Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Indeed...pa ko bo cel svet podobno naravnan.

Kaj nam pomaga, če se cela Slovenija(ali celo Evropa)vozi na štrom, če imaš ZDA, Indijo in Kitajsko kot največje onesnaževalce ozračja.

• Všeč 1
  • Ljubim 2

Napisano (urejeno)

Vprašajte se kako boš polnil zadeve na ulici ali kje si boš izposodil vtičnico za polnjenje če je nimaš nikjer, si pa recimo na podeželju?

A mislite da bo vsak kmet posodil vtičnice ter pri tem z veseljem izklapljal električne pastirje in ostale vire kateri delujejo neprestano na njegovem objektu?

To je pa na japonskem zanimiv biznis : 

Popravljeno od DonFelipe
Napisano

Ta posnetek z zelo verodostojnega kanala pokaže dušo EV marketinga in vsega okoli njih...samo laži in zavajanja...kot pri "čarovniku", ko ti kaže eno roko,da ti pritegne pozornost,med tem pa te z drugo."nategne"...oz. "metlo v ritko".

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

In še ena zanimiva v vezi "uveljavljanja elektromobilnosti v cilju preprečitve podnebnih sprememb"....koliko je CO2 v atmosferi?...0,04%

In če pade pod 0,02%, torej zmanjšanje za 50% to pomeni začetek odmiranja rastlin zaradi pomanjkanja tega plina.

In kaj to pomeni za človeka,če odmrejo rastline?...1+1,fotosinteza,osnovna šola,biologija in to...se meni zdi,da so se eni "prešvercali" že v osnovni šoli,kaj šele pozneje🤔🤨 

Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Ta posnetek z zelo verodostojnega kanala pokaže dušo EV marketinga in vsega okoli njih...samo laži in zavajanja...kot pri "čarovniku", ko ti kaže eno roko,da ti pritegne pozornost,med tem pa te z drugo."nategne"...oz. "metlo v ritko".

Sa to ni tako samo pri EV marketingu… ampak na splosno pri marketingu in oglasih, kjer obljubljajo vse zivo… ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Sa to ni tako samo pri EV marketingu… ampak na splosno pri marketingu in oglasih, kjer obljubljajo vse zivo… ;)

Sem pa že čakal, kdaj bo burger v Mcdonaldsu dejansko zgledal tko kot v reklami :D

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Drži.

pred 13 minutami je g.Wankel napisal:

Sem pa že čakal, kdaj bo burger v Mcdonaldsu dejansko zgledal tko kot v reklami :D

Sva že dva😄

Samo,je pa malo razlika,če sprejemajo zakonodajo,da če ne boš hotel biti lačen,da boš smel jesti samo tisti burger z McDonaldsa😲...pa ne glede,kako ti bo izgledal🤢🤮...za doma pridelano pa ne boš dobil "homologacije"🥺

Napisano
pred 9 urami je skritikrt napisal:

Tole bi bistveno lažje izračunal, če bi uporabljal maso in pospeške. Na hitro, kombinacija CT(300kg)+911(1500kg)+prikolica (200kg) je na grobo vsaj 3x bolj masivna kot sam 911. Tako, da rabiš zelo na prbližno 3x večjo moč za isti pospešek.

Cyberbeast - najmočnejši model ma tri motorje in 850KM, Porsche pa 385KM. Torej bi jih rabil na uč vsaj 1100KM za izenačit. Pa da rečemo zaradi bolj enakomernega navora, AWD, ni prestav... bi rekel, da bi jih moral imet vsaj nekje 100KM več kot jih ima.

33112_1.png

Napisano

Evo, ker je eden večjih strahov uporabnikov tudi višina kasko zavarovanja EV, naj povem, da sem kljub vsem podražitvam avtomobilskih zavarovanj, ki so se na forumih (tem in drugih) omenjale v zadnjih mesecih, dobil ugodno ponudbo.

Zavarovanje EV se mi je (ob nespremenjenih pogojih/kritjih) podražilo za 7,6 %, kar se mi zdi povsem sprejemljivo (saj je inflacije vsaj toliko, hehe).

Napisano
pred 34 minutami je dvorjan napisal:

Evo, ker je eden večjih strahov uporabnikov tudi višina kasko zavarovanja EV, naj povem, da sem kljub vsem podražitvam avtomobilskih zavarovanj, ki so se na forumih (tem in drugih) omenjale v zadnjih mesecih, dobil ugodno ponudbo.

Zavarovanje EV se mi je (ob nespremenjenih pogojih/kritjih) podražilo za 7,6 %, kar se mi zdi povsem sprejemljivo (saj je inflacije vsaj toliko, hehe).

Bom malce "z palčko podrezal v rano"😄...znesek?!!!

Kaj imaš...Zoe-ta?🤔

Napisano
pred 34 minutami je ignacij napisal:

Jp, zanima nas znesek in kakšno je zavarovanje.

Znesek je "smešen" glede na vse, kar vključuje, zato ni za objavo.

Zavarovanje osnovno in kasko, 1 % odbitna franšiza, premijski razred 1, asistenca L, doplačilo za odkup prve škode ...

Vrednost vozila po polici 23.670€.

Napisano
pred 2 minutama je g.Wankel napisal:

Verjetno se obravnava isto, kot navadno bencinsko/dizel vozilo?

Tako, drži. Čeprav sem na EV svet forumu videl, da nekatere zavarovalnice nekaterim EV-jem celo priznajo 10 % popusta na "zeleno vozilo". 😃

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

No zdej me pa ta "smešna" cena še bolj zanima. Ne razumem zakaj je to takšna skrivnost. Jaz tega ne skrivam, še več, svojega agenta reklamiram dalje ce kdo želi, da se on prišpara.

Napisano
pred 28 minutami je ignacij napisal:

No zdej me pa ta "smešna" cena še bolj zanima. Ne razumem zakaj je to takšna skrivnost.

Sva že dva🙄...bom kar predrzno rekel-"ni zneska,ni zavarovano"...ker..."on je začel"😄 ...pol pa ne pove🤨

...jaz tudi lahko rečem,da imam dvameterskega "ptiča",samo ga ne pokažem😂🤣

• Všeč 1
  • Haha 4
Napisano
pred 6 minutami je skritikrt napisal:

tudi lahko rečem,da imam dvameterskega "ptiča",samo ga ne pokažem😂

Ja, sam jaz ti verjamem.

Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

jaz tudi lahko rečem,da imam dvameterskega "ptiča",samo ga ne pokažem😂🤣

čak mal, tole pa tud mene zanima kako zgleda ta dvometrski pterodaktil 🤣

33112_1.png

Napisano

Sami nejeverni Tomaži na tem forumu ...

No, zdaj je pa na vas, če bo kdo zaradi številk slabše spal. Ogled na lastno odgovornost. 😃

zavarovanje_Smart.jpg

• Všeč 5
  • Začuden 2
Napisano

Drugač bi bila normalna polica, ampak tale popust je pa astronomski :bravo:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.