Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jao xD Danes se peljem proti Celju, trda tema, in nekdo z Golfom z dnevnimi lu?mi. Avto ?rn, zadaj tema, ?e nismo glih z lu?mi vanj svetli (da so odsevniki nekaj dali od sebe), se ga ni vidlo.

No pa se v Celju ustavim v?tric na semaforju, popipkam, pa dam ?ipo dol, pa jim pravim, da jim lu?i ne gorijo. Uboge ?enske so si bohve kaj mislile in ble ?e bolj prestra?ene, seveda pa so se naprej odpeljale brez lu?i :/ ?e pomagat ho?e?, pa ne gre ... ajajaj

Napisano

Sej pri odraslih tudi ne...

Tole so pa tipi?ne fore prepotentnih kolesarjev. Zarad takih in podobnih bedarij je potem folk na cesti nastrojen proti njim.

Napisano

Tole so pa tipi?ne fore prepotentnih kolesarjev. Zarad takih in podobnih bedarij je potem folk na cesti nastrojen proti njim.

To?no to. Me pa zanima ?e je ta kolesar, kot avtomobilist uvideven do podobnih kolesarjev ali mu gredo na ?ivce ko delajo iste bedarije, kot jih on sam po?ne na dveh kolesih.

Napisano

Jao xD Danes se peljem proti Celju, trda tema, in nekdo z Golfom z dnevnimi lu?mi. Avto ?rn, zadaj tema, ?e nismo glih z lu?mi vanj svetli (da so odsevniki nekaj dali od sebe), se ga ni vidlo.

No pa se v Celju ustavim v?tric na semaforju, popipkam, pa dam ?ipo dol, pa jim pravim, da jim lu?i ne gorijo. Uboge ?enske so si bohve kaj mislile in ble ?e bolj prestra?ene, seveda pa so se naprej odpeljale brez lu?i :/ ?e pomagat ho?e?, pa ne gre ... ajajaj

To ne more bit res...pri golfu ?e ne...

Kako ti, kot voznik, nisi videl avta...so ja spredaj dnevne led lu?i gorele, kako ga zadaj nisi videl...

Napisano

To?no to. Me pa zanima ?e je ta kolesar, kot avtomobilist uvideven do podobnih kolesarjev ali mu gredo na ?ivce ko delajo iste bedarije, kot jih on sam po?ne na dveh kolesih.

Kaj bi bilo, ?e bi recimo skozi kri?i??e pri njegovi zeleni hitreje pripeljal kak?en avto (recimo kak bmw - crn, spu?ten, alu felge, narodnjaki do konca na glas)? Nasadil bi tega biciklista, da ne bi bilo nobenmu ni? jasno - pol bi pa spet pisun?ki v medijih razkladali, kako so spet zbili nedol?nega kolesarja in 101 prometni strkovnjak bi se oglasil,, da je treba na bicikliste mirkat (ja verjetno res, ker vse preve? je med njimi takih s "posebnimi potrebami"). Una kolesarska mre?a bo pa spet protest izvajala in pritiskala na ?upankovi?a naj uredi promet - najbolj da gre cela zasedba ob?ine na cesto in ustavlja promet pri zeleni, da si bodo taki kreten?ki lahko vozili skozi rde?o.

In logi?no, da zaradi takih smo na slabem glasu vsi kolesarji, tako kot so na slabem glasu bmweja?i pa olimpijci pa ?e kdo.

33112_1.png

Napisano

Kaj bi bilo, ?e bi recimo skozi kri?i??e pri njegovi zeleni hitreje pripeljal kak?en avto (recimo kak bmw - crn, spu?ten, alu felge, narodnjaki do konca na glas)? Nasadil bi tega biciklista, da ne bi bilo nobenmu ni? jasno - pol bi pa spet pisun?ki v medijih razkladali, kako so spet zbili nedol?nega kolesarja in 101 prometni strkovnjak bi se oglasil,, da je treba na bicikliste mirkat (ja verjetno res, ker vse preve? je med njimi takih s "posebnimi potrebami"). Una kolesarska mre?a bo pa spet protest izvajala in pritiskala na ?upankovi?a naj uredi promet - najbolj da gre cela zasedba ob?ine na cesto in ustavlja promet pri zeleni, da si bodo taki kreten?ki lahko vozili skozi rde?o.

In logi?no, da zaradi takih smo na slabem glasu vsi kolesarji, tako kot so na slabem glasu bmweja?i pa olimpijci pa ?e kdo.

Se strinjam. Najprej naj vsak poskrbi za lastno varnost in ?ele potem naj i??e napake pri ostalih. In glede na to, da smo kolesarji zelo ranljivi (in to nekateri omenjajo na vsakem koraku) je naravnost debilno ne imeti lu?i pono?i na kolesu in sploh pomisliti na tako vo?njo...

Ravnokar me skoraj zbila bela mazda3 na lpg pumpi na Verov?kovi.

?e je kdo od tu; hvala , da je vsaj on gledal na cesto, ?e sem ?e jaz ves zaspan in zatopljen v pogovor s starej?im gospodom stopil naravnost predenj...

Mea culpa, mea culpa....

@Boss: pa vrjetno bi ?e kako cono 30 nardil, pa kazni zve?al ... to bo zihr pomagal :P

No,ti povem kje bi morala biti cona30, pa je ni. Grabloviceva v Ljubljani. Mimo o?esne klinike proti Orto baru...

Je ?e od nekdaj tam omejitev 50kmh... Vendar so ?ele kak?no leto tam parkingi (z pravokotnimi mesti gledano na smer vo?nje), le?e?i policaji... Bli?ina bolnice, bli?ina ?ole in ?elezni?ke postaje...

In tam se peljati 50kmh je neumnost.

Ja,seveda,priagoditi hitrost okoli??inam,se strinjam... Ampak ljudje ne znajo pri?gati luci v temi,kje bodo znali videti,da se z max dovoljeno hitrostjo NI varno voziti...

Jaz sem ?e obupal takole pomagati ljudem , ker vsi samo bukovo in prestra?eno gledajo ali pa ignorirajo...

Je edina konstruktivna re?itev klic na policijo kot ka?e...

Napisano

Kaj bi bilo, ?e bi recimo skozi kri?i??e pri njegovi zeleni hitreje pripeljal kak?en avto (recimo kak bmw - crn, spu?ten, alu felge, narodnjaki do konca na glas)? 

Kaj bi bilo? Ma vrhunski posnetek bi imel.  :lol: Sam pol bi mogu ugasnit kamero ker bi ?e BMWjevec in ti ?la vsak eno (zaslu?eno) klofuto pribit kolesarju  :rolleyes: 

Napisano

Ne vem a sem jaz cepljen na Italijane oziroma na italijanske romune. Ni? kaj se ne dogaja na cestah, ko pa pridejo teli je pa veselica. Prvi ?aka in ?aka, da sem dovolj blizu pol pa bumf na prehitevalnega, brez da bi sploh pogledal.

Ta drug pa rabi nekaj razlage. Model se mi je obesil na rit, tako da sem prakti?no videl samo njegovo havbo. Ko se pribli?amo spredaj voze?inm pa seveda po stari bemveja?ki navadi na prehitevalnega, da bo ja uletu nekomu drugemu na odbija?. Sred tega se spomni, da pa bi rad ?el desno, ker tam gredo vsi itaromi desno in poka bremza na prehitevalnem, da se mu je skoraj kombi zakantal v rit in smo bremzali iz 120 na 80km/h. Pol se pa spra?ujejo od kod fantomski zastoji - a je treba sploh kaj ?e dodat?

33112_1.png

Napisano

Ma, men se sam italijani dogajajo skos, pa bimmerji. Ok kak kolesar tudi. Ne vem, a jih privla?im.

33112_1.png

Napisano

Jebemti upokojence brez reflexov za volanom.

Grem pe? ?ez zebro v BTC-ju. Se ustavim pred pri?etkom zebre. Z leve mi ustavi neka Toyota... Stopim kak?en meter naprej in opazujem promet iz desne (sem ?e prej videl da od dale? po?asi prihaja prastar focus)... Taisti focus je zdaj nekje 15m stran in se pelje Max 25kmh...

I??em o?esni kontakt; ga ne najdem. Upokojenec. Se ustavim na sredini pasu (torej na ?etrtini cesti??a), upokojenec ne vidi...

Na1x Me zagleda (nekje 5m stran) in izbulji o?i kot najbolj ogabna krasta?a...

In na polno po bremzi... Prastare gume+moker gladek asfalt...

Se je odsankal mimo mene...

Mu s polno mo?jo uzgem po ?ipi v stilu " glej malo"...

Tipu vmes crkne avto...

Se odsanka 15m naprej... ?ez 15sekund spet v?ge avto in mu crkne pri speljevanju...

Kak?ni idioti vozijo med nami..

?e nebi gledal tako kot sem, bi Me gladko spravil v bolnico....

Napisano

Jebemti upokojence brez reflexov za volanom.

Grem pe? ?ez zebro v BTC-ju. Se ustavim pred pri?etkom zebre. Z leve mi ustavi neka Toyota... Stopim kak?en meter naprej in opazujem promet iz desne (sem ?e prej videl da od dale? po?asi prihaja prastar focus)... Taisti focus je zdaj nekje 15m stran in se pelje Max 25kmh...

I??em o?esni kontakt; ga ne najdem. Upokojenec. Se ustavim na sredini pasu (torej na ?etrtini cesti??a), upokojenec ne vidi...

Na1x Me zagleda (nekje 5m stran) in izbulji o?i kot najbolj ogabna krasta?a...

In na polno po bremzi... Prastare gume+moker gladek asfalt...

Se je odsankal mimo mene...

Tipu vmes crkne avto...

Se odsanka 15m naprej... ?ez 15sekund spet v?ge avto in mu crkne pri speljevanju...

Kak?ni idioti vozijo med nami..

?e nebi gledal tako kot sem, bi Me gladko spravil v bolnico....

hmmmm nazadnje ko je nekdo tebi po avtu butal si ga z poper sprejem.....a ti pa to lahko po?ne?????

Napisano

hmmmm nazadnje ko je nekdo tebi po avtu butal si ga z poper sprejem.....a ti pa to lahko po?ne?????

Ko bo Nejc neko? tako star in brez refleksov za volanom z o?mi kot ogabna krasta?a, v avtu s seboj ne bo vozil sprej s solzilcem, ker z njim nebi ve? zadel tar?e. Bo imel raje kar kak?no kilsko bombo solzilca. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

V celotnem dogodku te zmoti ta del... ok...

Verjetno bi ga moral pobozno pozdraviti in vprasati, ce mu smem ocistiti avto. Oziroma ne, jaz sem kriv, ker sem zopet ?el v potencialno konfliktno situacijo in mer rinem v tezave; kaj za vraga sem moral iti tam cez, ce pa sem videl, da so avtomobili tam...

Ko bo Nejc neko? tako star in brez refleksov za volanom z o?mi kot ogabna krasta?a, v avtu s seboj ne bo vozil sprej s solzilcem, ker z njim nebi ve? zadel tar?e. Bo imel raje kar kak?no kilsko bombo solzilca.

Mogoce res. Ampak tudi, ko bo Nejc tako star, mu nqjbrz ta starost in z njo povezan upad kognitivnih sposobnosti, ne bo dajala pravice neposredno ogrozati pesca na prehodu za pesce...

Haters gonna hate, jp...

Napisano

Nejc, skoraj prepri?an sem da te ko bo? star ne bo nih?e hotel okol vozit.

Hahha, mozno, mozno...

Napisano

V celotnem dogodku te zmoti ta del... ok...

Verjetno bi ga moral pobozno pozdraviti in vprasati, ce mu smem ocistiti avto. Oziroma ne, jaz sem kriv, ker sem zopet ?el v potencialno konfliktno situacijo in mer rinem v tezave; kaj za vraga sem moral iti tam cez, ce pa sem videl, da so avtomobili tam...

Mogoce res. Ampak tudi, ko bo Nejc tako star, mu nqjbrz ta starost in z njo povezan upad kognitivnih sposobnosti, ne bo dajala pravice neposredno ogrozati pesca na prehodu za pesce...

Haters gonna hate, jp...

Ne zmotlo me je tudi to...

?e je kdo od tu; hvala , da je vsaj on gledal na cesto, ?e sem ?e jaz ves zaspan in zatopljen v pogovor s starej?im gospodom stopil naravnost predenj...

Mea culpa, mea culpa?.

?e bi recimo voznik te mazde bil tako netoleranten in konflikten kot ti bi kratko malo ustavil , te nasprejal z solzilcem in te zraven ?e fajn nalomil......to je namre? to kako ti reagira?.

Najprej si imel problem kot voznik avta, potem kot kolesar ( tu si imel sre?o da voznik za katerim si se zagnal ni ustavil in te nalomil ) in zdaj ?e kot pe?ec no in zdaj se vpra?aj s kom je kaj narobe ali so vsi ostali bedaki ali pa samo ?.

Napisano

Ne zmotlo me je tudi to...

Mea culpa, mea culpa?.

?e bi recimo voznik te mazde bil tako netoleranten in konflikten kot ti bi kratko malo ustavil , te nasprejal z solzilcem in te zraven ?e fajn nalomil......to je namre? to kako ti reagira?.

Najprej si imel problem kot voznik avta, potem kot kolesar ( tu si imel sre?o da voznik za katerim si se zagnal ni ustavil in te nalomil ) in zdaj ?e kot pe?ec no in zdaj se vpra?aj s kom je kaj narobe ali so vsi ostali bedaki ali pa samo ?.

Nekaj je biti bedak , nekaj pa je biti ?lovek in narediti ?love?ko napako za katero se potem OPRAVICIS (kot sem se jaz na pumpi) , ne pa da ignoriras in se obna?as kot da ni bilo ni? (kot v?eraj voznik Forda). O kretenu (ne morem druga?e napisati) ki je namenoma stiskal naju s kolegom na bankino , pa nebi ve? ker je ?koda besed.

In ?alostno da misli? da nasprejam in nalomim ?loveka,ki Me izsili.

Definitivno se pa bom branil,ko nekdo ?eli vstopiti v moj avto na silo

Napisano

O kretenu (ne morem druga?e napisati) ki je namenoma stiskal naju s kolegom na bankino , pa nebi ve? ker je ?koda besed.

saj ?e bi ta (kreten) bil taka oseba kot ti bi ustavil in ti jih lepo nalo?il , kar se ti bo slej ali prej zgodilo, od kje pa ti pravica da ti tol?e? po tujih avtih ?e bo? svojega ali vstop v svojega branil???

Napisano

O kretenu (ne morem druga?e napisati) ki je namenoma stiskal naju s kolegom na bankino , pa nebi ve? ker je ?koda besed.

saj ?e bi ta (kreten) bil taka oseba kot ti bi ustavil in ti jih lepo nalo?il , kar se ti bo slej ali prej zgodilo, od kje pa ti pravica da ti tol?e? po tujih avtih ?e bo? svojega ali vstop v svojega branil???

Res se mi ne da prerekati... A sem ?elel vstopiti v tuj avto? Ne.

Sem naredil vse , da nekdo ni vstopil v moj avto? Da. In ?e bi isto naredil.

Sem bil pripravljen vpra?ati voznika kaj mu ni bilo jasno , ko je namenoma rinil s ceste mene in kolega? Odgovor je isti kot na prej?nje vpra?anje.

Sem se opravi?il tipu, na pumpi? Da. In vedno se.

Sem popizdil ko Me je tip skoraj zbil na zebri? Da. Res je , ni bilo lepo od mene, ampak da je to glavni problem v taki situaciji,je pa ?e manj ok.

Nisem tu zato,da se komu prikupim, niso to zmenkarije. Dogodek (tako kot vse prej?nje in nadaljnje)sem opisal predvsem z namenom , da se vidi in opozori na to,kaksni vozniki so med nami in da je (v tem konkretnem primeru ) se pa? dobro videlo,kako je potrebno 3x pogledati okoli sebe . Tudi na zebri.

Verjetno se strinjas,da je neka nadaljnja diskusija sila nepotrebna , ne?

Napisano

Sem popizdil ko Me je tip skoraj zbil na zebri? Da. Res je , ni bilo lepo od mene, ampak da je to glavni problem v taki situaciji,je pa ?e manj ok.

Ne to ni glavni problem glavni problem je da si tolkel po avtu in se s tem ?e potem pohvalil, tvoj citat

Kak?ni idioti vozijo med nami.

Glede na to da si  tud ti stopil pred avto ker si bil zaspan in zatopljen v pogovor , a si zato ti tudi idiot???

Druga?e pa vidim da na vsak na?in opravi?uje? svoj prav...kot vedno v vsaki debati

konec diskusije ne?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.