sportman333 Napisano včeraj ob 11:34 Prijavi Napisano včeraj ob 11:34 Kakor poznam lokacijo tam ni več neprekinjene črte, le-ta je cca 200m od izvoza iz krožišča proti jezerskemu, ker je folk tam navajen potem zavijati še levo pred avtohiso vrtač in je obvezna smer za naravnost....potem je pa cela cesta do naslednjega kroznega ki je nov v britofu crtkana crta in to je bil 25let nazaj poligon za testitanje blokad 2, 3, 4 prestave (so bile tudi smrtne na tej cesti)....ti si prihajal pa iz poljske ceste, tako da....(problem je verjetno koruza, tako da nista videla ne eden drugega)... Citiraj
jures Napisano včeraj ob 12:00 Prijavi Napisano včeraj ob 12:00 (urejeno) Zanimivo je tudi to da nasprotna iz koruznega labirinta ima znak za neprednost, 'moja' pa nič......torej to je krizisce .. Je kar je, ampak da ti razmisljati. Recimo, da ginem, ostane samo spomin na divjaka ... Popravljeno včeraj ob 12:01 od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano včeraj ob 12:43 Prijavi Napisano včeraj ob 12:43 (urejeno) pred 1 uro je etcho napisal: V vsakem primeru to je križišče. Če ni znakov, velja desno pravilo. Definitivno ne, šteje se kot priključek, kar pa ureja čisto drug pravilnik. Vseno je pa notri tale člen, tolmači naj si vsak sam 25. člen (prometna signalizacija in oprema ter obveščanje in oglaševanje) (1) Na območju priključka se uporablja prometna signalizacija in oprema, določena z veljavnimi predpisi. PisRS - Pravno informacijski sistem PISRS.SI Popravljeno včeraj ob 12:45 od g.Wankel Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 14:20 Prijavi Napisano včeraj ob 14:20 pred 2 urama je jures napisal: Zanimivo je tudi to da nasprotna iz koruznega labirinta ima znak za neprednost, 'moja' pa nič......torej to je krizisce .. To ni nikoli križišče enakovrednih cest, ampak zgolj priključek na nivoju dovoza iz garaže pred bajto al pa iz trgovskega centra. Enostavno nimaš prednosti in moraš počakat na prosto smer pa ne glede a kdo prehiteva. Sicer bi bilo primerno, da se postavi še znak, ampak, če ga je kdo izruval te še vedno ne rešuje odgornosti, da si s vključeval na regionalno cesto iz nekega makedama. Če pa je označeno s stop/nimaš prednosti (oba znaka sta enakovredna in ni razlik med njima v primeru nesreče) pa sploh ni dvoma. Tko da pazit, ker youtube je poln takih situacij Pred mnogimi leti nekje v 80-ih je sosedov posovojenec imel manj kot leto dni stareg Audija 80 (za tiste čase hud stroj) in je zapeljal znotraj strnjenega naselja v križišču na desno na prednostno, kjer je nekdo prehiteval. In kljub temu, da je ta imel prekoračeno hitrost in da je bil v trenutku trka na napačni strani cestišča, je bil ta z Audijem 100% kriv. So bili na sodišču, ker je bilo to odvisno ali bo zavarovalnica krila stroške ali jih ne bo ampak žal s spušili vse. 1 1 Citiraj
jures Napisano včeraj ob 15:12 Prijavi Napisano včeraj ob 15:12 Mojega najboljsega kolega in porocno prico je nasadil v Sencurju Ukrajinec z avtom, on na kolesu. Ukrajinec je sel levo na glavno on je bil na glavni naravnost. Hauba neizbežna, dobr polomljen. Zavarovalnica je nemudoma placala vso krivdo, ker imajo ukrajinci poseben status v Sloveniji....tujec je bil na dopustu pa ima status begunca. Kriv je bil, to ni bilo vprasanje, a policija jih je spustila takoj po porocilu, ces tako je, brez kazni itd, ce zelite jih tozite osebno. Jaz sem prisel po kolo, resilec je odpeljal kolega. Placano je imel vse, tudi kolo takoj ko je predlozil racune.... Mam pa feeling da mamo ta dodatek pa mi v premijah. 2 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano včeraj ob 16:54 Prijavi Napisano včeraj ob 16:54 pred 10 urami je jures napisal: Je imel ta ki je sel desno stop? To je moje vprasanje, nekaj manjka na cesti... Ne, stranska cesta brez označb. 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 17:09 Prijavi Napisano včeraj ob 17:09 pred 2 urama je Boss napisal: To ni nikoli križišče enakovrednih cest, ampak zgolj priključek na nivoju dovoza iz garaže pred bajto al pa iz trgovskega centra. Enostavno nimaš prednosti in moraš počakat na prosto smer pa ne glede a kdo prehiteva. Sicer bi bilo primerno, da se postavi še znak, ampak, če ga je kdo izruval te še vedno ne rešuje odgornosti, da si s vključeval na regionalno cesto iz nekega makedama. Če pa je označeno s stop/nimaš prednosti (oba znaka sta enakovredna in ni razlik med njima v primeru nesreče) pa sploh ni dvoma. Tko da pazit, ker youtube je poln takih situacij Pred mnogimi leti nekje v 80-ih je sosedov posovojenec imel manj kot leto dni stareg Audija 80 (za tiste čase hud stroj) in je zapeljal znotraj strnjenega naselja v križišču na desno na prednostno, kjer je nekdo prehiteval. In kljub temu, da je ta imel prekoračeno hitrost in da je bil v trenutku trka na napačni strani cestišča, je bil ta z Audijem 100% kriv. So bili na sodišču, ker je bilo to odvisno ali bo zavarovalnica krila stroške ali jih ne bo ampak žal s spušili vse. Tako je sigurno prav... 👍 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 16 urami je jures napisal: Mam pa feeling da mamo ta dodatek pa mi v premijah. Za tisto neumnost Evrope mi plačujemo še marsikje. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami dne 1. 8. 2025 ob 17:12 je jures napisal: tujec je bil na dopustu pa ima status begunca Bohinj jjih je bil letos poln... kako pridejo iz države moški verjetno ni uganka. Korupcija vsepovsod. Važn, da se majo fajn, zraven so pa še arogantni ful, ker so se naučili, da jih v EU ujčkamo vsepovsod. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.