Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

In pol ko potegne? ?rto, je benz sprotni stro?ek ve?ji, ampak ?e te dizel jebe vs po spisku, si na koncu na istem, ?e pa dizl dela pa je cnej.

No,no, sej ni tako hudo.Te podlo?ke so 20 ? pa delo enih 50. Ve?, da to hitro prinese? noter z majhno porabo pa velikim navorom. :hudicek:

Napisano

No,no, sej ni tako hudo.Te podlo?ke so 20 ? pa delo enih 50. Ve?, da to hitro prinese? noter z majhno porabo pa velikim navorom. :hudicek:

Nisva se zastopila, ?e ti crknejo zadeve na dizlu, ki jih bencinar nima sem mel v mislih.

?e dizl dela je ok.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Nisva se zastopila, ?e ti crknejo zadeve na dizlu, ki jih bencinar nima sem mel v mislih.

?e dizl dela je ok.

A, to pa je res.Pri dizlu je en kup stvari, ki lahko riknejo. Zato resno razmi?ljam, da bo naslednja moja mazda benzinar.

Tudi glede na to, da zdej zadnje ?ase delam res malo kilometrov in ?e te ve?inoma po mestu. ;)

Napisano

Ej...to bi blo super..itak tej novi Mazdini motorji skayactiv...so ok ...?parovni.

• 4 tedne kasneje...
  • 2 tedna kasneje...
Napisano

In pol ko potegne? ?rto, je benz sprotni stro?ek ve?ji, ampak ?e te dizel jebe vs po spisku, si na koncu na istem, ?e pa dizl dela pa je cnej.

Ajavar!

Ti ne'a zna? voziti pa ti ?re kot kamela.

Meni benc pije skoraj kot dizel.

:P  :P  :P

Napisano

Js se ni? ne prito?ujwm, ker vem ?e ho?em kaj dobit moram tud kaj dat(benz imam v mislih)  :rolleyes:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 1 mesec kasneje...
Napisano

?iujo. mene tut zanima ?e mislte da so pr men bakrene podlo?ke..

med servisi (20.000km) mi spije nekje 2 l olja avto pa tut pokadi ?rno ?e ga pohodim.

Vsi znanci mi govorijo da ni re?en da so podlo?ke pa lahk da so batni obro?ki al pa tefloni itd.

Zdej me pa zanima ka vi mislte..kaki bi bli ?e simptomi da bi ocenu ?e se spla?a odpirat.

Zanima me pa tut ?e je to res te?ko pogledat ker bi rad da bi kdo to odpre pa da vem na ?em sem..mogo?e sm te?en ampak mi ne da mira :D

Lp

Zakaj se na 90 omejitve vozite 60?? :whatever:

28130_1.png

Napisano

ja pa menjat podlozke je najcenejsa stvar, tko da jih menjaj pol pa poglej...ponavadi je zaradi tega

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jaz bi rekel ?im prej menjat, ker ?e res spu??ajo bo? imel velike probleme pri demonta?i samih diz.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Pa mogo?e kdo ve a so te podle?ke problem pri 121km in pri 135km? ..ker po ve?ini zasledim da se to dogaja pri 135km moja je pa 121km. Hvala

Zakaj se na 90 omejitve vozite 60?? :whatever:

28130_1.png

Napisano

No po dalj?em brskanju po spletu in prebiranju razli?nih forumov sem se odlo?il, da tudi sam zamenjam podlo?ke ter spucam karter skupaj s cedilom. Jutri se zapeljem do poobla??enca, da kupim podlo?ke (mnde izbolj?ane) ter zamenjam. Zanima me samo ali je bolje to delati pri segretem ali ohlajenem avtu t.j. ker so verjetno ?obe "zavarjene" skupaj s podlo?kami, mi izku?nje pravijo da mogo?e vseeno bolje da je avto malo segret?

Napisano

Druga?e jih pa dobi? tudi v avto trgovinah pod to oznako Bosch F00VC17504

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mislim, da ti nisi popolnoma razumel. Po zakonu iz 70-tih je o teh dodatkih odločal Državni zbor, to se ni kar podeljevalo. Sicer so vladajoči svojim lahko izglasovali izredne pokojnine, ampak zadeva se je obravnavala v Državnem zboru in tja niso mogli priti kar z vsakim in ga nagradit. Po novem zakonu bi pa to postala birokratska pravica: vsak, ki doseže pogoj, to dobi. In ti dodatki nikakor ne bi bili majhni: "elitni umetnik" (ki bi enkrat naredil nekaj, s čimer bi dosegel pogoj) bi prejel 3.000 evrov pokojnine, delavec (ki bi v tovarni delal vsaj 40 let) pa 1.300 evrov... Sicer pa ne vem, zakaj bi umetnikom dajali dodatke h pokojnini, ker so ostale nagrade dovolj visoke (npr: Prešernova nagrada je 30.000€)... Po starem zakonu so torej dobili nagrade za življenjsko delo - in to niso bili nujno umetniki. Če je Državni zbor presodil, da je nekdo s svojim življenjem in delovanjem koristil Sloveniji, je lahko glasoval, da se mu podeli pokojnina. Po novem pa je dovolj enkratni dosežek, ki je pogoj, pa dobi pokojnino - večjo kot midva skupaj, ki bova delala vsaj 40 let, raje več...   Mimo grede: po novem zakonu bi bila dovolj ena Prešernova nagrada. O dobitnikih Prešernove nagrade odloča Upravni odbor Prešernovega sklada. Upravni odbor Prešernovega sklada trenutno vodi Zdenka Badovinac. Ima štiriletni mandat. Ona je zaprisežena "leva" aktivistka. Kdo bo dobival nagrade? "Ta-desni" gotovo ne. Ko bo njenega mandata konec in če se vmes zamenja vlada, bodo tja postavili nekoga svojega in bodo nagrade dobivali samo njihovi. Po zdajšnjem zakonu mora zadeva skozi Državni zbor, pa le ne morejo kar vsakega predlagat...           Se povsem strinjam! Sm kmet an s hribu doma. An nekje sm enbot slišu, da le čevlje sodi naj Kopitar. Je tale Golobnjak prišel z novim predlogom Zakona o varni hrani in krmi. Nazaj so dobili od kmetijsko-gospodarske zbornice preko 1400 pripomb. Rezultat? Nekako po Balkansko v času komunizma: "Imeli smo še hujše probleme, pa jih nismo rešili. Gremo na en šnops..."  Mislim, ja, saj vem, pravijo, da ima vsak zakon kakšnjo luknjo. Ampak ta predlog je bil ko rešeto, če je bilo 1400 pripomb...       Mislim, da je največji problem, da se zadnjih 20 let vlade sestavljajo na 50,01% večine. In potem vlado sicer imamo, nima pa zadostne večine, da bi sprejela kakšne konkretne spremembe. Mislim, da bi bilo stanje bistveno drugačno, če bi imeli v vladi eno stranko z vsaj 67% večino in vse ostale v opoziciji. Če bi dobro vladali, bi se točno vedelo, kateri so za to zaslužni. Če bi se slabo vladalo, bi se točno vedelo, kateri so za to krivi. In opozicija ne bi imela moči blokirati vse po vrsti, kjer se zahteva 2/3 večina...
    • Ne za ležanje spodaj ravno ni je pa ok za menjavo koles in premz itd.... 😉
    • v Vipavi je 1.2€ no nazadnje ko sem pil kapučin je bil tolko
    • Vidim da drži ... če pa pride do kakšnega večjega rukanja, tresenja, ne bi dal glave spodaj. Lahko se zgodi tudi potres ...    Pred leti je do smrti stisnilo našega malarja, ki je šravfal približno tako podložen avto.  
    • Mazdo v soboto opral, Nissanu pa včeraj naredil redni servis Filtra zraka ne rabim menjat, ker ga ni xD
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.