek gospod z besnim trobljenjem od zadaj, (verjetno je tudi blendal ampak lu?i ni bilo mo? videti, ker je vozil par cm od odbija?a). Nagradno vpra?anje: katere znamke avto je vozil g. trobilec?

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

V?eraj je moja ?ehinja na avtocesti delala napoto - skozi trojanski predor se je po prehitevalnem pasu mimo enega prikoli?arja cijazila s samo 110km/h. Situacijo je uredil nek gospod z besnim trobljenjem od zadaj, (verjetno je tudi blendal ampak lu?i ni bilo mo? videti, ker je vozil par cm od odbija?a). Nagradno vpra?anje: katere znamke avto je vozil g. trobilec?

Moji trije kandidati

1.) Audi, temne (?rne?) barve? 

2.) BMW?

3.) Passat?

Napisano

Moji trije kandidati

1.) Audi, temne (?rne?) barve? 

2.) BMW?

3.) Passat?

Pravilen odgovor je Audi. Ampak sem imel ?e sre?o, da je bil bele barve.

g. Trobec (avtor Vu?kota) vozi mazdo....

A to tegale Vu?kota ki joka v kanalu bob steze.

post-1420-0-41565200-1512403880.jpg

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Pravilen odgovor je Audi. Ampak sem imel ?e sre?o, da je bil bele barve.

Moja napaka, pozabil sem, da so Beli Audiji z ledicami zdaj in ja. Pa ?e najstnice in sponzoru?e se limajo nanje.  :hohoho:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

No pa se je tudi meni zgodilo...

Po 11,5leta sluzbe, kjer prevozim v povprecju po 6t km na mesec, po snegu, de?ju, no?ne izmene, vukojebine , sem sredi ?i?ke naslonil 11mesecev staro E klaso na kurcev zvonec za odpiranje rampe.kako mi je to ratal,kljub rikverc kameri in senzorjem....

Jebemu sunac.

2ruker v 1,1mil.km po sre?anju xsare v cliota lani.

Idont feel olympic

Napisano

Ah, za kaj takega sploh ni potrebno biti nek hudi umetnik. 

Kaj vse vidim na na?ih parkiri??ih in vstopnih rampah...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Ravnokar v okolici grosuplja.

Jaz z sprinterjem,nasproti ducato . Se umikam v desno proti snegu z hitrostjo 50 do max60,on z vsaj 75 po mojem pasu...

Se srecata spegla,potiPam zmigovec v speglu,zacuda ostal cel.

Majstr ustavi,jaz obrnem in za njim.

Ga vprasam ce hitreje ne gre in pade tip ven da jaz sem ga isto prigonil in da zaka nisem zapeljal v sneg.

Namesto da bi se mi zahvalil da vsaj nekdo od naju zna vozit in ne divja...

Lj 057 sr

Napisano

Pa sej ?e se ve?ina vozi tk kot da so sami na cesti, se ne ?udim...jaz pa nekaj dni nazaj, ko se peljem na ?iht in ponavadi vedno ko pridem do table za naselje dam tempomat na 55km/h...in voznik golfa (itak holzwagen in ve?vrednostni kompleksi) za menoj se zalima na mojo mazdurino pa blenda...WTF...res more? zelo zelo pazit, ko vozi?, pa da ne govorim kako se vozijo iz kontra enosmernih cest, katastrofa...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Tole sliko sem nasel na netu. Ista je bila v avtofokusu nagrajena z 40euri kot pismo meseca.

Znaka naj bi se med sabo izkljucevala...

Tudi na radiu1 so se zgrazali nad postavitvijo teh znakov...

Sem res edini ki vidim jasen pomen te prometne ureditve???

post-9068-0-28657700-1520693885.jpg

Napisano

Zgoraj znak "konec kolesarske steze ali poti" (III-23)

spodaj je pa  

"znak "kolesarska povezava" (III-78)" ampak ji manjka ?tevilka? 

Radio 1 je pa itak najbolj sre?en, ko lahko dela iz muhe slona. Potem je pa Trump populist.  :hohoho: 

Napisano

Tocno to... saj je tudi avtoceste 1x konec,pa to ne pomeni ,da se tam ne smes vec peljati...

To sem opazil par mesecev nazaj v avtofokusu,sem jim poslal pismo,da je zelo zalostno , da nagrajujejo bralce, ki ne poznajo cppja in da sami sirijo krivo vero in ne pripomorejo k ozavescanju javnosti glede prometne varnosti in da upam,da bodo imeli pogum objaviti moje pismo... no,seveda ga niso...

Zgoraj znak "konec kolesarske steze ali poti" (III-23)

spodaj je pa  

"znak "kolesarska povezava" (III-78)" ampak ji manjka ?tevilka? 

Radio 1 je pa itak najbolj sre?en, ko lahko dela iz muhe slona. Potem je pa Trump populist.  :hohoho: 

Sem tudi jaz takoj opazil,da manjka stevilka. To so jo naknadno zbrisali, na prvih fotkah je ?e bila gor. Zihr kaksna neumna pravna zadeva

Napisano

Situacijo s tem znakom sem razlo?il ?e pred slabimi tremi leti in dejansko sem bil takrat po?teno presene?en koliko ljudi ne razume pomena znakov in kaj je upravljalec cest hotel s tem znakom povedat.

Pa da ne nakladam, tukaj je link od te teme http://www.mazda-si.net/topic/11299-prigode-v-prometu/page-15?do=findComment&comment=346611

Aja pa ?e to Nejc, nih?e ni zbrisal oznak z znaka, ker jih dejansko ?e vedno ni. Je pa? znak, brez oznake kolesarske povezave.

Sicer je pa tu video s te poti in je kar nekaj teh znakov vidnih - recimo eden na 0:50.

33112_1.png

Napisano

Situacijo s tem znakom sem razlo?il ?e pred slabimi tremi leti in dejansko sem bil takrat po?teno presene?en koliko ljudi ne razume pomena znakov in kaj je upravljalec cest hotel s tem znakom povedat.

Pa da ne nakladam, tukaj je link od te teme http://www.mazda-si.net/topic/11299-prigode-v-prometu/page-15?do=findComment&comment=346611

Aja pa ?e to Nejc, nih?e ni zbrisal oznak z znaka, ker jih dejansko ?e vedno ni. Je pa? znak, brez oznake kolesarske povezave.

Sicer je pa tu video s te poti in je kar nekaj teh znakov vidnih - recimo eden na 0:50.

Nisem vedel,da je ze tekla beseda o tem...

Je pa vseeno zalostno,da obstajajo osebki,kolesarji ali nekolesarji, ki trdijo,da oznacba ni pravilna...

Napisano

Jap se strinjam, da je to precej zaskrbljujo?e. Ok, ?e ?e razumem tiste, ki izpita nimajo, ampak recimo na Radiu 1 so se na?li taki z izpitom, ki so se celo delali norca iz postavljalcev in jih razgla?ali za kretene in budale.

33112_1.png

Napisano

Jap se strinjam, da je to precej zaskrbljujo?e. Ok, ?e ?e razumem tiste, ki izpita nimajo, ampak recimo na Radiu 1 so se na?li taki z izpitom, ki so se celo delali norca iz postavljalcev in jih razgla?ali za kretene in budale.

Pa ne Avdi?, on je ja moralna avtoriteta, biv?i policaj, zabaven ?lovek, daj daj?! 

• 5 tednov kasneje...
Napisano

Eni o?itno ne vedo, da so semaforji v kri?i??ih postavljeni z nekim namenom... in ne zgolj za okras ... :)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Enim se kot ka?e vedno mudi ... Kamion, ki je ?akal v kri?i??u na neprednostni cesti, je imel pri?gan smernik za zavijanje v levo ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Zdaj pa mal po?aki, da se bo eden al pa njih par oglasilo, da ne sme? v kri?i??e dokler se ne sprazni, ?etudi ima? zeleno lu? in da mora? drugi? bolj previdno zaviti, ker lahko bi bil tam, kolesar ali pa mamica z vozi?kom al bi pa lokalni ro?o prirejal piknik s ?evapi in ti bi ga zaradi kamiona lahko spregledal.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.