Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

To je v Kp blizu mene. 😊

Vem, tu sem 2leti nazaj na diagonali  pisano gledal, ko sem se komaj privlekel iz Kopra do Portoroža 😂😂

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

To je v Kp blizu mene. 😊

Sem že mislil napisat, da ni daleč od tebe. Samo lani še ni bilo te mreže tam kolikor se spomnim, ko sem se vozil s kolesom? 

Napisano
pred 28 minutami je Bini napisal:

Sem že mislil napisat, da ni daleč od tebe. Samo lani še ni bilo te mreže tam kolikor se spomnim, ko sem se vozil s kolesom? 

Res je. To so postavili enkrat jeseni. Na začetku je bilo res kar nekaj kreganja med pešci in kolesarji, tudi nekaj vroče krvi, a so se pozneje navadili. 😊

Napisano
pred 11 urami je Nejc1986 napisal:

Pravilno razumeš. :) na fbju pa doktorirajo... 

Kolega iz Bosne bi rekel... svi pametni, a nikog nema:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Na FB je itak preveč "doktorjev", ki pa v bistvu bolj malo uporabnega povedo. Večinoma mlatijo prazno slamo cele dneve. 

Če bi to silno energijo porabili za kaj bolj pametnega, bi nam šlo veliko bolje. 😉

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano
pred 10 minutami je FuManchu napisal:

Svasta peecka rodi, samo pameti neče :)

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Res je. To so postavili enkrat jeseni. Na začetku je bilo res kar nekaj kreganja med pešci in kolesarji, tudi nekaj vroče krvi, a so se pozneje navadili. 😊

Zakaj pa so zagradili? To je priobalni pas in kar tako ne smejo zagrajevat.

33112_1.png

Napisano
pred 33 minutami je Boss napisal:

Zakaj pa so zagradili? To je priobalni pas in kar tako ne smejo zagrajevat.

Kolikor vem urejajo nabrežino. 

Napisano
pred 11 minutami je Bini napisal:

Kolikor vem urejajo nabrežino. 

To je še popotov projekt- novo kopališče. 🤗

Napisano

Tale pa zmaga (pobrano s FB)... 

E5E41230-82B0-4EAD-B778-5E6D192BDED4.thumb.jpeg.2f8f62f16cb88cdd1cb241d44627aaa8.jpeg

V komentarjih je potem pojasnilo, da je voznik kombija, ki je avtor fotke, slikal prej, ker je tako "tvegano" parkiral" ... zato na veliki fotki ni listka za brisalci ... 🙃

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Narobe je prebral... Konj je podpis tega, ki je listek pisal.

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Narobe je prebral... Konj je podpis tega, ki je listek pisal.

Bolj zanimiv se mi zdi en komentar pod to sliko na FB:

ne ne..ni tko mišljeno..očitno je bil voznik Peugeota tolko fasciniran nad tvojim parkiranjem da je hotel napisat: Nauči ME parkirati -beseda ni konj (to je skrajšal,ker je bilo premalo prostora na listku)...sem prepričan v to:)

lp

Thomas

image.png

Napisano

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Ja, saj (roko na srce) ste vsi po malem šli v polno križišče :) tisti črni passat (Al kaj je že) se je pa malo ustulil iz tvoje desne. 

Napisano

Nejc, dej še 1x video poglej. Kaj so sploh še delali v križišču? Kot kaže je un z meganom kr stal za brezveze. Pol so pa vsi za njim obtičali v križišču. Če mu je avto crknil razumem, če pa je tolk nesposoben pol bi moral ostati brez vozniške, ker je nevaren tako za sebe kot za druge.

33112_1.png

Napisano
pred 9 urami je Nejc1986 napisal:

Ja, saj (roko na srce) ste vsi po malem šli v polno križišče :) tisti črni passat (Al kaj je že) se je pa malo ustulil iz tvoje desne. 

Noja... ko se ravno prizge zelena, ne pricakujes, da bos obstal sredi krizisca... Itak sem pa sele potem videl, ko se je vse ustavilo, kaj se dogaja spredaj... malo naprej malo nazaj... 

lp

Thomas

image.png

Napisano

heh, dnevna klasika za tole križišče

sem slabe 6 let delal tu še mal naprej po Celovški :)

Napisano

Ce bi se drzali pravil, bi smel zapeljati v krizisce (cez polno crto) sele, ko bi videl, da ga lahko zapustis. S tem veganom spredaj tega ne vidis, vsaj na posnetku, dokler ne gre on cisto skozi. :) Sem pa razmisljal, da ce bi dejansko stal na semaforju, bi poslusal od zadaj orkester trobil, pa se vsi na desni bi se ustulili in zafilali krizisce. Tako bi verjetno lahko cakal, dokler ne gre rush hour mimo. 😄

Napisano

Jebeš WRC, 3/4 milijona EUR vreden Yaris in svetovni prvak v rallyu za volanom, če si na balkanu proti BMW-ejaša. 🤪

33112_1.png

Napisano
13 hours ago, Boss said:

Jebeš WRC, 3/4 milijona EUR vreden Yaris in svetovni prvak v rallyu za volanom, če si na balkanu proti BMW-ejaša. 🤪

Je bilo to zdaj? Ima Zagreb vsak dan en spektakularen crash? 😬

Napisano
pred 14 urami je Boss napisal:

Sodelavec je bil na tej dirki, ker ima novinarsko akreditacijo in mi je povedal iz prve roke, kako je bilo s to nesrečo. V bistvu je bil kriv voznik relly yarisa, ki je zavil levo in se je tako voznik bmw- ja zaletel v bok. Po dirki so nesrečnega  voznika bmw-ja povabili v hotel, kjer so bivali dirkači, mu plačali obilno večerjo, se skupaj slikali, voznik bmw-ja je dobil tudi njegove dirkalne rokavice in še enkrat opravičilo s strani tekmovalne ekipe. Bo imel vsaj spomin na to. 😊

Napisano

To je tisto, po pravilih je res Ogier kriv, saj je zavil na desno, ker ni pričakoval, da bo en z bmw 1 hotel dirkat z njim in preizkušat mišice. 50m od križišča pa ga je odneslo kot sneto skiro v maline.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Me vpraša žena: - Kaj nisi rekel, da boš po novem letu več bral? - Saj berem. Podnapise na televiziji.
    • Evo se je par dni nazaj pr -15 sodelovc pripelu v sluzbo isto 20km relacija z insignioD in je tud jokal da mu števc noče na 90 pa da mu začne padat ko se ustav.   Zgleda sezona odpovedi dihtunge na glavi.
    • Ste kaj pretreseni?   Na Goriškem ni bilo hudega...
    • Če bi bil udarec kamenčka potem sigurno ne. Zdaj pa ker praviš, da je tako nizko, da kamenček ne bi mogel tam udarit pa je vseeno počila šipa, jim lepo povej, da je to konstrukcijska napaka, če šipa poči sama od sebe pa ne glede, da imaš gretje priklopljeno. Za primer povej, da gre očitno za serijsko napako, ker se je sodelavcu zgodilo enako. Možnost za naključje je v takem primeru skoraj nemogoča.   Drugače, ma pa Ford kar veliko težav pri šipah na vseh modelih po svetu. Očitno šparajo na polno pa izdelava ni na nivoju, ker jim šipe konstantno pokajo. Lahko, da je napaka ali v sami izdelavi stekla ali pa v lepilu, ki drži steklo v okvirju. Je pa večino vezano na nizke temperature, kjer bi lahko bil vzrok otrdelosti lepila, ki preprečuje, da bi steklo "dihalo" pri spremembi temperature. Lahko pa da se celo odtrga od trdega lepila in začne rahlo vibrirati , kar tudi povzroči pokanje.   V glavnem... vstrajaj pri garanciji.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.