Skoči na vsebino

Računalništvo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Dvomim da bos kdaj menjal integrirano baterijo na miski. Prej bos vrjetno menjal misko :). V nasprotnem primeru pa zamenjas pa je. Sem jo menjal na JBL zvocniku pa na g502 wired sem menjal ze kabel, ker je po 9. letih sel rakom zvizgat itd :)

1. življenjska doba je omejna, kljub temu kar si napisal

2. ne rabim se ubadat s polnenjem, ko crne grem v predal v kuhinji po novo aa baterijo in se ne ubadam s kabli in ostalo navlako

Napisano (urejeno)

pred 2 urama je NevLado napisal:

1. življenjska doba je omejna, kljub temu kar si napisal

2. ne rabim se ubadat s polnenjem, ko crne grem v predal v kuhinji po novo aa baterijo in se ne ubadam s kabli in ostalo navlako

Meni se pa ravno neda menjati AAA baterij. Priklopim na C-type in je zadeva resena. Ce bi me pa kabli in ostalo motilo si pa kupim tist dock ali podlogo k istocasno polni misko in je zadeva resena. Ista zadeva je z brivniki, zobnimi scetkami itd. vse pac laufajo na integrirani bateriji.

Popravljeno od Scr3am

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.