Skoči na vsebino

Obnova počitniške prikolice

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tukaj bo potek, na?el sem to kar sem hotel, majhno prikolico s pogradi, za nizko ceno, ker je potrebna nekaj dela - dela ki ga naredi? sam poceni in kvalitetno.

Prikolica:

Burstner Club 400, l.1991 cena 1.800?, tehni?ni do 2017, elektrika za vo?njo izpravna (2 lu?ki treba menjat zaradi zamegljenosti)

Postavitev 2 pograda levo, zakonska postelja desno, kuhinja, wc, omare, pe?, nov baldahin, nosilci za kolesa.....

1.jpg

2.jpg

nove gume, vse v prikolici dela (elektrika, voda, kuhinja, gretje itd), mogo?e kaka lu?ka po?ena in podobno, a bistvo je 100% funkcionalnost

Na?rtovana dela:

1. Popravilo zadnjega okna

- renovacija dihtunge od nule s sikafleksom, menjava te?ajev, premik zati?ev, da okno bolj tesni - NAREJENO stro?ek 40? za siko in te?aje

2. Nastavitev te?ajev vrat in menjava zati?a za odprta vrata - NAREJENO stro?ek 0?

3. Menjava 12V usmernika in postavitev baterij / vezave na avto12V za 'divje taborjenje) - bolha 200W usmernik 20? (avtoradio :) )

4. Vgradnja kemi?nega mobilnega WCja - 40? bolha

5. menjava urejevalnika za pritisk za plinsko bombo - 8?

6. 2 x prednja gabaritna lu?  - 6?

7. Barvanje cele prikolice na 'lavanda' still - 60? spraji

8. Sanacija vla?ne prednje stene - cca 30? za les

9. Barvanje notranjosti na belo pohi?tvo - 20? barva

Predvidena vrednost po obnovi 3000? :) vendar se bo uporabljala.

Bom dokumentiral, predvsem 8. in 7. to?ko

EDIT - v rde?em completed taski

Napisano

Tole si pa super kupil in res ugodna cena. Itak si pa taprav  :macek: da jo bo? fajn po?timal in bo potem kot iz salona.  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pa ?ist tako...iz firbca...se prodajajo-kupujejo take prikolice? Je ponudba - povpra?evanje?

Napisano

mobile.de je poln te krame. treba je samo premagati zaplankanost in se peljat gor. Kar je na kolesih je ve?inoma cenej?e kot pri nas.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

To bo pa zakon tema ;)

Mi smo podobno nardil, mislim da s tabbertom...

Je pa tle pri nas v Italij v kampu kar akcija...dajejo take zastonj, ker se jim ne da nazaj v Nem?ijo vozit, in potem jo samo prepi?e? in od?lepa? :)

Napisano

Je pa tle pri nas v Italij v kampu kar akcija...dajejo take zastonj, ker se jim ne da nazaj v Nem?ijo vozit, in potem jo samo prepi?e? in od?lepa? :)

Te pa ti po?ljem podatke pa ko jo prepi?e? na mene pridem po njo in dobi? za  :cheers:

Jure ti pa samo pogumno naprej

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

govori nekdo ki ma modro pomalan avto........... :hohoho:  :hohoho:

Ampak delno vijol?no pobarvano dnevno sobo, tud z nekimi vzorci.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Meni se vseen zdi nekam vijol?na :P

Pa saj vidi?, da ima Mariborske tablice zato mu tudi pa?e vijoli?na barva.

Napisano

?e sem torej prav razumel, bo? vso in?talacijo predelal na 12V?

A ni bolje montirati razsmernik iz 12 v 220V? Saj je po prikolici ?e vse na 220V, v kampih so vti?nice, ?e pa se kje ustavi?, pa preko akumulatorja napaja? razsmernik in je stvar re?ena. Mislim, ker za 220V je vse mogo?e na razpolago povsod, za 12V pa je malo manj izbire...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Lepo ti gre, res :) Jaz tudi ko gledam te prikolice, mi gre ta barva lesa ala ?e?nja itd..res na j....:) Ko gleda? te nove, pa srce zaigra :D

Napisano

Katere LEDice uporablja? za notranjost? Potrebujemo nekaj za vikend pa malo i??em.

Napisano

Jaoooo pa kaj si ti ja nor.... ti jo bojo na prvem kampingu zlamali  da bo tak zgledla kot bi ti oke ftrgalo :P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Zdj mi je potegnil zakaj ribce na fasadi, sj ma? cel akvarij :aaaaa:

No ampak glede na plan dela bo o?itno dobr zrihtan in spet ko novo, tko da pohvale vreden projekt :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

ojej ojej... zdej mi je jasno zakaj je bila tako poceni. Tole bo? moral vse na novo narest ni druge. :o

33112_1.png

Napisano

jah ?e mravlje pokasira? potem pa si ?e ob stiropor :(

Ti si  majster  in vem da bo? dobr po?timal ;)

good job!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.