Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

@godlike

Jaz poslušam prav vse zvrsti(ni važno leto)..razn kake južne trilulilu mi ne sedejo😅

Popravljeno od Tilen5
  • Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 3

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 26 minutami je Tilen5 napisal:

@godlike

Jaz poslušam prav vse zvrsti(ni važno leto)..razn kake južne trilulilu mi ne sedejo😅

Primarno house, deep house, tech house, progressive house, disco house, trance: deep, vocal, progressive, občasno tehnaža in D&B. To je vse med šihtom.

Potem slo rock scena.

Pop in ostalo poslušam, samo majn.

Kot si rekel, južno od Kolpe mi ne sede 😉

Napisano (urejeno)

Ena zanimiva playlista na Spotif-ju

image.png

Popravljeno od Tilen5
  • Všeč 1
  • Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 22 minutami je godlike napisal:

...južno od Kolpe mi ne sede 

Jaz bom pa rekel...sem bil z ženo celo na koncertu Tomislav Braljič i Klapa Intrade...pa je bilo čist fajn.

Ajd,da bi jih skoz poslušal,ne rabim,k jih žena skoz vrti😅...in seveda Oliver-a...mirna mu naj bo zemlja-ena redkih legend klase Avsenikov,Slaka ipd...

Pa ji pustim,naj ima svoje veselje...kot rečeno-okusi so različni...meni je važno,da je muzika pristna,kar Intrade in Oliver absolutno so.

Napisano (urejeno)

To sm mel v mislih

😛

Popravljeno od Tilen5

Napisano
pred 3 urami je skritikrt napisal:

No,pa povej,kaj si z tistim komentarjem mislil povedat.

Izraziti,da ti ni všeč...da spadaš med rockerje al kaj...pa se stisni k rockerjem...al kogar pač poslušaš...rabiš občutek,da nekam spadaš.

Nobody gives a shit🤣 ...kaj ti nisi nikoli poslušal.

Ne bom več okoli tega,k nima smisla...k v peskovniku z plenicami...

Ti imaš izgleda "tanke" živce.. 

😉.. Pa misliš, da vse obvladaš. V resnici ni tako, ampak naj ti bo, lahko se igraš v svojem peskovniku z ektričnim avtkom.😊. In poslušaš Kitića in Dušanko Šakić, če te je volja. 😉

😉.😊😉

.

Napisano

Moja najljubša izvedba Tchaikovsky-ja...tukaj Lang Lang pokaže kakšen kaliber je....čisto je "not padel"😃👍 

Takrat sem ta koncert snemal preko satelitske na HDD...res vrhunski koncert.

Napisano (urejeno)

IMG_20231029_210656-01.jpeg

IMG_20231029_214109-01.jpeg

IMG_20231029_210649.jpg

IMG_20231029_210644-01.jpeg

IMG_20231029_214131-01.jpeg

IMG_20231029_223625-01.jpeg

IMG_20231029_214126-01.jpeg

IMG_20231029_223627-01.jpeg

IMG_20231029_223627-01.jpeg

Včerajšnji koncert Winery Dogs v kinu Šiška. Koncert je bil sold out, igrali so vesoljsko, sound je bil kot s cd-ja. Res dober koncert, eden boljših. 🤘🤘

Popravljeno od Alex

• 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

Čakal tri mesece,da naredijo...v prednaročilu limitirana edicija 1000kom. Stereo-only BluRay.

Bo kdo rekel,da je owerkill za to zvrst...a meni je vseeno😄.

Nikjer nič ne piše,samo izgleda,da je celo 24K-Gold verzija

😃

IMG_20231128_164917.jpg

IMG_20231128_164929.jpg

IMG_20231128_165138.jpg

IMG_20231128_165214.jpg

Popravljeno od skritikrt
Napisano (urejeno)
pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Kakšna zvrst je sploh to?

EN.M.WIKIPEDIA.ORG

Eden od treh genialcev za njih znacilne glasbe poznih 80'ih-zgodnjih 90'ih...glej opis v linku prejšnjega komentarja.

Eni bodo rekli "vse ista pašta",a resnica je daleč od tega...če že druga ne,drzi kot pribito,da je njihova glasba "šla v uho"

Popravljeno od skritikrt
Napisano

Imajo "zelo svoj" stil👍 (tudi vse ostalo od njih)...ala 80s -vibe😊...dober synthwave-paše "prbiti"😄

IMG_20231204_130422.jpg

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Danes sem se spet spomnil enega starega, ma meni je dober...       Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so včasih tudi fejst motli. Zaj pa ne več. Do tega pa je prišlo takole: Mam hčero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabitež, sto let za leseno žlico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Nič ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je čvekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali *****. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je hčera spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim oženla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. Čez dva meseca je prišla nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Nič več neandertalec in podobno. Čez dva dni je tak šla k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. Še staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pijačo in sma največja kolega. Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak večer, postrežba all inkluzive, nobenega španskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko naučili od njih. Včasih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in žlahto. Včasih še kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo še podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. Še sploh Šaban Šaulič in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, čeprav je baje že zelo stara. Sedaj če me kak sosed hoče kaj gnjavit, samo rečem, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini včasih za štos stegnem roko proti pakiranim čevapčičem. Narod samo razširi oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi. Zato: Živeli Bosanci!
    • Na pomolu v Portorožu, polnem turistov, stoji moški in kliče sina, ki brezskrbno čofota po vodi: - "Ibi, komm zum papi!" Mali se ne zmeni zanj in mirno čofota naprej. Možakar povzdigne glas: - "Ibi, komm zum papi!" Spet nobene reakcije, zato možakar še bolj povzdigne glas: - "Ibi, komm sofort zum papi!" Mali čofota naprej, kot da ga ne sliši. Nato se oče razjezi: - "Ibrahim, matertijebem, odmah izlazi iz vode!!!"
    • Prostitutke stojijo na cesti in čakajo stranke. Mimo pride starejša gospa in jih vpraša: - "Ja, punčke, kaj pa delate na cesti?" Pa se ena oglasi: - "Čakamo, da bo tovornjak pripeljal pomaranče..." Pa reče starka: - "Potem se bom pa še jaz postavila v vrsto." Mimo pride policist, jo zagleda med prostitutkami in presenečeno vzklikne: - "Kaj, mamca, a vi tudi?" - "Seveda! Brez problema! Samo protezo si snamem, pa jih že lahko cuzam..."
    • Railjet Express iz Dunaja v Trst gre mimo Slovenije. Direktni vlak Trst - Budimpešta gre tudi mimo Slovenije. Tudi, kar se letališč tiče, gremo iz Nove Gorice raje v Ronchi ali Celovec kot pa v Ljubljano - več linij in cenejše so... Dvakrat sem eno družino vozil iz Solkana na letališče v Gradec, ker je baje boljše in cenejše kot iz Ljubljane... Pa Celovec, na primer, je malo večje športno letališče, nekaj takega kot Maribor...   Ja, imaš pa do neke mere res: Flixbus pa iz Trsta pelje skozi Slovenijo do Budimpešte, to se pa spomnim, da je bila direktna povezava še kakšen mesec nazaj...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.