Skoči na vsebino

Prigode v prometu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 20 urami je FuManchu napisal:

Jaz trobim glih ne... Jih pa paciente lepo pozdravim, kot si zaslužijo :bravo:

artworks-2Md16p35ct5bySHk-G8r2KQ-t500x500.jpg

Ta troblja je pa za gluhe.....😂

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano
dne 3. 12. 2022 ob 8:04 je Shrek napisal:

Ta sistem kolesarske je katastrofa... 

Ma ni, sam folk ne ve pravilnika....

Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Ma ni, sam folk ne ve pravilnika....

Sploh Zokilanderji nimajo pojma oziroma so pionirji v nepoznavanju tega. 

A si videl kako po svoje krmari in izziva nesrečo tvoja Plaskanova Valentinca?

Napisano
dne 2. 12. 2022 ob 11:19 je FuManchu napisal:

Berem tole in si mislim: pa ne me je##t, a do sem smo prišli! Pa kakšna diktatura je pa zdaj to? Možakar je pil. Pa kaj, saj je za svoj denar, ne pa za vaš.

Ker je imel 1,53 mg/l alkohola v izdihanem zraku, je bil neprišteven. Prepričan sem, da se svojih dejanj sploh ni zavedal. In zdaj ga bodo olupili za 1200€, ostal bo brez vozniške,... Ej, ustavite se malo! To je hujše kot pod Janšo! Dobro, ja, lahko bi povzročil nesrečo, to je res. Ampak je ni! In kje je zdaj svobodna država? Njegova odločitev je bila, da bo pil. Kaj koga briga, zakaj je pil in kje je pil. Pil je. Saj ima pravico! In glede na to, da ima avto, se ima pravico tudi vozit. Kaj vam tukaj ni jasno? In če se je odločil, da bo v križišču zaspal, je to njegova svobodna odločitev. Nihče mu ne more ukazati, da ne sme spati v križišču. 

Mimo grede, ko ste se že vsi spravili na tega siromaka (in se boste, nestrpneži z dvojnimi merili, gotovo spravili tudi name): kakšno kazen je pa dobil tisti model, ki je z neregistriranim avtom nepripet z varnostnim pasom divjal po portoroških ulicah?

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ni všeč 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

No takole zgleda, ko skoraj povoziš kokoš, ki skače po cesti brez nadzora. Pa še v istem kadru mal črednega obnašanja, ob nerazumevanju pomena zebre.

Aja, če ma kdo težave zaradi hupe naj pred ogledom izklopi zvok - hvala.

• Všeč 1
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano

Narobe svet 🙃 Pol pa on tebe čudno gleda ja, če mu pohupaš, pa še kregat se je sposoben pol s tabo.

Napisano

Ni dost manjkalo pa bi jo naložu... če bi bil žleht bi rekel, da je imela srečo, ker mi je blo škoda pleha, da bi se baba po havbi valjala :hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 25 minutami je Boss napisal:

Ni dost manjkalo pa bi jo naložu... če bi bil žleht bi rekel, da je imela srečo, ker mi je blo škoda pleha, da bi se baba po havbi valjala :hudicek:

Te so še dobre,ne moreš jih kar pof . . . t......😂🙈

Napisano

Moja prejšnja objava nekaterim ni bila preveč všeč. Komentirat ni upal pa nihče. Ja, Previdnost je mati Modrosti. Ker pa očeta ne omenjajo, očitno tudi Previdnost ni bila vedno previdna...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 4 minutami je Slivka napisal:

Moja prejšnja objava nekaterim ni bila preveč všeč. Komentirat ni upal pa nihče. Ja, Previdnost je mati Modrosti. Ker pa očeta ne omenjajo, očitno tudi Previdnost ni bila vedno previdna...

Vem resnica žal boli.

Dr. Miroljub Petrović in Roman Vodeb te bosta marsikaj naučila, pusti kreljote!

Napisano

no comment, haha, ta zadaj je premalo trobil, mogoče bi se ustavil, če bi bil @Boss za njim :)

SIOL.NET

V Notranjih Goricah je tovorno vozilo zapeljalo v prenizek železniški podvoz in obtičalo. Dogodek je posnel eden od voznikov, videoposnetek pa se je včeraj znašel na največjem spletnem forumu Reddit...

• Haha 1
  • Začuden 3
  • Žalosten 1
Napisano
pred 5 urami je sportman333 napisal:

no comment, haha, ta zadaj je premalo trobil, mogoče bi se ustavil, če bi bil @Boss za njim :)

Ne bi pomagalo, ker profesionalni vozniki očitno mislijo, da je troblja zato, da Francija pozdraviš... in ta je mislil točno na to... na Francija.

33112_1.png

Napisano
pred 2 minutama je DonFelipe napisal:

...je pozabil da sedi v kamionu in da to ni kardaširanje

Kaj naj bi pomenilo to "kardaširanje"... glede na to, da to omeniš v skoraj vsakem svojem prispevku? 😳

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 22 minutami je Jest napisal:

Kaj naj bi pomenilo to "kardaširanje"... glede na to, da to omeniš v skoraj vsakem svojem prispevku? 😳

Pokompaj in razvozlaj. 

A si tako nepismen da tega nerazumeš?

Napisano

Vem kdo so The Kardashians… nevem pa, zakaj to besedo tlacis v skoraj vsako svojo objavo ;) … Predvidevam, da ima zate nek pomen… ki pa meni… in mogoce se komi drugemu, ni znan ;) … zato sem vprasal… ;)

• Všeč 2
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Felipe oziroma Franci, a si ti bot? Vgrajene fraze in besede, ki jih kombiniraš po naključju zraven pa še funkcija, da veže članek oziroma youtube filmček, ki se naveže na določene besede predpisca. Ne vem, sam men se zdi, da moraš bit bot. Sploh, k si na tolkih forumih istočasno aktiven. :nevem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.