Skoči na vsebino

Kaj poslušate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 2,5k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano (urejeno)

Na ta deževen dan 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

• 2 tedna kasneje...
Napisano
dne 19. 5. 2023 ob 0:53 je Boss napisal:

Tevi so itak upaljeni,..pa usi njihovi novejši komadi hehe

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Men so cool in se prav zabavam, ko jih poslušam.

33112_1.png

Napisano

Ja sej so kul.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Res je ampak mene to niti ni tako motilo glede na šov, ki so ga uprizorili. Meni je blo bolje kot 2016 v Splitu.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Od polnoči dalje bo goriva spet dovoljj:   https://www.gov.si/novice/2026-03-23-od-jutri-visje-cena-bencina-dizla-in-kurilnega-olja/
    • OK, hvala.   Morda pa je 680€ samo za kasko, torej ne za celotno zavarovalno polico?
    • Hja, veš, eno je "pridobivanje" dobička, drugo je pa "izžemanje" dobička...   En kilogram koruznega zdroba pri slovenskem kmetu je okoli 0,30€. En kilogram koruznega zdroba v trgovini je pa 1,50€.    Mlekarna kmetom plačuje po 0,46€ za liter mleka. En liter mleka v trgovini je 1,25€.   Za 20 kg težkega prašiča, zaklanega, očiščenega in razsekanega na dve polovici je treba kmetu plačati 95€. Za 20 kg težkega prašiča, zaklanega, očiščenega in razsekanega na dve polovici je treba Kvibotu plačati 170€.     Vam je jasno al moram biti bolj natančen? 
    • Rayban robček za čiščenje očal, ki ga dobiš zraven v etuiu... ni boljšega! nobenega čistila... mal toplega daha in briši. 👌
    • Jaz bi dal še en nasvet. Sem pogruntal sam pri čiščenju telefonskega displaya. Sem se že navadil,ko se stuširam,in obrišem z kopalniško brisačo,nato z njo obrišem še cel telefon preden gre v pranje... In sem ta recept uporabil tudi pri displayu od avta...seveda brez tuširanja😄 Gre pa za to...tudi v brisačah ipd. (predvsem če uporabljaš mehčalec) ostanejo sledi kemikalij...in ko brišeš,pustijo za sabo sledi. Po moje traja,da spraviš nesnago dol,a ko ti z časom rata,je zame najboljša kvalitetna kopalniška brisača navlažena le z vodo...ne premalo in ne preveč...rad uporabim destilirano vodo...in ni sledi. Potegneš parkrat,in zmeraj z svežo stranjo...in nič brisanja do suhega.   Papir in robčki pa so "nogo",zaradi eventuelnih trdih delcev,ki lahko popraskajo plastiko....tudi mikrovlakna znajo biti zajebana,ker jih je težko oprati tako,da nebi vsebovala nečistoče in kaka zrnca ipd.   Kasneje za prah pa fajn spihati,ali pa Swiffer-Duster kit.👍...uporabljam za zvočnike,za zelo občutljiv klavirlak.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.