Kaj poslušate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Fischer Thermax Abstandsmontagesystem Edelstahl A4 WWW.DUEBEL-SHOP.AT Fischer Thermax Abstandsmontagesystem Edelstahl A4 Pošiljajo tudi v SLO...kar normala ptt👍 Imaš tud pocinkano...prlimal sem INOX
-
Komunajzerka (MahničTM) Nataša Pirc Musar, ker ni hotela dat mandata za sestavo vlade nikomur. Pol je bla pa zmeda in je bencin šel gor, dizel pa dol. To je ta neenotnost slovenske politike.
-
? Torej koliko stane samo menjava Mazdinega AT menjalniškega olja oziroma opcija dodatnega čiščenja korita in menjave filtra?
-
Odlično, ko zmanjka argumentov gremo pa na osebni nivo žaljenja... ni kej, nisem presenečen. Povojne poboje, ki s tem praznikom nimajo kaj dosti veze, si pa kar sam privlekel v debato. 85 let je od tega pa še vedno ne vem zakaj odločitev o uporu proti okupatorju povezuješ s poboji po vojni? In ne ni me sram, da sem ponosen na to, da je prišlo do upora proti okupatorjem in če bi se še enkrat zgodilo to, upam, da bi se večina Slovencev odločila enako in uprla zavojevalcem in ne bi sodelovala v kolaboraciji.
-
2 tedna nazaj se je prodajala tale - super nakup za 18.000€ (letnik 2023/6, Homura, G122, 20.000km). https://www.mazda-si.net/topic/19020-zanimivi-oglasi/page/622/#findComment-599823 Sam trenutno vozim podobno letnik 2021 (G122 HB MT) in sem zelo zadovoljen. Naslednja bo G140, se je že veselim (cca 15% boljši navor pri enakih obratih in cca 10% višji porabi). Moja ima povprečno porabo 6.0l/100km (90% avtocesta). Torej obe tvoji varianti sta po mojem dobri, pa pri rabljenih pazi, da ni zadaj kakšne mučke, karamboliranosti, itd.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.