etcho Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami (urejeno) Skupaj s Copilotom sva izdelala tabelo, v kateri vpišeš startno in ciljno lokacijo, povprečno porabo avta in ceno goriva. Rezultat je strošek in dolžina vožnje, spodaj doda še link na google maps. Namenjeno je hitremu preračunu, saj upošteva default parametre pri uporabi google maps. Če je kdo pri volji, naj malo testira. (zaradi skript v ozadju dela boljše v namiznem brskalniku) Strošek poti od A do B - Google Sheets DOCS.GOOGLE.COM Popravljeno pred 20 urami od etcho 2 Citiraj
jures Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Par miljončkov pride pot null Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
etcho Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami (urejeno) Bi moral dopisat, da je potrebno decimalke pisati z vejico, kot je "standard" za naše območje, ne s piko. Če je s piko, računa, kot da je delilnik za tisoč. 🙂 p.s.: sem dodal opomnik Popravljeno pred 16 urami od etcho Citiraj
Boss Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Men je sicer izračunal, sam je zraven čist popizdil zaradi skript, pa da google ni preveril aplikacije, pa kr neko prijavo na google račun. Zgledal je k da bo konc sveta, tko besno je okna odpiralo. 🤣 Citiraj
etcho Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Dobro, važno da ni sežgalo računalnika. 😅 1 Citiraj
Boss Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Ugotovil pa sem, da me pride pot z avtom ceneje kot z mestnim busom pa čeprav je z busom pot 2x krajša in 3x bolj počasna. Tko, da težka bo, da bom avto zamenjal z busom. Citiraj
Bini Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 9 minutami je Boss napisal: Ugotovil pa sem, da me pride pot z avtom ceneje kot z mestnim busom pa čeprav je z busom pot 2x krajša in 3x bolj počasna. Tko, da težka bo, da bom avto zamenjal z busom. Ko boš penzjonist.... 😊😉 1 Citiraj
jures Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ka moj laptop isto, ker je administriran s strani francozov, upam da se ni odprl kak incident pa bo jutri spet kak pakistanec klical, sr jor kompjutr nids tu bi čekt pred 3 urami je etcho napisal: Bi moral dopisat, da je potrebno decimalke pisati z vejico, kot je "standard" za naše območje, ne s piko. Če je s piko, računa, kot da je delilnik za tisoč. 🙂 p.s.: sem dodal opomnik Aha, no pika je ze bla ko sem odprl in samo dal izračunaj 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami (urejeno) Dela. A prepozna katerokoli mesto, ki je v googlu - se pravi ni omejeno samo na SLO? Zdaj pa lahko dodaš še tabelo za kilometrino po 0,43€ na km in primerjaš službeno pot kilometrino vs strošek 😁 Popravljeno pred 13 urami od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
etcho Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami (urejeno) pred 10 urami je jures napisal: Zdaj pa lahko dodaš še tabelo za kilometrino po 0,43€ na km in primerjaš službeno pot kilometrino vs strošek @jures tebi na ljubo sem dodal še to možnost. Lahko vpisuješ poljubne kraje, zraven dodaš še državo, ni pa nujno, na primer: Madrid, Španija. 🙂 Popravljeno pred 3 urami od etcho Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.