Skoči na vsebino

Kaj je odveč danes na avtu?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 23 urami je godlike napisal:

ABS pa je polovičarska rešitev. Tolko glih če je guma krepko prazna. To prej že dober šofer ugotovi.

Moja izkušnja je pač drugačna - 0,2 bara razlike je zaznal. Verjetno je tudi kako po pumpanju skalibrira referenco pomembno. Pri zelo nizkopresečnih gumah ABS sistem pomoje ne deluje dobr. Kolikor sem videl pri WAG imajo avti z nizkopresečnimi po defoltu pametne ventilčke.

Pametnih ventilčkov mora bit pri 2 kompletih gum 8 komadov. Prjatu od sosedovega bratranca je znancu od moje snahe povedal, da je slišal, da pri menjavi zimske/letne utegnejo neki avti imeti probleme. Že kar nekaj let nazaj sem videl cenik enega od vulkanizerjev, ki je imel konkretno ceno uparjanja ventilčkov z avtom.

Uglavnem, pametne ventilčke pogrešam v smislu, da  vidiš vrednost tlalka. Kot opozorilo da ena guma mal spuša, meni ABS zadostuje. Nisem pa dober šofer. In ko z robnikom zarežem v gumo, jest to res zarežem. Porajtam pred ABSom.

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Zame je odveč usnje v avtu, avtomatski menjalnik, strešna okna ali panoramske strehe, piskanje za vsako malenkost, veliki zasloni...

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Pametnih ventilčkov mora bit pri 2 kompletih gum 8 komadov. Prjatu od sosedovega bratranca je znancu od moje snahe povedal, da je slišal, da pri menjavi zimske/letne utegnejo neki avti imeti probleme. Že kar nekaj let nazaj sem videl cenik enega od vulkanizerjev, ki je imel konkretno ceno uparjanja ventilčkov z avtom.

Ford Mondeo 2008 in Focus 2019 po 44km spoznata nove ventilčke.

i20n tudi. Kot si rekel ima i20n izredno nizke gume in za to verjetno tudi ventilčke.

Nekje pa imam, da je včasih bilo potrebno Renaulta uparjat in nekak potem nisi smel felne iz leve na desno menjat itd...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ford Mondeo 2008 in Focus 2019 po 44km spoznata nove ventilčke. i20n tudi. Kot si rekel ima i20n izredno nizke gume in za to verjetno tudi ventilčke.   Nekje pa imam, da je včasih bilo potrebno Renaulta uparjat in nekak potem nisi smel felne iz leve na desno menjat itd...
    • Zame je odveč usnje v avtu, avtomatski menjalnik, strešna okna ali panoramske strehe, piskanje za vsako malenkost, veliki zasloni...
    • Nihče ni klical nikogar,vsi se spomnimo samo tega slabega , kako nas je šivilja zapufala za par miljard. In realno, če bi prišla takrat trojka, bi verjetno naredila red, ki so ga levaki prej naredili.
    • Se še spomnimo kako je naš narodni izdajalec klical trojko. A črna kocka je zdaj višja inštanca?
    • Moja izkušnja je pač drugačna - 0,2 bara razlike je zaznal. Verjetno je tudi kako po pumpanju skalibrira referenco pomembno. Pri zelo nizkopresečnih gumah ABS sistem pomoje ne deluje dobr. Kolikor sem videl pri WAG imajo avti z nizkopresečnimi po defoltu pametne ventilčke.   Pametnih ventilčkov mora bit pri 2 kompletih gum 8 komadov. Prjatu od sosedovega bratranca je znancu od moje snahe povedal, da je slišal, da pri menjavi zimske/letne utegnejo neki avti imeti probleme. Že kar nekaj let nazaj sem videl cenik enega od vulkanizerjev, ki je imel konkretno ceno uparjanja ventilčkov z avtom.   Uglavnem, pametne ventilčke pogrešam v smislu, da  vidiš vrednost tlalka. Kot opozorilo da ena guma mal spuša, meni ABS zadostuje. Nisem pa dober šofer. In ko z robnikom zarežem v gumo, jest to res zarežem. Porajtam pred ABSom.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.