Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Super, hvala @Jest! Sem poizku?al na vse mo?ne na?ine, zgornji link, spodnji, samo zadnjih 11 znakov... Pomoje je kaka fora iz katerega brskalnika pi?e? sporo?ilo... Pri meni je zgleda crappy internet explorer kej za?trajku :)

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8713287&show=1&avto=Mazda%20RX-8%20Challenge%20%20SLOVENSKO%20POREKLO%20... ?zmeden?

Mislim wtf -.- kaj ljudem ni jasno!!! Taka se je hitro prodala, bolj?e in cenej?e pa sploh ne grejo v promet. Nevem a meni kaj ni jasno, ker jaz tu ne vidim nobene logike :ne vem:

?IM PREJ tudi tvojo na avto.net, bi znala hitro menjat lastnika.  :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

?IM PREJ tudi tvojo na avto.net, bi znala hitro menjat lastnika.  :danzoman:

Hehe, moja pa ?e dooolgo ne bo menjala lastnika, oz ga mogo?e sploh nikoli ne bo :D

Lepo, ?e je ?la ven za 5.500?....  :)

Glede na to da je avtohi?a, pa pi?e zadnja cena, je verjetno ?la za skoraj toliko. Res mi ni jasno kaj si je kupec mislil; hmm na izbiro imam dve rde?i, ampak bom raje vzel tisto z ve? kilometrov, slab?o opremo, in ?e dra?ja je, za piko na i je pa ?e iz avtohi?e, ki v slovenjiji veljajo kot zaupanja vredne, tako bom sigurno najbolje zapravil denar -.-

Napisano

Avtohisa je moznost leasinga....in ko bo lastnik uvidel da to zre 12l se bo pojavila zopet s pripisom mozen prevzem leasinga

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Hehe, moja pa ?e dooolgo ne bo menjala lastnika, oz ga mogo?e sploh nikoli ne bo :D

Glede na to da je avtohi?a, pa pi?e zadnja cena, je verjetno ?la za skoraj toliko. Res mi ni jasno kaj si je kupec mislil; hmm na izbiro imam dve rde?i, ampak bom raje vzel tisto z ve? kilometrov, slab?o opremo, in ?e dra?ja je, za piko na i je pa ?e iz avtohi?e, ki v slovenjiji veljajo kot zaupanja vredne, tako bom sigurno najbolje zapravil denar -.-

Se opravi?ujem, ker sem te zame?al s kolegom, ki prodaja tisto srebrno z novim motorjem.  :blush:

Napisano

Avtohisa je moznost leasinga....in ko bo lastnik uvidel da to zre 12l se bo pojavila zopet s pripisom mozen prevzem leasinga

Aha ima? prov ja :D

Se opravi?ujem, ker sem te zame?al s kolegom, ki prodaja tisto srebrno z novim motorjem.  :blush:

Ahaa, se mi je kar zdelo da bo nekaj takega :D

Napisano

Jah fantje, mogo?e pa res jutri spi?em oglas... En zanimiv sleeper wagon mi je v o?i padel...

BTW, danes sem iskal dvd od navigacije iz ta druge RX, ki je pri hi?i in sem med drugim na?el tole neumnost... Ni ?udno, da je wankel na tako slabem glasu... Dexelia je po 20kkm v karterju kot ?upca!

post-7529-0-66026800-1411420527_thumb.jpg

Napisano

Ima, ampak ni?ji nivo opreme, je pa prav tako 231KS.  B)

Napisano

Ima, ampak ni?ji nivo opreme, je pa prav tako 231KS.  B)

Ok.hvala za odgovor ...samo je vseeno lete?a Mazdurina he he.LP ?

Napisano

Samo tko, kako to da ti ?e nobene nisi kupil?

Druga?e se mi pa ta zdi super, ?e 06 letnik je tako da ima odpravjlene vse te?ave, pa glede na ceno je lastnik verjetno res skrbel zanjo. Tako da kar hitro na testno :D

Napisano

Ker sem ostal brez dela in ko sem prera?unal da tudi tujina ne pride v po?tev zaradi bizarno visokega DMVja :(

Ni? bat, po?asi zbiram denar?ke na kup in ?e vedno ostajam zvest potencialnemu nakupu, enostavno ni drugega vozila ki bi me toliko navdu?il.

Zdaj ko so se ?e dve novi na a.net pojavile me pa spet ??emi po celem telsu, od kje vraga naj teh 5k ojrov spraskam :D

Napisano

Aja, res ?koda :(  Upam da ti ?imprej uspe zbrati denarce, da bo? lahko ?imprej u?ival :D

Je pa sedaj kar pestra ponudba, tako da bo? la?je izbral eno dobro. ?e pa ?e ne druga?e pa lahko hodi? na testne pa se vsaj tako malce navozi? :D

• 3 tedne kasneje...
Napisano

tisti odbija? bi ?e spravil skupaj ker mam znanca ki se s tem ukvarja, me pa zanima ?e ni ?e kaj narobe glede na ceno...

Nekaj manj kot toliko stane samo motor, ?e drugega ne pa je mogo?e vsaj ogleda vreden, hvala

Napisano

Ogled te teoreti?no ni? ne stane in ?e je zadeva okej, se spla?a vzet. :)

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pozdravljeni. Rad bi delil svojo izkušnjo z servisiranjem turbine pri serviserju turbin iz Zgornjih Pirnič.  Verjamem, da ima podjetje veliko zadovoljnih strank, vendar je moja izkušnja ravno obratna.  V koncu lanskega leta sem peljal avto na menjavo jedra turbine.  Pa treh dneh in 850€ računa ter garancijo, avto odpeljem.  Dva dni kasneje opazim, da mi pušča olje in manjka plastika pokrova motorja.  Avto pripeljem nazaj k omenjenu servisu, nakar ugotovimo, da je čep olja pretegnjen in navoji pobrani.  Serviser(lastnik) je vrezal nov navoj na karter, brez odstranjevanja karterja (prisoten sesalec), takrat sva oba opazila, da je karter udrt iz spodnje strani in je bil njegov komentar, da to ni treba gledat in najverjetneje ni tak problem.  Čeprav tri dni staro olje je stočil v staro obrisano kanto in mi ga brez kakršnega koli filtra zlil nazaj v motor  (preden je stočil olje sem vprašal če bo dal novo olje, kar je izignoreral). Po menjavi olja in 20min iskanja pokrova motorja po delavnici se brez stroškov odpeljem.    Olje je iz čepa še naprej puščalo, dokler mi ni popravil drug mehanik. Po poslanem smsu serviserju turbine, da olje še vedno pušča, nisem dobil nobenega odgovora.    V marcu spusti tesnilo med kolektorjem in turbino. Mehanik ugotovi, da naležna površina kolektorja ni bila očiščena, da manjka vijak nosilca turbine in da so se vijaki prirobnice zaradi vibracij odtegnili.    V aprilu se spet sliši žvižganje turbine.  Z serviserjem se dogovorimo, da nabavi novo jedro, izrecno sem večkrat povedal, da hočem menjavo pod garancijo,  sem pa pripravljen doplačat za morebitne dodatne stroške.  Ko ponovno pripeljem avto je bilo serviserju očitno, da je spet potrebna menjava jedra. Po 8ih dneh in večkratnem ignoriranju mi sporoči,  da je razlog za prehitro obrabo udrt karter, s tem je bilo pomanjkanje mazanja in da bo cena servisa 650€.  Po pregovarjanju prek telefona in omembi vseh problemov je ceno spustil na 550€.  Ko prevzamem vozilo mi pove da je karter popravil z dilo in kladivom, mi spusti ceno na 500€  in pravi, da če hočem novo garancijo za novo jedro, to stane dodatnih 100€.    Na lastni garanciji ima napisano, da je potrebno pri menjavi jedra narediti tlačni test olja. Ko sem ga postavil pred dejstvo ali  je naredil tlačni test in kje se nahaja senzor tlaka olja na motorju, se je izmikal, na koncu NI vedel kje je dotični senzor  in je priznal, da v obeh primerih servisa NI naredil tlačneg testa olja. Če bi se tlačni test naredil, bi že ob prvem servisu ugotovil, da ni dovolj mazanja in predlagal menjavo karterja.   Z dolgoletnimi izkušnjami in dejstvom, da je karter poškodovan, je vedel, da po ponovno potrebna predčasna menjava jedra turbine.   Dodatno je od sebe dal konkretno umazan avto od črnih rok po haubi, blatnikih in voznikovih vratih. Sprednja maska je bila spraskana in predvidevan, da so jo metali po peščenem dvorišču. Poslal sem sms s sliko spraskane maske, na kar ponovno ni bilo nobenega odgovora.    Vse bralce tega foruma prosim, da so previdni pri izbiri servisa v Zgornjih Pirničah.
    • Sem se kr oddahnil ker un brez lopate ni dost podoben meni.
    • Ufff, pri 4000 obratih bi mel 240km/h not, če bi šlo po kakem klancu navzdol. Pa 90% bi bilo pri 4750 obratih. Je pa res kot praviš...Zoe za mesto, absolutno da, za regionalke OK, za AC pa dejansko NE zato me kar mal čudi, da s tem kinderjajčkom voziš relacije. Pa pustmo porabe in polnjenja. Avto ni udoben za take vožnje in kr neprijetno utruja.
    • Ufff, living dengerously 😜 A to je zate dovolj zaloge? 10%, če je mal neroden teren si mogoče na 20km dometa. Ja če na prvi polnilnici najdeš plac in deluje je Ok, kaj pa če moraš do naslednje ali pa celo do tretje? Pol pa že mal ritko stiska.   Zame je še vedno preveč kompromisa tole in ko poslušam, kako je treba planirat poti imet postanke se spomnim časov mojega fotra, ko nas je peljal v Pulo v kamp, kjer se je dva dni intenzivno pripravljal na ta "podvig" dolg neverjetnih 200km. Pa kje se bomo ustavili, pa da bo preventivno tankal, pa da smo mel vodo s sabo, če se avto pokvari, pa avtokarte pa ne vem kaj še vse. Dobri stari časi, ki se nekako vračajo.   Aja, sem se preveč vživel in grem zdajle tankat, ker mi kaže domet "samo še" 235km        
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.