simon87 Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 uff hja bral sem po tujih forumih da majo probleme s tem prestavljanjem sam takrat so mel ?e melo kilometrino. Jz v?asih nisem mogo prestavt v drugo al pa v tretjo sem bolj ne?no pretikal pa je ?lo. ?e pa ?e ne pol pa v ler pa spustit sklopko pa ponovi vajo:) Citiraj
SpEkTr Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 ?udno, a zdej so pa ?e menjalnike pokvarli Pa Mazda je znana po tem da so menjalniki top, ampak res top Citiraj
Boss Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 uff hja bral sem po tujih forumih da majo probleme s tem prestavljanjem sam takrat so mel ?e melo kilometrino. Jz v?asih nisem mogo prestavt v drugo al pa v tretjo sem bolj ne?no pretikal pa je ?lo. ?e pa ?e ne pol pa v ler pa spustit sklopko pa ponovi vajo:)A te smem vpra?ati zakaj ima? garancijo? Pojdi na servis in prijavi te?avo, da ti na?telajo menjalnik. Normalno ogret menjalnik se mora ?altat ko po putr?ku pa ne glede al ima 10kkm al pa 200kkm. 1 Citiraj
Đapanezar Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 Jaz bom ?e nekoliko po?akal, da vidim, ali se zadeva zmeh?a, ker imam res samo 100km na ?tevcu. ?e pa po par tiso? ne bo spremembe pa se bom kr oglasil pri poobla??enem... Tnx za info... Citiraj
simon87 Napisano 7. marec, 2015 Prijavi Napisano 7. marec, 2015 A te smem vpra?ati zakaj ima? garancijo? Pojdi na servis in prijavi te?avo, da ti na?telajo menjalnik. Normalno ogret menjalnik se mora ?altat ko po putr?ku pa ne glede al ima 10kkm al pa 200kkm.Sme? vpra?at nisem delal iz muhe slona ker ni bila to taka vlka re?. ?e je kdaj pa kdaj za?tekal se mi je zdelo normalno ker je pa? novo. Pri ogretem motorju in menjalniku je laufalo tak kot mora. Zdej pa tud ko zjutraj ?tartam tega ve? ne opa?am pri teh kilometrih ki sem jih naredil. Pa? ne letim za vsak drek k servisu da mi ne ?arajo po avtu ker v?asih nardi? ?e slab?e kot pa bolj?e. Citiraj
robertos664 Napisano 7. marec, 2015 Prijavi Napisano 7. marec, 2015 Meni se tudi tu pa tam zgodi, da ne gre v 3. ali 4., kot da bi bila prisotna neka mehanska prepreka. Na tujih forumih pravijo, da se morajo na?telati vzvodi do menjalnika..Ampak ?e to dela nekdo ki nima pojma, lahko zjebe ?e ostale brzine Tak da bom kar pustil do prvega servisa tako kot je.. Citiraj
Đapanezar Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Kako pa imate kaj porabo? Jaz imam kar nekaj mestne vo?nje in imam pri G120 motorju porabo 7,2. Prej sem imel Opel Astro 1.6 in sem nisem pri?el pod 7,9... Citiraj
simon87 Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Kako pa imate kaj porabo? Jaz imam kar nekaj mestne vo?nje in imam pri G120 motorju porabo 7,2. Prej sem imel Opel Astro 1.6 in sem nisem pri?el pod 7,9... 6.5 brez ?paranja G100 Citiraj
robertos664 Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Prvi tank 6.2 zdaj ka?e na 6.0, ko bodo pa letne gume gor pa vi?je temperature pa ra?unam na 5.5 Citiraj
sylver Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 Povpre?na poraba (AC+mestna vo?nja) = 5.1 (dizel 2,2 CD150) Citiraj
Đapanezar Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 O?itno imam dosti mestne vo?nje, ali pa prete?ko nogo... Citiraj
robertos664 Napisano 9. marec, 2015 Prijavi Napisano 9. marec, 2015 moja poraba je cca. 15% mestne vo?nje ostalo magistralke malo 90km/h malo 70km/h in malo 50km/h.. Vozim po predpisih oziroma po tempomatu 5km/h ve? od dovoljene..danes tankal drugi rezervoar, 5,99l/100km. Ni pa mi jasno zakaj tankam vedno manj kot 40l v tank, ko ?e sveti rezerva? kaj ima 10l rezerve noter? Citiraj
m4j3r Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Jaz jo ne ?param preve? (+ kar dosti mestne vo?nje) in je povre?na poraba nekaj ?ez 7l. Navsezadnje sem kupil Mazdo ravno zaradi zabavne dinami?ne vo?nje in nima smisla da jo vozim na 1000 obrati ?e se mi ne da in vozim 60-90 km/h v 6ti prestavi, se pa porabo spravi tudi pod 5,5l/100km. ?e zaklju?im... glede na to, da je bencinar, sem s porabo ?isto zadovoljen. To z rezervo je bilo tudi meni ?udno. Zdej sem v navodilih prebral, da ta za?ne svetit, ko je v tanku ?e 9l bencina... samo meni se zdi da je to ?e prej Citiraj
robertos664 Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 jutri ga peljem na temnenje ?ip. kolko,% dam? maksimum? koliko imajo serijsko? Citiraj
Gelipter Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 jutri ga peljem na temnenje ?ip. kolko,% dam? maksimum? koliko imajo serijsko?Ej...super ?me zanima kam to pelje? ?in koliko to stane?hvala ...LP? Citiraj
robertos664 Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 k Le?niku v MB. stane pa 120?. Bom dal kar na max. temnit.. slike sledijo jutri. Citiraj
Đapanezar Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Je morda kdo kaj prebiral ali je bil kaki napredek glede "piratizacije" navigacije? Sam sem na hitro pregledal internet, pa nisem na?el, da bi ?e komu uspelo.... 500? je malo tu ma?... Citiraj
m4j3r Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Izgleda ni ?e ni? Menda je malo prirejen iGo, ki se aktivira in "zaklene" na en sam avto. Zato ti tudi 100% kopija originala ni? ne pomaga... lahko le upamo, da bo znal kak?en frajer razbit to za??ito.500? je pa res mal huda... Si za ta denar raje kupim top tablico, pa jo vzamem sabo, ko rabim navigacijo Citiraj
Đapanezar Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Japs... Glede na to, da Nokia ponuja svojo odli?no navigacijo Nokia Here za sedaj vse ve?je platforme zastonj, je 500? za software malo dosti... Upajmo, da se najde kak mojster in razbije za??ito... Ali pa ?e bolj?e: naj nam dajo Android Auto in Carplay! Citiraj
sylver Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Mo?no dvomim, da bodo dali Android Auto in Carplay, saj bi s tem sami sebi v skledo pljunili (beri = prodali bi manj SD kartic). Niso zastonj pla?ali na tiso?e EUR za za??ito sistema Bi pa bil Android Auto dobrodo?el Citiraj
Đapanezar Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Na uradni strani od Android Auto je tudi Mazda vmes... Pomoje bodo posamezne znamke se odlo?ile za eno ali drugo varianto in ostalim enostavno ne bo preostalo drugega kot da sledijo, saj bi bili sicer drugi v prednosti... Je pa tudi res, da Android Auto ?e ni naret. Prav tako tudi ne CarPlay. Ko bo, pa upajmo, da bo Mazda zraven... Citiraj
Đapanezar Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Na tujih forumih pi?ejo: Mazda is a member of both CarPlay and Android Auto groups. From what I read, Ver 33 Infotainment has some pointers for CarPlay, but not enough to be used yet. But means they are working on it. Citiraj
sylver Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 k Le?niku v MB. stane pa 120?. Bom dal kar na max. temnit.. slike sledijo jutri. In? Kako je bilo v solariju, se pozna razlika? Citiraj
robertos664 Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 nekako nisem zadovoljen. na zadnji ?ipi imam kar nekaj mehur?kov.. morem ga kontaktirat, ampak ?as me malo j... slike pa ima? tukaj: http://www.mazda-si.net/topic/12697-zoom-zoom-m3/ ?isto spodaj.. Citiraj
sylver Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Super zgleda ta temnitev Si tudi zadnje steklo potemnil ane? Je homologacija za vse to potrebna? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.