jures Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Bom jutri slikal ra?un Pa? Slovenija .. nategujejo te na vsakem vogaluA si imel rezervacijo napisa? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Kp dreka je zasedenaMe veseli da si sel po pameti pa da mas osebno tablco Da mam avtodom bi dal sam NM DOGAJAVidel pa za NM JEFAJNJe ?e zasedeno, vidu 2 let nazaj v pod?etrtku na avtodomu Citiraj
jures Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Ja ja sej pravim da sem videl nm je fajn Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Ja ja sej pravim da sem videl nm je fajnSory bil sem malenkost nejasen, tudi nm dogaja je zasedena. Citiraj
jures Napisano 11. marec, 2015 Prijavi Napisano 11. marec, 2015 Shit....no ja je se NM DUGAJA Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
crusher Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 Evo takole, 107,80? pa sem par dni za tabo naro?il Citiraj
Baby Viper Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 Ena stvar je edino ?e za upo?tevat pri teh tablicah po naro?ilu (razen ?e so v zadnjih treh letih to spremenil). Ne more? jih prevzet, brez da bi registriral avto tam, kjer si jih naro?il. Sicer ne igra to neke vloge, ?e ma? avto ?e doma v gara?i, je pa mal ve? komplikacij, ?e je prodajalec avta iz drugega konca dr?ave, ti pa bi rad nove lastni?ke tablice dal direkt na avto, ki se ga kupuje. V tem primeru bo najla?je prodajalcu z avtom priti naredit prepis do kupca oz. do lokacije, kjer so bile tablice naro?ene, tam registrirat in po mo?nosti nato skupaj spit kavo/?aj ter se ?udit predpisom Potem pa prodajalca peljat domov, ?e ni kak?nega drugega prevoza 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
DeanKS Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 Ena stvar je edino ?e za upo?tevat pri teh tablicah po naro?ilu (razen ?e so v zadnjih treh letih to spremenil). Ne more? jih prevzet, brez da bi registriral avto tam, kjer si jih naro?il.Sicer ne igra to neke vloge, ?e ma? avto ?e doma v gara?i, je pa mal ve? komplikacij, ?e je prodajalec avta iz drugega konca dr?ave, ti pa bi rad nove lastni?ke tablice dal direkt na avto, ki se ga kupuje. V tem primeru bo najla?je prodajalcu z avtom priti naredit prepis do kupca oz. do lokacije, kjer so bile tablice naro?ene, tam registrirat in po mo?nosti nato skupaj spit kavo/?aj ter se ?udit predpisom Potem pa prodajalca peljat domov, ?e ni kak?nega drugega prevozajest sm jih dons prevzel brez registracije vozila. Edino na kar sem bil opozorjen je, da ce bom kje drugje registriru avto morm njih poklicat da racunalnisko sprostijo zadevo. razlika v ceni je pa verjetno ker sm jest narocil na tehnicnem pregledu ti pa na upravni enoti (crusher) Citiraj When in doubt, duck it!
Baby Viper Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 Aha to je pol ta blokada, da mi jih na upravni takrat niso hotl izdat.Banda Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Js sim jih narocu na tehnicnih, pa mi je niso hotl dat brez, da bi naredu prenos tablc >(Sent from Nokia Lumia 930 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DeanKS Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Slovenija pa? Za vsakega veljajo druga pravila. Mogo?e sem jih pa dobil, ker sem dra?je pla?al Citiraj When in doubt, duck it!
crusher Napisano 18. marec, 2015 Prijavi Napisano 18. marec, 2015 Ja, jaz sem bil prijetno presene?en, ko me je v ponedeljek klical da so tablice prisle (1 teden prej v sredo pa sem jih naro?il). Pa so me stra?ili da bo treba 2-3 tedne ?akat na tablice. Tako da sem v?eraj tehni?nega dal skoz, danes pa registriral. ?e me kdo vidi na cesti kar naj pozdravi, jaz vas ?e ne poznam po tablicah hehe 6 Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2015 Prijavi Napisano 19. marec, 2015 Zgleda fantasti?no in V KONTEKSTU! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 19. marec, 2015 Prijavi Napisano 19. marec, 2015 Ja, jaz sem bil prijetno presene?en, ko me je v ponedeljek klical da so tablice prisle (1 teden prej v sredo pa sem jih naro?il). Pa so me stra?ili da bo treba 2-3 tedne ?akat na tablice. Tako da sem v?eraj tehni?nega dal skoz, danes pa registriral. ?e me kdo vidi na cesti kar naj pozdravi, jaz vas ?e ne poznam po tablicah hehe Danes videl avto v Logatcu ob glavni cesti. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
crusher Napisano 20. marec, 2015 Prijavi Napisano 20. marec, 2015 Danes videl avto v Logatcu ob glavni cesti.Ja ja tu sem doma Sem ga kar tu nastavil da se vidi lepota hehehh Prej ko je v gara?i bila sem pa hondo tam pu??al 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 Ja, jaz sem bil prijetno presene?en, ko me je v ponedeljek klical da so tablice prisle (1 teden prej v sredo pa sem jih naro?il). Pa so me stra?ili da bo treba 2-3 tedne ?akat na tablice. Tako da sem v?eraj tehni?nega dal skoz, danes pa registriral. ?e me kdo vidi na cesti kar naj pozdravi, jaz vas ?e ne poznam po tablicah hehe dJs jih v ponedeljek dopoldne naro?im, popoldne sem pri?el ponje, sem se moral skregat ker baba ni verjela da so tam in SO BILE ! Je kolega delal v KIG-u, sem ga samo poklical in jih je nazajgrede ko je ?el s slu?be ?e prinesel na upravno enoto. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
crusher Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 dJs jih v ponedeljek dopoldne naro?im, popoldne sem pri?el ponje, sem se moral skregat ker baba ni verjela da so tam in SO BILE ! Je kolega delal v KIG-u, sem ga samo poklical in jih je nazajgrede ko je ?el s slu?be ?e prinesel na upravno enoto. Ti ni nih?e omenil da je treba na take tablice ?akat od 2 do 3 tedne ? To so namre? men rekli ko sem jih naro?il, 3 delovni dni kasneje pa sm jih je dobil 1 Citiraj
mazdaman Napisano 3. junij, 2015 Prijavi Napisano 3. junij, 2015 A je kdo drug tudi videl, da imajo nekatere nove tablice spet druga?en font ?rk in ?tevilk ali samo slabo vidim?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
crusher Napisano 4. junij, 2015 Prijavi Napisano 4. junij, 2015 A je kdo drug tudi videl, da imajo nekatere nove tablice spet druga?en font ?rk in ?tevilk ali samo slabo vidim??Nisem se koncentriral ravno na to, vem pa da majo "ta nove" tablice druga? postavljen pomisljaj, Stara: Nova: 1 Citiraj
mazdaman Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Nisem se koncentriral ravno na to, vem pa da majo "ta nove" tablice druga? postavljen pomisljaj, Stara: Nova: ta ki si jo dal za novo je ?e stara, sedaj so iste barve samo je font ?tevilk in ?rk o?ji, druga?e pa ista oblika z zelenim robom. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Ja, jaz sem bil prijetno presene?en, ko me je v ponedeljek klical da so tablice prisle (1 teden prej v sredo pa sem jih naro?il). Pa so me stra?ili da bo treba 2-3 tedne ?akat na tablice. Tako da sem v?eraj tehni?nega dal skoz, danes pa registriral. ?e me kdo vidi na cesti kar naj pozdravi, jaz vas ?e ne poznam po tablicah hehe KR STROSK prisel na spletno stran Radia 1 med "bizarne tablice" >> http://www.radio1.si/40599 Pa KR POCAS se je tudi tam znasel 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Suckerja niso omenili? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Suckerja niso omenili? Ce je pa tako malo na cesti ... Se preganja samo tam po "dolini"... Goriskega BORUTa tudi se niso videli... pa CERARja ali DEEYANa in CIGIja 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Gorican v moji izvedbi se nahaja na neki omari v kleti, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.