Obnova počitniške prikolice
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Gregor Muc-Up · Napisano
Ta vikend je na vrsto prišla redna menjava olja. Žal pa nisem nič slikal Servis: - menjava olja (Engine Flush = ja vem mešana mnenja , po flushu je sledilo polnjenje = 1. sveže olje + novi filter, 2. sveže olje + filter iz prve menjave in 3. OEM olje + novi filter. Po vsaki menjavi sem naredil krog 10 km oz. 15 minut vožnje. Stanje barve se je z vsako menjavo nekoliko izboljšalo, še vedno pa je bilo precej črno in "vmesni" filter je bil popolnamo črn. Slikam naslednjič, po menjavah. - spucan zračni K&N filter - Spucane cevi intercoolerja - spucana loputa (Shutter Valve) - spucane prednje zavore - spucane cevi, ki vodijo do senzorja pritiska v DFPju in senzor - pločevinka DPF čistila spuščena v DPF - v olje menjalnika sem dodal (Gear-Oil Additive od LM). Vsekakor opazna razlika v 4, 5 in 6 prestavi, menjalnik je veliko bolj miren Drugič ali vmes pa spucam še EGR, me je kar strah kaj vse je tam notri Z menjavo še prednje leve polosovine pa sem se zmebil še zadnjih tresljajev na volanu Srečen!!! Kilometri na števcu = 370.040 km. Prvi cilj je 400.00 km Potem pa naprej. -
si moral že menjat kaj nestandardnega? lepa kilometrina, pomoje edini na forumu s 6ko s temi kilometri!
-
Očitno se res pozna vpliv lune... Razlaga en sodelavec: - "Zvečer se uležem zraven ene, zjutraj se zbudim zraven druge. Zdaj pa ne vem, a je to alkohol al puder in šminka..."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.