Računalništvo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne razumem tvojega vprasanja ? Telefoni se s 65w polnijo ze lep cajt. Novejsi celo 100W-120W. To ne pomeni, da ce bos 100w polnilec priklopil na nek star telefon, da bo telefon sprejel 100W. Ne funkcinonirajo telefoni oz. polnilci tako...
-
Dela. 😅 Sem dostikrat dal S21 na USB-c od prenosnika. Saj telefon ne potegne več kot to za kolko je naret.
-
Ja. Treba je tud merkat ker nekateri napisejo 200W in mislijo ce vse porte skupi sestejes da ima max 200w output. Kar pomeni da je lahko na enem portu tudi samo max 45w in ne 100w. Drugi pa lepo napisejo recimo 140W in je na enem portu max 100W. oz. imajo celo shemo narisano koliko doloceni porti dajo ven outputa, ce vec naprav istocasno polnis. To je zelo pomemben podatek, ker jebes polnilec 200W ce pocepne oz. mocno zmanjsa amperazo, ce nanj priklopis 2 ali vec naprav...
-
Imaš prav...po noje v bistvu itak bolj odvisno,kaj potrebuješ. Sem bolj mislil,k sem se resno zanimal za tisti Xiaomijev 212W powerbank,pol pa razočaranjw na testu,in v bistvu moj še ne tako stari Xiaomijev 50W powerbank po cca.5 minutah pljune ven enako amperažo kot tisti z kao 212W....tukaj pa je po tem dvojna cena dejansko neopravičena pri 20.000 vs 25.000mAh Dober kanal
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.