Z M A J Napisano 20. julij, 2025 Prijavi Napisano 20. julij, 2025 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. december, 2025 Prijavi Napisano 22. december, 2025 To ni The Road to hell ampak nas bo še vedno vsak december vozil domov za božič (Driving home for christmas). 2 Citiraj
skritikrt Napisano 22. december, 2025 Prijavi Napisano 22. december, 2025 Pred eno uro je Boss napisal: To ni The Road to hell ampak nas bo še vedno vsak december vozil domov za božič (Driving home for christmas). Meni en boljših božičnih komadov,ki ga res rad poslušam. Mi je lepo,da je Rea našel svoj jaz in srčno zadovoljstvo v glasbi,ker je bil bolj duša Blues-a,čeprav so založbe z njim bolj preferirale komercialo. Škoda ga je-en velikih nas je zapustil🥺 4 Citiraj
g.Wankel Napisano nedelja ob 12:41 Prijavi Napisano nedelja ob 12:41 Gledam Landman-a pa sem slišal ta komad notri. Vedno bolj se mi dopade ta kavbojska kultura pri Američanih, sploh Yellowstone 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.