Skoči na vsebino

Mazda 3 (2014)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

pozdrav. eno vpra?anje. se da pri novi mazdi 3 2017 revolucion limuzina kot dodatno opremo naro?iti panoramsko stre?no okno? ker sem gledal pa nisem nikjer zasledil, pri vseh drugih ponudnikih od renaulta, opla, vw itd. pa sem.

lp

Napisano

?e malo pa jo bom tudi jaz dobil :) ...menda ?e ima zahtevek za prevoz :) Sr?no upam, da bom zadovoljen...

Napisano

Pozdrav

Ali mogo?e kdo ve katero Mazdino olje je v novih bencinskih Mazdah?

Hvala in LP

Mislim da tole: Mazda DEXELIA ULTRA 5W30, ?e se pa motim pa naj me kdo popravi.

Pozdrav.

Napisano

Jaz pa mislim da ne ampak 0W-30 ali nekaj takega

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Jaz pa mislim da ne ampak 0W-30 ali nekaj takega

Sem poklical na servis in vpra?al pa pravijo Mazda DEXELIA ULTRA 5W30.

Lahko pa da imajo tudi med servisi razli?no. Po moje sta oba ok.

LP

Napisano

Cisto za firbec, morda lahko kak znalec razlozi, zakaj je za skyactiv-G 0W-20 okej, 5W-30 okej, 0W-30 pa ni?

Napisano

Ni? ni narobe. Minimum je 95 ?e pa da? 100 oktanski bencin ni ni? narobe...jaz sem zdaj skozi tankal 100 dokler niso pri?le cene na 1,30 evra na liter.

Po nekih govoricah je celo manjsa razlika v pospeskih koda da bi pridobil kak konj ve? nevem pa koliko je res na temu

Napisano

Ni? ni narobe. Minimum je 95 ?e pa da? 100 oktanski bencin ni ni? narobe...jaz sem zdaj skozi tankal 100 dokler niso pri?le cene na 1,30 evra na liter.

Po nekih govoricah je celo manjsa razlika v pospeskih koda da bi pridobil kak konj ve? nevem pa koliko je res na temu

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Pozdrav,

nisem zasledil, ?e je ?e kdo sra?eval. Zanima me ali se da start/stop sistem permanentno izklju?iti, ker je izklapljanje na gumb vedbo znova kar malo zoprno.

Hvala

Napisano

Kolikor vem se ne da (vsaj ne brez hekanja ASBuild parametrov, ki pa bodo verjetno ?e z izklopom iStop pokvarili ?e kaj drugega).

Napisano

a na hatchback verziji je enako ? Konektor je na enakem mestu ?  Ima kdo izku?nje ? 

a na hatchback verziji je enaka zadeva? je konektor tudi na levi strani prtla?nega porostora ? ima kdo izku?nje s tem ?

Jaz sem zmontiral kamero, ?e lani, zato se bolj slabo spomnim.

So pa kabli drugi kot pri sedanu, pomembno pa je da naredi? reset info sistema,

Mislim da sem pisal o tem v tej temi, malo pobrskaj.

Napisano

Se strinjam.

?ivjo.

eno splo?no vpra?anje, ?e morda kdo ve iz glave

ali ima trojka revolution top tudi  radarski tempomat, tako kot ima ?estka?

lp

Napisano

?ivjo.

eno splo?no vpra?anje, ?e morda kdo ve iz glave

ali ima trojka revolution top tudi  radarski tempomat, tako kot ima ?estka?

lp

Ja, vse trojke od 2014 naprej v Revolution Top izvedbi imajo radarski tempomat. Do 2017 facelifta pa nimajo aktivnega dr?anja pasu (torej dobi? samo opozorilo ne bo pa se volan premaknil).

?e gleda? rabljeno poglej logo naprej - ?e je "flat" ?katlica s samo narisanim logotom ima radar. ?e logo izstopa potem ga nima.

Da se, to je poanta. Mrau?k m?k in jaz sva to naredila, na Mazdi se tega ne da.

All hail the mighty naziwagens! :notworth:   (Ne vem kako to OPju sicer pomaga.)

Napisano

Evo od v?eraj ponosni lastnik nove M3 G120 revolution v eternal BLUE mica barvi. Ta barva ji pa?e, tak strupen zgleda, tako da mi ni ?al, ?eprav ga prej ?e nisem nikoli videl v tej barvi (bi dal kak?no fotko pa je avto ?e umazan :( ) Prej sem imel Peugeot 508 sw 1.6.THP...Mazda mi je zaenkrat res super...zdi se mi bolj udobna od Peugeota (oba sta iimela 18 colske gume) in tudi v ovinke se mazda pelje res fenomenalno. Menjalnik je bolj?i, lepo se pretika pa ?e kraj?i hodi so in to se mi res dopade. Prav tako se mi vsi ti pripomo?ki, ki jih ima dopadejo...od teh prepoznavanj znakov do blind spot asistenta, pa da se avtomatsko zaklene, ko gre? od avta, itd...super...lu?i ?e nisem imel prilo?nost sprobati, peljal pa sem se danes ?e po avtocesti. Prvi ob?utki so super, avto se mi zdi zadosti mo?an, brez problemov do 140km/h, pa sem ga vozil do 3ooo obratov, kar bom vztrajal nekje do 500 km potem bom ?el proti 4000 in nekje pri 1500 km ga bom za?el normalno voziti oz. ga bom stisnil v prestavah...porabo mi zaenkrat ka?e pri 6.8 l kar je super :). Tankam in bom tankal OMV 100 plus. Tudi ozvo?enje je ?isto solidno (BOSE), moram priznati da se mi dopade malo ve? basa :) (?eprav pri doma?em HI-FI ju ga imam raj?i manj). Pesmi prepoznava BP in hitro (ne delujejo pa FLAC datoteke, na ?alost). Ali je mo?no kak?ne dodatne aplikacije instalirati ali samo tisto kar je trenutno gor? Kako pa porabo gleda?, a samo na tisti aplikaciji? Nisem ?e uspel vsega pregledat, nekaj si moram ?e nastaviti...Zaenkrat res nimam pripomb, super zadovoljen, in ?e mi bo slu?il bom naslednja faceliftana spet moja :)...prav tako mi ni ?al da sem vzel 2.0 bencinarja, res je super enostavno ga vozi? skoraj kot dizla (z lahkoto pod 2000 obratov pa te?e kot namazan in potegne brez problema), res je veliko bolj?i kot ti turbo kavni mlin?ki :)...toliko zaenkrat

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.